Skocz do zawartości

Heroes of the Storm™

Featured Replies

Opublikowano

Week of Tuesday, March 17, 2015:

Raynor

Muradin

Falstad

Uther

Sonya

Brightwing (Available after you reach player level 12)

Murky (Available after you reach player level 15)

http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/13604571130

A ja 2 dni temu, sobie zakupiłem Raynora. Gotdemit

To co, przegrywy w piątek wieczorem jakieś Dublony będą zbierane? Można się ustawić na skype/ts i pograć w 5.

Edytowane przez Ferris71

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 58,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja to bym chciał zobaczyć Wirta, naparzającego z kikuta i otwierającego portale, z których wyłażą krowy z halabardami i jednorożce. Specjalista w sensie.

• jeszcze mozesz siedziec na twitch i czekac na giveawaye dla followerow na niektorych kanalach. szanse male ale i tak wieksze niz ze blizzard nagle da.

• Bierzcie póki ciepłe: 1) JGDZ29-C26R-DDPH4D-G2BD-PKPJV6 2) 76EHYH-XWDG-YTE6VY-6W9Z-P9WW4R 3) PHNPX7-2BFN-R9G6KF-T6WY-WKHFTJ 4) PMJ76W-ZKHR-6ERRMX-DPZ7-RDHNBW

Opublikowano

Tak jak community lol-a jest tragiczne(dawno nie grałem może się zmieniło sporo) tak chociaż tam była jakaś komunikacja tutaj potrafię rozegrać kilka meczy pod rząd i nikt nie napisze ani jednego słowa.

Ale to tak jak w WoWie - idziesz tam na BG, inste czy rajd z LFG i nikt się słowem nie odezwie. Insty na niskich lvlach to ciach-ciach 5 minut i gotowe - zero przywitania, zero czegokolwiek, z rajdami jest podobnie, no chyba że ludzie zaczną już bardzo mocno lamić. 

Nie wiem, jakoś w LoLu i Docie sa bardziej rozmowni :P

W lol-u z tego co pamiętam co druga napotkana osoba była polakiem i chciała mi siuraka w pupe włożyć .Ale chociaż można było popisać w wowie z tego co kojarzę ludzie siedzieli cicho za czasów pandarii ale teraz w Draenor jest dużo lepiej jak grałem. W końcu w porównaniu do pandari healerzy pisali MB.

Opublikowano

Jak by ktoś chciał z noobem pograć Ryhol#2765

Edytowane przez Ryhol

Opublikowano

sylwana w przyszłym tygodniu już dostępna

co do nowej rotacji to sonia niezłą niespodzianką, bardzo fajnie mi sie nią gra, w szczególności jak sie weźmie 1wszy talent na leczenie to młynek+ta pasywka i praktycznie nie schodzimy z linii.

falstad też bardzo fajny, te przemieszczanie po mapie bardzo fajnie wymyślone, grałem sobie w buildzie pod "q" całą grubke mobków można skosić jednym strzałem

a męcik-> ... co za balas

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

A ja się zawiodłem na tych hero. Wydawali się przekozaczni, a tutaj właśnie muradin i sonia daję rade. Uther z ekipą niestety mi  nie podeszli...  A ten cały męcik, to jest wóz albo przewóz. Albo ktoś go ogarnia i się wygrywa gry, albo jest 4v6, bo tylko biega i sra gdzie popadnie.

Zauważyłem, że jednak z racji "wieku" gierki, to głownie są grane postacie z rotacji. Może raz na 3-4 mecze, będzie ktoś inny.  

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

przed sekundą miałem taki mecz że raka dostałem, ja utherem i reszta teamu : męcik abatur tyrande i tassadar xd no nie idzie grać takim teamem

Opublikowano

nabijaj 5 lvl wszystkimi postaciami z rotacji + dzienne zadania. jak masz wszytsko wbite to po updatecie odblokują 20 lvl bohaterów i więcej kasy będzie wpadać

Opublikowano

Orzech, mowiles ze juz w to nie grasz :F

Opublikowano

Orzech, mowiles ze juz w to nie grasz :F

robienie 1 zadania dziennie to nawet nie gra :f

btw, poszedł nerf dla zszywy ;_; po co go kupowałem za 7000 golda

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Pograłem dzisiaj Falstadem trochę i chyba w końcu mam bohatera, który mi się podoba. Fajny burst, fajna możliwość skakania z linii na linię i generalnie sporo funu niesie granie nim. Czekam na Sylvanas, zobaczymy jak ona sobie będzie radzić.

Opublikowano

jak coś do 29 marca jest bonus 25% do xp

Opublikowano

DaveCzezky#2438

dodajcie pls!

Opublikowano

w tym tygodniu patch z sylvanas a co z tym idzie pewnie jakis rebalance wiec polecam wstrzymac sie z zakupami hero bo nie ma refundow 

pogralem w rotacji sonia i musze przyznac ze gralo mi sie nia beznadziejnie, jak takim stichesem nawet po nerfie sie nadal czuje te moc tak sonia wydawala mi sie strasznie slaba a jak przeciwnik trzyma 1 stun na twoj spin4win to jest praktycznie bezuzyteczna imo

ps.mam wrazenie ze przydaloby sie mozliwosc podania bnet id w profilu razem z psn steam i gamer tagiem

<--- o tu

bo co gre blizza od sc2 przez d3 z dodatkiem i hs a teraz rowniez hots i wkrotce legacy of the void mamy ten sam "spam" (nie ma obecnie lepszej opcji) a tak bysmy sobie wygodnie dodawali ludzi aktywnych w temacie 

edit: blizz robi experyment ze rozdaje ludziom co sa juz w becie 4 klucze zeby zaprosili kolegow, dzieki temu ludzie na chatach streamerow robia giveawaye wiec jesli ktos potrzebuje to niech tam przysiedzi troche. 

Edytowane przez Gattz

Opublikowano
  • Malfurion
  • Valla
  • Arthas
  • Kerrigan
  • Anub’arak
  • Nazebo (od poziomu 12)
  • Thrall (od poziomu 15)

w tym tygodniu w rotacji.

pograłem chwile Anubarakiem pod pancerz, to mimo wszystko łatwo go złożyć :( ale za to dobieg do konającego przeciwnika i mobilność prawilna.

już kupione za golda w grze 8 postaci :obama:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ale że co azmodan? nerfa dostał czy jak?

btw, o ile uther świtłodzierżca czy inne gromasze piekłorycze nie powodują już krwawienia uszu, to jak usłyszałem "Mrozi Tron" (Frozen Throne) to omało wylewu nie dostałem

Opublikowano

tia. nalozyli limit na jego q wiec jedyny sluszny build na stackowanie kulki zostal pochowany

nazeebo i stiches tez mocno dostali

valla, uther i zeratul tez nerf ale mniej bolesny

za to jaina i tyrande beda teraz god tier

Opublikowano

i tak grałem na "laser" :sir:

Opublikowano

srry za post pod poste ale włąsnie dostałem 4 klucze od blizza na bete, jak ktoś chce to mogę podesłać na pw. 1 zarezerwowany dla Adera <wiec są 3 do rozdania na te chwile>

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ok dwa rozdane Aderowi i Moldarowi został jeden

Edytowane przez Orzeszek