Opublikowano 14 października 20168 l I'm back bitches GT: kagannpwnz Czasy xboxonline się przypominają... i avek z Alucardem Edytowane 14 października 20168 l przez Masamune
Opublikowano 15 października 20168 l Linu PL Gry: Gears of War Ultimate, niedługo pewnie Gearsy no.4.
Opublikowano 15 października 20168 l rafallusPL gry: Destiny kolekcja, Forza Horizon 3, Rainbow Six; siege, Halo Kolekcja
Opublikowano 18 października 20168 l Zapomniałem się wcześniej dopisać: RainbowJoker541 Gry: Fifa 17, Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Need for Speed
Opublikowano 28 października 20168 l KalEl89PL aktualnie Gears of War Judgment w oczekiwaniu na lamienie w Dark Souls 3.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Siemanko, jestem świeżo upieczonym posiadaczem XOS i szukam ludzi do grania, póki co to PES 2017, FH3, BF1 Nick: heLLyeaItsaTaco
Opublikowano 16 listopada 20168 l A w sumie: Boraesz (Boreasz było zajęte) Ale na razie raczej nic w multi, możecie dodawać w celu tasowania się wyższym gamerscorem wśród znajomych(nowe konto, tabula rasa itd). No i gram głównie w weekendy, kiedyś mógłbym Ryse w multi porobić.
Opublikowano 23 listopada 20168 l KoksKamil Z gierek mam gow 1-J, GoW Ultimate, QB, Ori, Maxa, FM6, RR, RotTR, Wiedźmina 2 i jutro dojdzie pewnie Sunset.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Siema z Bydgoszczy... gamertag: N4styN4sty obecnie Arkham Knight, NBA 2k17 i Titanfall 2 niestety nie podszedł
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l powrót do Xa po roku w obozie Sony :) KalEl89PL różne gry, Gearsy 4 i Rocket League głównie ;)
Opublikowano 7 listopada 20177 l Gamertag: kamilradom1910 Po latach na x360, przejściu na PS4 próbuję przekonać się na nowo do łoniaka. Gry na tą chwilę Fortnite, EA Access, Game Pass, GTA V.
Opublikowano 11 listopada 20177 l Po posiadaniu Xboxa 360 dopiero teraz przyszedłem do Ona, także chętnie pogram i zapełnię listę znajomych :) Gamertag: cyklopPL Gry: Forza 7, Halo Wars 2, Dead Rising 4, Steep, wszystko z EA Access, w planach COD WWII
Opublikowano 30 listopada 20177 l Hej, Pierwsza moja konsola od MS Gamertag: Karol 1991PL Gry: Forza Horizon 3, GOW: Ultimate, Recore, Sunset Overdrive, Halo 5, Rare Replay, Blue Dragon, Lost Odyssey
Opublikowano 10 grudnia 20177 l Również zapraszam po paru latach przerwy obecnie posiadacz Xbox One s ( w sypialni) i Xbox One X jako głowna konsola do grania... która wraca z serwisu... System chłodzenia do wymiany. GT: CloggedBugle19a 28 lat gram głównie rano i czw pt sb... (taka praca) Z gier co mi wpadnie.
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Zawitalem do obozu MS. Można powiedzieć że się dopiero uczę obsługi eSki he he GT: vip77PL Z onliniwych to na razie mam forza horizon 3
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Gamertag: NeomanPL Z gier online mam Forza 7, Forza Horizon 3, CoD Ghosts, Battlefield 1 i marzy mi się zagrać jeszcze w gta 4 online
Opublikowano 20 stycznia 20187 l GT: CharyChelak Forza 6, 7, H3, Gears of War 4 i UE, Cod:IW, WW2, MWremastered, BF1