Opublikowano 16 września 201410 l Trójka musi być w czerwonym, czwórka w białym. Inaczej kolekcja się nie liczy Mam trójkę w czarnym, a czwórka u mnie to press kit, nie liczy się ?
Opublikowano 16 września 201410 l U mnie również leży, numer 2000-któryś. W Polsce jest jeszcze jeden egzemplarz o którym wiem.
Opublikowano 17 września 201410 l Przyszedł to się pochwale zakupami z tego miesiąca (jakość z du.py bo oświetlenie ch.uj) a i jeszcze to, ale nie będę robił fotki biblioteki jak blacharze xD Edytowane 17 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 17 września 201410 l Kupil Horizon 1 i bedzie udawal ze w 2jke gra, hue hue hue .To juz drugi raz kupiłem, multi chciałem sobie ograć przed dwojką.
Opublikowano 17 września 201410 l To juz drugi raz kupiłem, multi chciałem sobie ograć przed dwojką. Kupujesz One czy bedziesz na 360ce w horizona 2 pocinal?
Opublikowano 17 września 201410 l raczej 360 na łono przejdę po skonczeniu zaległości przejdź najpierw Mass Effecta 1 a daj pan spokój
Opublikowano 18 września 201410 l Wiedziałem, że jak wystarczająco często będę odwiedzał MM, to w końcu trafię jak będzie za 50 zł. XCOM: EU było kapitalne, ciekawe jak ta wersja mi się spodoba. Okładka bez spoilerów: Okładka ze spoilerami
Opublikowano 18 września 201410 l myslalem, ze zakupie dopiero w 2015 ale jednak dzieki kochanej zonie trafila pod dach szybciej http://i.imgur.com/GjGruif.jpg?1?3863 Żona kupuje mężowi białą PS4, GOTY żona, gratulacje.
Opublikowano 18 września 201410 l W HD nie grałem. Pw na psp 2/3 na ps2.Ile dałeś za MGSa? Obiecałem sobie, ze przed kolejną generacją kupię i przejdę, ale zawsze inna gra albo kasa
Opublikowano 18 września 201410 l kolekcja nie zawiera oryginalnej jedynki, którą można dostać tylko na psn w wersji z psxa. a głupio tak zaczynać bez niej od dwójki. wersje na pc raczej odradzam, chyba że przez emulator, bo max rozdzielczość to 640x480 plus tnące fimiki. Edytowane 18 września 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 18 września 201410 l Kurczę chyba nie ma na tym świecie osoby, która nie grała w MGS jedynke. @Grzegorzo 70 coś dałem
Opublikowano 21 września 201410 l Gratsy, mój ukochany gejmbojik. Nie ma to jak odpalic w nocy przed snem partyjke Alleyway czy Tetrisa. Dat podstwietlacz.