Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+)

2h3am1y.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kiedys chcialem zbierac zafoliowane egzemplarze ale szybko otrzezwialem jak zdalem sobie sprawe ile kasy trzeba napompowac na niektore tytuly. No i troche dziwnie miec gry w folii...gry sa po to zeby w nie gra, chyba ze ktos milioner jak ping i dark pharmacist to bogatemu nie zabronisz :)

To już po prostu kolekcjonowanie, jedni kochają drudzy nienawidzą, ale jak dla mnie spoko - kupujesz 2 gierki jedną grasz, drugą masz w folii i ładnie wygląda. To samo mam z płytami, winylami muzyków kupuje bo lubię, a nie żeby słuchać (chociaż to też spoko)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ostatnie zakupy growe w tym roku. The Evil Within dotarlo pierwsze i nic nie zwiastowalo tragedii. Nastepnie przycebulilem WD za 60zl z wysylka z allegro i na drugi dzien dostalem goraczki i teraz siedze/leze w domu na L4... True story...

v2sjvb.jpg

Opublikowano

Kupic i nie grac czy nie sluchac? To sie nadaje do 4 scian obitych poduszkami.

szczerze powiedziawszy to ja to rozumiem. Musisz wiedzieć Chev, że ludzie mają różne hobby i tak na prawdę ważna jest motywacja i to co każdego z nas kręci. Ping, Velius to zatwardziali kolekcjonerzy, dla których gierka w folii ma dużą wartość kolekcjonerską. Inni kolekcjonują słonie z porcelany itp.

Powiem Ci więcej, są faceci, którzy kolekcjonują auta, którymi nigdy nie jeżdżą... kumasz: auto jest na podnośniku w garażu (aby nie zniszczyło się ogumienie). Więc ocenianie czyjegoś hobby to słaba sprawa, ja mam szacuneczek do chłopaków bo realizują swoją pasję i czują się z tym lepiej.

howk

Opublikowano

Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle.

Opublikowano

Jesli ktos zostawia sobie gre w folii na prawde do kolekcji to ok, ale jak robi to po to zeby w przyszlosci sprzdac liczac na spory zysk to dla mnie nie jest zadnym kolekcjonerem tylko zwyklym handlarzem i tyle.

To jest zwykłym frajerem, bo to chyba jedna z najgorszych 'inwestycji' jakie można poczynić. Już kupowanie monet okolicznościowych z papieżem jest bardziej rokujące :Coolface:

Opublikowano

Jedni kolekcjonują gry inni znaczki. Hobby jak każde inne. Podoba mi się ich zajawka i lubię tu oglądać zakupy. Sam nigdy bym na to pieniędzy nie wyrzucał ale rozumiem ich pasję sam mam kilka rzeczy (jak podróże i książki) na które idzie masa szmalu .

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Zakupy na handheldy z ostatnich dwóch tygodni (Allegro i VG+)

2h3am1y.jpg

Piekne Trails in the sky, piekne. Gratuluje, przed Toba mnostwo zbawy w cudownym jrpg :fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gacka ciąg dalszy. Szkoda trochę prime'a w platynce, ale miałem na niego ogromne ciśnienie, a kompletnej premierówki w polsce dawno nie widziałem.
2lnuxys.jpg

Opublikowano

Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3.

a2yrep.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Listonosz właśnie przyniósł 

CbjyXP6.jpg?1

Opublikowano

Takie tam bzdety. Tak bede w to gral, FF:ARR juz sie instaluje na PS3.

a2yrep.jpg

Do 31 grudnia jest darmowy upgrade do wersji PS4.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

2l8ephe.jpg

Nareszcie nadkonsola moja, oczywiście w jedynym słusznym wydaniu :banderas: z domu przywiozlem Mario kart 8,nareszcie mogę w niego prywatnie na własnej konsoli zagrać :obama:

Wziąłem tez gierkę na Wii i moje oba moty, żebym mógł grać z kimś :potter:

Aha, nsmbu miałem w gratisie do i tak już goty ceny ^_^

Opublikowano

Ile daleś skurczybyku?

Opublikowano

Ojojojojoj :obama:

Skąd masz Zeldową gruchę? Fajna jest.

Opublikowano

Grucha to custom, sam robiłem. Blubi

1200 za wiiu i nsmbu

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Yep. W kwietniu dałem niewiele więcej za WiiU z Super Mario 3D World - 1289 zł. 

Na premierę MK8 bundle stały po 1200 zł w sklepach.

Jak ktoś szuka jeszcze taniej to w sklepach można już zamawiać ponownie białasy za 1000 zł ze SSB.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

rayos zapraszaj do znajomych a pościgamy się :D Sam kupiłem w czerwcu z mario kart i pro kontrolerem za 1289 zł :D W sumie dodatkowo jeszcze miałem grę wonderful 101 z kodu mariana więc zakup uważam za udany