Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Same dobroci, ale czemu Okami tylko po taniości? :(

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Bo nie każdy kupuje gry, żeby leżały i się ładnie prezentowały na półce  :reggie:

Opublikowano

Ty to głównie kupujesz zeby odrazu sprzedac z zyskiem wiec chyba jeszcze gorzej :reggie:

Opublikowano

Same dobroci, ale czemu Okami tylko po taniości? :(

Właśnie ze względów ekonomicznych. Black label w folii wychodzi  2 razy drożej, a w przyszłym miesiącu biorę Majorę i Tokyo Twilight Ghost Hunters na premierę (+ powoli odkładam na WiiU) 

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Ty to głównie kupujesz zeby odrazu sprzedac z zyskiem wiec chyba jeszcze gorzej :reggie:

Nie kolekcjonuje gier. To w co chce zagrać to gram i sprzedaje. Nie rozumiem nagonki na Platynowe wersje. Jak ktoś nie ma kasy to sobie kupi platynowa i zagra w nią tak samo jak ten, który kupił w wydaniu premierowym. A na forum słychać co chwile, uuu platyna, eee platyna.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Okami HD na PS3 jest jakoś dostępne w pudełkowej wersji po angielsku?

Opublikowano

Nie kolekcjonuje gier. To w co chce zagrać to gram i sprzedaje. Nie rozumiem nagonki na Platynowe wersje. Jak ktoś nie ma kasy to sobie kupi platynowa i zagra w nią tak samo jak ten, który kupił w wydaniu premierowym. A na forum słychać co chwile, uuu platyna, eee platyna.

Nie mam nic do platyn, tylko grzecznie zapytałem. Poza tym Okami warto mieć tak czy tak, a najlepiej w premierówce. Szacun dla tego tytułu musi być! :kaz:

Opublikowano

Spoko, sorry że się uniosłem. Często czyta się właśnie, że platyna jest beeee. Jak ktoś ma ograniczony budżet to wybiera tańszą opcję.

Opublikowano

Też nie rozumiem. A jak coś jest wybitne, to i tak kupuję kilka wydań.

Takie RE4 w japońskiej platynie ma dodatkową płytę z soundtrackiem. Yakuza opasłą płytę DVD z making of. Słabo? Mnie to urządza.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Albo pierwszy Splinter Cell na Xboxa - w platynie ma bonus disc z trzema nowymi misjami.

Kolejne giereczki do six-genowej kolekcji. Sto lat czekałem na HD kolekcję Onimusha, a teraz mam ją tam gdzie Masorz ma wszystkich :) To samo z Yakuzą. Tylko że dwójkę bardzo ciężko dorwać. W ostatniego starego WRC nie grałem, niżej mamy grę która uczyniła mnie lepszym (w MGSowej kolekcji musi być), Urban Reign od zawsze mnie ciekawił, poza tym ostatnio naszła mnie chęć na chodzone bitki. Ostatnia Fifa na Gacka, bo lubię stare Fify, a TR na Xboxa, bo ruszam w końcu ze zbieraniem na tę platformę.

180gt5.jpg

Akcesoria do moich kochanych maleństw. Najbardziej się cieszę z nowego DS2, kolorowych memorek i dużej memorki do Gacka. Koleś miał tam same ciekawe sejwy, aż żal mi było kasować. Skopiowałem więc wszystko na małe memorki :)

15482kh.jpg

A ten plakacik przysłało mi SONY, bardzo sympatyczna pamiątka. Są na nim wszystkie nagrodzone prace z konkursów na 20-lecie.

etiblf.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Ja (pipi)e ale zestaw gracza :obama:

Yakuza przypomniala mi o czyms, ide to napisac w temacie o przegapionych okazjach :frog:

Opublikowano

P7ZOKqG.jpg

Gra ma też fajny cover płyty (ale to trzeba na żywo zobaczyć by docenić)

M4vipH3.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ostatnio naszło mnie na PS2, dokupiłem kilka gier

06ca4f68d3a01aa8med.jpg

i przytaszczyłem stary CRT z piwnicy

58ad4aa6e82481e1med.jpg

Teraz tylko czekam na kolejne zamówione tytuły.

Opublikowano

właśnie wziąłem sobie crt do pokoju aby pograć w shox i sled storm. zapomniałem już o tych gierkach, szczególnie shox mnie ciekawi czy daje nadal rade

Opublikowano

Nie wiem moze to smiala sugestia, ale wyszedl po to żeby w niego grać?

Opublikowano

na padzie? nie no w sumie widze, ze na ps2 tez wyszedl, nie wiedziałem, zdziwilem sie  :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Aha to kiery juz nie mozna do xboxa podpiac ok

Opublikowano

ziew.jpg

Edytowane przez Szejdj