Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

L0TQYKS.jpg

Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria.

Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii.

Tak czy siak jestem zadowolony.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Chrono cross  :banderas:   

Ja na razie kończe z zakupami a zabieram się za granie bo jest w co ale wciąż szukam fear effecta w dobrym stanie.

Opublikowano

L0TQYKS.jpg

Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria.

Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii.

Tak czy siak jestem zadowolony.

Jakbys chcial Baroque sie kiedys pozbywac to daj znac.

A zestaw...:obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pozdrawiam Yano i fanów Nintendo <3

6de65b1b13e8e1024ba7ce647a031fcd.jpg

86346ac72656ac3cf6a21fc7c84fe1f1.jpg

5801691c2ea9cde4da14509a3bd2eb31.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Bez konsoli się nie liczy.

Opublikowano

Oh my :obama:

No Rayos, gratulacje! Wygrałeś lutową edycję "najlepszy zakup" :) Takie bombowe gierki, super! W tym LoveGame nabyłeś?

Opublikowano

Nie mogę powiedzieć gdzie, ale nie mogę powiedzieć, żebyś się mylił :reggie:

a najlepsze jest to, że MonHun to prezent od dziewczyny <3 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Beznadziejne mordoklepki!

6xF8xz6.jpg

Opublikowano

3M50iv0.jpg

Dwie zaległości z ubiegłego roku.

Fajne zdjęcie, prawdziwy zwycięzca :) Widzę że poradziłeś sobie z problemem różnych znaczków PS3 na grzbietach pudełek. Ja mam wymieszane gry na PS3 i nie wygląda to dobrze. Ustawię tak jak Ty masz.

Lepiej się to prezentuje, choć czasami kontynuacje są oddzielone od siebie o dobre 140cm.

Opublikowano

Smackdown to naprawde swietna seria, na PSX przegralem w to za dzieciaka mnostwo godzin.

Opublikowano

Harmony of Dissonance :fsg:  Najlepsza Castlevania.

Opublikowano

Dyskietki w folii :obama:

Opublikowano

Brakuje jeszcze Circle of the Moon ale i tak :obama:

Opublikowano

Brakuje jeszcze Circle of the Moon ale i tak :obama:

Circle of Moon już od jakiegoś czasu na półeczce, bo jednak o wiele łatwiejsza do zdobycia niż AoS i HoD :)

Opublikowano

Te nowe Castlevanie 2D mnie obrzydzaly tanim japońskim art designem. Niczym czwartoligowa manga.

Opublikowano

Jak ja sie ciesze, ze mnie jeszcze LoS 1 i 2 czekaja.

Opublikowano

6xF8xz6.jpg

Ile ja godzin spędziłem  WCW Mayhem :O :O Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :O GRAŁBYM.

Opublikowano

6xF8xz6.jpg

Ile ja godzin spędziłem  WCW Mayhem :o :o Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :o GRAŁBYM.

Kurde NWO to bylo cos i ten theme wolfpac :banderas: :banderas: Teraz to kupsztal wychodzi,kupilem na premiere WWE 2K15 i to nie jest to co kiedys. Najlepsze chyba bylo WWE SD HCTP :obama:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Kupione stricte pod PS4 i PC, poki co sprawuja sie wysmienicie, dzwiek jest znakomity jak za taka cene, odpalilem kilka gierek i niebo a ziemia miedzy TV oraz moimi starymi sluchawkami :banderas:

ZbiSiXF.jpg

Opublikowano

Juz od dluzszego czasu chce je kupic, ale czytalem opinie ze mikrofon jest z dupy.