Opublikowano 10 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria. Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii. Tak czy siak jestem zadowolony.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Chrono cross Ja na razie kończe z zakupami a zabieram się za granie bo jest w co ale wciąż szukam fear effecta w dobrym stanie.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Płyty praktycznie lustra, box od LoM musiałem wymienić. Premierowy Chrono Crossik jutro leci do pewnego użytkownika forum, aż żal wysyłać, bo stan naprawdę super, a z tym jest loteria. Niestety nie obyło się bez przykrych niespodzianek - na płycie od Alundra 2 jest naklejka wielkości paczki zapałek (nie zamierzam odklejać, aż tak mi nie przeszkadza, a nie chcę uszkodzić płyty), zaś z instrukcji od Guardians Crusade wyrwano wszystkie strony, więc będę szukał drugiej kopii. Tak czy siak jestem zadowolony. Jakbys chcial Baroque sie kiedys pozbywac to daj znac. A zestaw... Edytowane 10 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 11 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pozdrawiam Yano i fanów Nintendo <3 Edytowane 11 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 11 lutego 201510 l Oh my No Rayos, gratulacje! Wygrałeś lutową edycję "najlepszy zakup" Takie bombowe gierki, super! W tym LoveGame nabyłeś?
Opublikowano 11 lutego 201510 l Nie mogę powiedzieć gdzie, ale nie mogę powiedzieć, żebyś się mylił a najlepsze jest to, że MonHun to prezent od dziewczyny <3 Edytowane 11 lutego 201510 l przez Rayos
Opublikowano 11 lutego 201510 l Dwie zaległości z ubiegłego roku. Fajne zdjęcie, prawdziwy zwycięzca Widzę że poradziłeś sobie z problemem różnych znaczków PS3 na grzbietach pudełek. Ja mam wymieszane gry na PS3 i nie wygląda to dobrze. Ustawię tak jak Ty masz. Lepiej się to prezentuje, choć czasami kontynuacje są oddzielone od siebie o dobre 140cm.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Beznadziejne mordoklepki! Smackdown to naprawde swietna seria, na PSX przegralem w to za dzieciaka mnostwo godzin.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Brakuje jeszcze Circle of the Moon ale i tak Circle of Moon już od jakiegoś czasu na półeczce, bo jednak o wiele łatwiejsza do zdobycia niż AoS i HoD
Opublikowano 12 lutego 201510 l Castlevania Wiele bym dał za nową odsłonę w 2D spod ręki Koji Igarashiego.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Te nowe Castlevanie 2D mnie obrzydzaly tanim japońskim art designem. Niczym czwartoligowa manga.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Beznadziejne mordoklepki! Ile ja godzin spędziłem WCW Mayhem :O :O Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :O GRAŁBYM.
Opublikowano 12 lutego 201510 l Beznadziejne mordoklepki! Ile ja godzin spędziłem WCW Mayhem :o :o Ta morda Billego Goldberga na okładce, ta muzyka w menu z motywem przewodnim Wolfpacka :o GRAŁBYM. Kurde NWO to bylo cos i ten theme wolfpac :banderas: Teraz to kupsztal wychodzi,kupilem na premiere WWE 2K15 i to nie jest to co kiedys. Najlepsze chyba bylo WWE SD HCTP Edytowane 12 lutego 201510 l przez Mroku333
Opublikowano 12 lutego 201510 l Kupione stricte pod PS4 i PC, poki co sprawuja sie wysmienicie, dzwiek jest znakomity jak za taka cene, odpalilem kilka gierek i niebo a ziemia miedzy TV oraz moimi starymi sluchawkami
Opublikowano 12 lutego 201510 l Juz od dluzszego czasu chce je kupic, ale czytalem opinie ze mikrofon jest z dupy.