Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

One pozwalają jednocześnie na gadanie w party jak i odbieranie dźwięku z gry?

Opublikowano

O, no to bardzo spoko. Co to w ogóle za model?

Opublikowano

Playstation Headset 2.0

Bansai, napisz coś więcej, przyciski są wygodne? Bez problemu w czasie gry się ścisza/zgłaśnia? Wyglądają jakby były gumowe.

Opublikowano

Playstation Headset 2.0

Masz przyciski Volume na Chat/Game +/-, Stereo/7.1, Zwykla Glosnosc +/-, i Mute na Mikrofon 

Opublikowano

@Guer

Na kompie sprawdzalem, bylo czysciutko, pozniej odpale streama i sobie poslucham na kompie jak brzmi mic to napisze.

@Arkady

Przyciski nie sa gumowe, to jest jakis material a pod nim mamy plastikowe guziczki, bardzo wygodne w uzyciu jak juz sie zapamieta ktory za co odpowiada. Podczas gry bez problemu mozna ustawiac glosnosc.

Dzwiek w nich jest masakryczny, ta opcja VSS zniszczyla mi banie, wlaczylem far cry'a 4, chwycilem za mozdzierz, zamknalem i oczy i mialem ochote fapowac.

@willy

Co do bassow, jak ustawisz na tryb 2 to daje rade, znacznie bardziej czuje je niz w moich starych sluchawkach, spodziewalem sie czegos gorszego a tu prosze, pozytywne zaskoczenie :D

PS. #yebackable :yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Polecam ściągnąć apke z dedykowanymi ustawieniami do danych gier, nie ma tam tego dużo ale jednak.

Opublikowano

Tak jak Figuś pisze, pod PS4 jest apka z dedykowanymi ustawieniami pod tryby, lub pod gry.

Nie ma na rynku lepszego bezprzewodowego headseta od słuchawek Sony, w tej cenie.

Posłuchaj na tym Ferrari F12 Berlinetta w DC

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ciesze sie ze moglem doradzic <3

Bansai podeslij mi na PW twoje PSN ID na ktorym grasz bo bede kogos do Dying Light potrzebowal

Opublikowano

Mikrofon w sluchawkach jest bardzo dobry, na streamie slychac czysciutko a jak nagrywam wiadomosc to jeszcze lepiej, pozostaje mi tylko jutro z kims czat sprawdzic, poki co jestem cholernie zadowolony z tych sluchawek.

Opublikowano

...pozostaje mi tylko jutro z kims czat sprawdzic, poki co jestem cholernie zadowolony z tych sluchawek.

Możesz do mnie zadzwonić, też mam Goldy, powiem Ci że dokonałeś dobrego zakupu :D
Opublikowano

Potwierdzam. Sam testuję goldy od października i są świetne. Mikrofon sprawdza się doskonale. Square i Messer twierdzą, że dobrze mnie słychać podczas potyczek w Borderlands, zaś z drugiej strony innych również słyszę czysto. Jedyny minus to chyba długość pracy baterii. Mogłaby wytrzymywać dłużej.

Opublikowano

Jeszcze pada do Gacka i będzie grane!

qHr4fbU.jpg

Opublikowano

Farmer 8h to nie jest jakas tragedia jasne zawsze moglo byc lepiej ale ladowanie co 2 dni to duzo lepsza opcja niz ladowanie pada 2x dziennie 

Opublikowano

Wiadomo. Szkoda, że kabel nie jest dłuższy to przynajmniej można byłoby używać ładując jednocześnie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1pIHhar.jpg

Opublikowano

Zaczyna się :obama:

Opublikowano

miałem dwa dni temu już te n3dsy w łapie, tzn pudełka, są straaaaasznie małe :O 

Opublikowano

jak tam jest sama konsola z papierami, ładowarki nie ma a bundle mają preinstalowane gierki

Opublikowano

Tak, wiem, ale co śmieszniejsze, pudełko od klasycznej wersji jest minimalnie większe od XLa :dafuq:

Opublikowano

Littlebigplanet, gdzie kupiłeś tego bundla i za yle ?

Opublikowano

Świetna jest ta figurka. Na szczęście dowiedziałem się, że sklepy mają ja zamiar za jakiś tydzień sprzedawać osobno za jakieś 60/70 zł. Mam nadzieję, że uda się ją wyrwać bo mały 3DS nie dla mnie, a z dużymi to już nie mogli zrobić zestawu. Nie wspominając, że gdybym kupował w UK konsole i limitkę Zledny miałbym takie figurki dwie za free :/

Littlebigplanet, gdzie kupiłeś tego bundla i za yle ?

Zamawiałem preordera jak tylko się pojawiła opcja zakupu w sklepach internetowych jakiś miesiąc temu w HD Market.