Opublikowano 22 lutego 201510 l Sprzedałeś? Muszę Cię usunąć z przyjaciół/obserwowanych po zielonej stronie
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zakupki przyszly z VGP, oczywiscie zwiazane z moja ukochana konsolką. Najbardziej i tak czekalem na Layton vs PW bo jestem ciekawy, slyszalem sciezke dzwiekowa i jest swietna. Do tego FF III i FF IV ktorych mi brakowalo w kolekcji i troche innych. Edytowane 23 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 lutego 201510 l Nie gralem jeszcze wiec nie jestem w stanie sie wypowiedziec, ostatni w jakiego pykalem to A New Beginning na 3DS i mysle ze nic mi obecnie tego nie przebije poza tymi z PS1 i SNES (A Back to Nature oraz Harvest Moon z SNES to moje dwie ulubione ever). Edytowane 23 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 lutego 201510 l Na tym VGP serio takie dobre ceny, że opłaca się z Kanady sprowadzać?
Opublikowano 23 lutego 201510 l Na tym VGP serio takie dobre ceny, że opłaca się z Kanady sprowadzać? Dla mnie sie bardzo oplaca, po pierwsze przelicznik walut x okolo 3.0 albo 2.9 a nie jak dolar. Ceny nówek niekiedy bardzo dobre (19.99$ za HM i KH, 29$ za FF), Layton vs PW kosztowal mnie 35$ CAD czyli okolo 105zl. Wysylka tej całej paki to jedyne 19.99$. Do tego użyłem swoich punktow z plus program wiec -50$ od calkowitej kwoty i dla mnie cena byla bardzo korzystna. A jak jeszcze dowala promocje jak np przy Persona 4 na vite (45zl) to nic tylko brać te gry. Atlus bardzo wspiera ten ich sklep wiec czesto maja wszystkie limitki itp. Edytowane 23 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 lutego 201510 l Nowe zakupki przyszly z VGP, oczywiscie zwiazane z moja ukochana konsolką. Najbardziej i tak czekalem na Layton vs PW bo jestem ciekawy, slyszalem sciezke dzwiekowa i jest swietna. Do tego FF III i FF IV ktorych mi brakowalo w kolekcji i troche innych. HM
Opublikowano 23 lutego 201510 l Taka paka przechodzi przez urząd celny? Różnie z tym bywa. Niby VG+ wysyła z Niemiec, ale na ostatniej przesyłce było to:
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ultimate Game Sale u mnie wygląda tak: Limbo już ograne na 360-tce, ale takie perełki trzeba wspierać ile się da. Cena 3 funty więc prawie za darmo Chętnie zaliczę to jeszcze raz Styx to wielka niewiadoma, więc postanowiłem sam sprawdzić. Opinie w necie są podzielone. Mi racji tego, że lubię skradanki i staroszkolne podejście do rozgrywki powinno się spodobać. cena 6 funtów
Opublikowano 23 lutego 201510 l Taka paka przechodzi przez urząd celny?Różnie z tym bywa. Niby VG+ wysyła z Niemiec, ale na ostatniej przesyłce było to: Przez cło musi przejść. Przecież mogli Tobie wysłać narkotyki albo części do zmontowania broni masowego rażenia.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem #tylkoNintendo. Dopiero zaczynam z Nintendo więc mam nadzieję, że dobrze?
Opublikowano 24 lutego 201510 l Nie spodziewałem się znaleźć Oneechanbary lokalnie w sklepie. No ale jak jest, to biorę - choćby z ciekawości.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Walczące cycki chętnie obadam,bo podobno nadają się do januszowania przy piwku,a na warriorsy czaiłem się od bardzo dawna i padło na SW4, które podobno jest najlepsze z dostepnych na ps4. Edytowane 24 lutego 201510 l przez Soban
Opublikowano 24 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba mnie na stare lata pogibało ale... fakyt! mam dziś imieniny Monster Hunter 4 Ultimate do odebrania jutro, bo półki w sklepie puste.
Opublikowano 24 lutego 201510 l DoA5 Last Round Mam tylko PS3 to muszę się zadowolić updatem wersji Ultimate do edycji Last Round.Dobre i to ale jak będzie PS4 już u mnie to skołuję sobie pudełeczko z wersja na grajstację4. A te SW4 też ponoć dobre, czytałem troszkę o tej odsłonie i opinie generalnie są bardzo pozytywne.