Opublikowano 20 marca 201510 l Zastanawiam sie tylko czy rzeczywiscie wersje Platinium to wielkie zlo. Obie mam z przypadku raczej. Ktos wyprowadzi z bledy i lepiej miec premierowki?
Opublikowano 20 marca 201510 l Mnie to wali. W konsoli kręcą się tak samo. A zestaw ładniutki, sam bym taki przylicytował jakbym na niego wpadł bo i RE4 nie mam swojej kopii i DMC mam zajechane i bez instrukcji, a KH to już wogóle
Opublikowano 20 marca 201510 l brzydza mnie te platynowe wydania i innego tego typu rzeczy, tylko premierowki! oczywiscie o kolekcjonowaniu mowie. Edytowane 20 marca 201510 l przez Guernica
Opublikowano 20 marca 201510 l Dla mnie wydanie platynowe wcale takie zle nie jest - najwazniejszy jest stan, juz nieraz pisalem, ze wole platynowy ideal niz porysowane pierwsze wydanie.
Opublikowano 20 marca 201510 l No ja na ten przykład głównie gram to platynki mi nie przeszkadzają. Kolekcjonuje przy okazji bo nie wyobrażam sobie opcji, że kończę jakąś grę, sprzedaje ją żeby kupić następną, a potem za pół roku mam ochotę znowu zagrać w gierkę, której już nie mam. A jak się ustawia na półce i oddzielnie układa się premierówki, a oddzielnie platyny to nawet schludnie to wygląda. A z drugiej strony jest jeszcze temat instrukcji. Niby zagląda się do niej co najwyżej raz albo i wcale, ale strasznie mnie wpienia jak nie mam jej w komplecie z grą, bo opis przedmiotu nie raczył zawierać informacji o jej braku. Pal licho jeśli zdarzyło mi się to ostatnio jak kupowałem gierki za 20 złoty w większym zestawie. Kiedyś kupiłem Vagrant Story parenaście złotych taniej i zadowolony, że udało mi się wyrwać niezłą okazję czekałem na przesyłkę. Jak doszła i zobaczyłem, że nie mam instrukcji to myślałem, że wyjdę z siebie i stanę obok. To samo zresztą miałem jak kupiłem MGS z "pęknięciem na pudełku". Okazało się, że chodziło o pudełko w dwóch częściach, ale o tym już chyba kiedyś wspominałem gdzieś na forum.
Opublikowano 20 marca 201510 l Ja nie kupuje gier bez instrukcji, nie czytam ich, ale pudelko po otwarciu wyglada bez niej jakos łyso
Opublikowano 20 marca 201510 l Ja nie kupuje gier bez instrukcji, nie czytam ich, ale pudelko po otwarciu wyglada bez niej jakos łyso To chyba musisz zrezygnować z current-genów. Na początku też było mi dziwnie. Teraz jestem mile zaskoczony, kiedy w pudełku znajdę....1 kartę chociaż.
Opublikowano 20 marca 201510 l No dokładnie, ostatnio kupiłem Killer is Dead limited edition a w środku jedna kartka na jakieś (pipi) dlc
Opublikowano 20 marca 201510 l A jak chce się mieć coś więcej niż samą płytkę z grą to od razu 280zł a miało być tak bardzo lepiej niż poprzednio, a tu (pipi)
Opublikowano 20 marca 201510 l Ja nie kupuje gier bez instrukcji, nie czytam ich, ale pudelko po otwarciu wyglada bez niej jakos łysoTo chyba musisz zrezygnować z current-genów. Na początku też było mi dziwnie. Teraz jestem mile zaskoczony, kiedy w pudełku znajdę....1 kartę chociaż. zbieram tylko gry z ds, tam sa instrukcje ;p current genowe ogrywam i sprzedaje, z malymi wyjatkami jak Tlou czy Bloodborne
Opublikowano 20 marca 201510 l Najgorzej wygląda instrukcja na odwrocie okładki, którą widać po otwarciu pudełka z grą. Przecież to jest okropne.
Opublikowano 20 marca 201510 l Biorę do łapy DMC i.. pudełko jest z plastiku a nie recyklingu po butelkach, okładka i instrukcje są z papieru konkretnego a nie przezroczysty niemal druk lipnej jakości jak to ma miejsce w obecnej generacji. No i fun - ja pierdzielę Dante nic się nie zestarzał. Ten OST podczas początkowego przemierzania zamku do dziś wywołuje u mnie setkę emocji, grając dziś i grając w premierę tego tytułu.
Opublikowano 20 marca 201510 l Jak juz kiedys wspominalem, chcialem kiedys kolekcjonowac gry na PS Vita, ale one wygladaja najbiedniej ze wszystkiego co do tej pory wychodzilo. Dobry przyklad to wlasnie nowo nabyta Disgaea 3 na Vite. Wiem ze na inne konsole nie ma instrukcji ale jakos vita wyglada super biednie, male niebieskie puste pudeleczko i kawalek karty SD. Strasznie to zimne i sterylne:
Opublikowano 20 marca 201510 l Biorę do łapy DMC i.. pudełko jest z plastiku a nie recyklingu po butelkach, okładka i instrukcje są z papieru konkretnego a nie przezroczysty niemal druk lipnej jakości jak to ma miejsce w obecnej generacji. No i fun - ja pierdzielę Dante nic się nie zestarzał. Ten OST podczas początkowego przemierzania zamku do dziś wywołuje u mnie setkę emocji, grając dziś i grając w premierę tego tytułu. Najgorzej wygląda instrukcja na odwrocie okładki, którą widać po otwarciu pudełka z grą. Przecież to jest okropne. Panowie! Panowie! To wszystko tylko wierzchołek góry lodowej. Gra? The Order: 1886. Cena? 249. Miejsce? Saturn. Pudełko? Niebieskie bluryjowe, z roku na rok, coraz tandetniejsze. Sytuacja? Po drugim przejściu gry, chciałem wsadzić płytę do pudełka. Zobaczyłem coś co mnie załamało. Okładka sama z siebie przedarła się idealnie na środku rewersu pudełka w miejscu gdzie są zaczepy na ok. 3-4mm. Wszystko wygląda na nowe. Żadnego śladu na pudełku, folia lekko zagnieciona przy zaczepie, bo pudełko ma wadę fabryczną i nie jest utwardzane w tym miejscu. Żadnej gry nie mam z przedartą okładką, a tutaj musiałem ratować sytuację żeby dalej to nie poszło i kupiłem taśmę klejącą. "Zakonserwowałem" okładkę, ale jak tak ma wyglądać przyszłość pudełek, to nie dziwie się rosnącej popularności gier cyfrowych. Teraz czekam aż The Order: 1886 będzie po 20 zł i kupię albo nabędę używkę za 15 zł i podmienię okładkę. Co za czasy.
Opublikowano 20 marca 201510 l Cholera, coś takiego w życiu mi się nie zdarzyło. Współczuje, ale to też fakt - pudełka i okładki są tragicznej jakości dzisiaj
Opublikowano 20 marca 201510 l Sega Dreamcast - instrukcje ponad 150 stron, az milo sie trzyma takie pudelko i czuc, ze w srodku cos ciezkiego. Ja rowniez odpuscilem sobie next geny.
Opublikowano 20 marca 201510 l Ej, ale te wersje Platinum gierek to się jednak przydają bo przed chwilą przez taką płytkę oglądałem zaćmienie słońca, a premierówka ma nadruk to co zobaczysz? Nic nie zobaczysz.
Opublikowano 20 marca 201510 l Na szybko, gołąb pocztowy nie nawala. Pudełko do czyszczenia. Naklejki cen, po kiego grzyba? :facepalmz:
Opublikowano 20 marca 201510 l Wlasnie byl listonosz, skromnie ale na Baroque dlugo polowalem w dobrej cenie. Sonic Rush fajna gierka, wykorzystuje oba ekrany bardzo porzadnie a gosc dodatkowo mi dorzucil jakies karty do Pokemon TCG w gratisie.
Opublikowano 20 marca 201510 l Kilka gier z ostatnich 2 miesięcy. Ma ktoś ochotę pograć w transformersy po sieci?
Opublikowano 20 marca 201510 l Sega Dreamcast - instrukcje ponad 150 stron, az milo sie trzyma takie pudelko i czuc, ze w srodku cos ciezkiego. Ja rowniez odpuscilem sobie next geny. Same europejskie wydania ważą niecałe 76 kilo, także i regał musi być niekiepski.