Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A ten cały CEX sprzedaje same używki czy nówki również? Ta ich strona taka biedna, że ciężko się odnaleźć.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

"Takie" to znaczy jakie? :P

Opublikowano

jRPG. Tyle razy chciałem skończyć chociaż jeden tytuł dla zasady, ale poległem po kilku godzinach  :gayos:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie chłonę japońszczyzny jak popadnie, ale mam na koncie parę przedstawicieli gatunku jak: FFVII, Tales of Vesperia, Persona 3 i 4, Eternal Sonata, Resonance of Fate czy Lost Odyssey i kilka innych mniej lub bardziej ogranych lub zakupionych do kolekcji. Jak gra jest dobra to i do gatunku potrafi przekonać. Teraz np. gram w Persona Q (chyba się łapie jako jRPG).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

z donem mozna sie kasac w CW ale jeden z nielicznych "botow" co zawsze mial otwarte serduszko na japonszyzne :)

Opublikowano

A ten cały CEX sprzedaje same używki czy nówki również? Ta ich strona taka biedna, że ciężko się odnaleźć.

Tylko uzywki(teoretycznie mozesz trafic na uzywke wyjeta tylko z folii). Nawet jak przyniesiesz w gre w folii to bedziesz musial zerwac folie.

Pamietam jak ludzie w dniu premiery ps4 w irl,brali swoje ps4 z gamestopu prosto do CEX bo CEX dawal 500 eur w gotowce za ps4  :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Taka sytuacja ;)

Najlepszy był komentarz babki w sklepie: "To mało Pan gier kupił?" :P

No i pięknie ;] 

Opublikowano

jRPG. Tyle razy chciałem skończyć chociaż jeden tytuł dla zasady, ale poległem po kilku godzinach  :gayos:

o tym wlasnie pisze, to sa userzy dzisiejszych konsol.

Szkoda, ze niedlugo "playstation", "nintendo" czy "xbox" to beda uslugi jak steam czy gog i ta ciemna masa zaleje PC :(

Opublikowano

o tym wlasnie pisze, to sa userzy dzisiejszych konsol.

Szkoda, ze niedlugo "playstation", "nintendo" czy "xbox" to beda uslugi jak steam czy gog i ta ciemna masa zaleje PC :(

że co? Chłopie ja gram od 20 lat mam w nosie dzisiejsze konsole i twój komputer. Wbij sobie do łba, że nie każdy Gracz gra we wszystko. Jeden nie lubi wyścigów, drugi jRPG . Za nim będzie to "niedługo" to zdążysz z 10 razy sprzedać ten swój komputer i kupić konsole. Wyluzuj i nie zapominaj, że to nie CW panie chorągiewka.

Mój dzisiejszy zakup. Dzięki Suteq.

IMG_20150721_211111.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Tylko uzywki(teoretycznie mozesz trafic na uzywke wyjeta tylko z folii). Nawet jak przyniesiesz w gre w folii to bedziesz musial zerwac folie.

Pamietam jak ludzie w dniu premiery ps4 w irl,brali swoje ps4 z gamestopu prosto do CEX bo CEX dawal 500 eur w gotowce za ps4 :D

W uk maja rowniez nowki, pare razy tak miałem ze wymieniałem gre i brałem zafoliowana sztukę która była w cenie używki, teraz niestety troche podnieśli ceny gier premierowych

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Neo24.pl sprzedawało na allegro pstv za 89zł z kurierem gratis. Musiałem kupić ;) Do tego karta 8GB - łącznie wyszło 140zł z wysyłkami.

ol59NLr.jpg

Opublikowano

ubisoft-ps4-far-cry-tp_86393025922549678

Trójka była zaje, mam nadzieję, że czwórka będzie chodziaż bardzo dobra.

Opublikowano

kurfa ja za swoją dałem 329zł xdddd największa wtopa pieniędzy ever w moim życiu

Opublikowano

3525ci9.jpg

DMC4 SE :fsg::banderas::obama:
Pora kupować szrota.

Opublikowano

Jakie to jest smutne, dwa Devile na PS4 i każdy jest starociem.

Opublikowano

kurfa ja za swoją dałem 329zł xdddd największa wtopa pieniędzy ever w moim życiu

Mowilem ci, ze to niedlugo bedzie za 5 dych chodzilo.

Opublikowano

TCMWEni.jpg

Opublikowano

Zastanawiałem się nad ofertą wersji cyfrowej za 27 funtów dla golda, więc poszedłem do CEXa obok mnie i kupiłem za 25 Funtów :)

Po graniu w Bloodborne nie tak dawno, może być ciężko :good: 

W8iJWwk.jpg

Opublikowano

I jak tu nie kochać OLX  :obama:

dJ56JNn.jpg

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

Napięcie w oczekiwaniu na kuriera z PS2 sięga zenitu.

mtbGs0e.jpg

Opublikowano

19948519231_aae698b21c_b.jpg

Jakieś tam średniaki na 3ds'a .Prezent dla znajomych.

19935761832_ee4bb4dd1d_b.jpg

Konsolki niema ale  się i tak przyda do kolekcji.

19943410625_53c06e99fd_b.jpg

Dwie gry muzyczne na Vite.

19322416523_2ce377a82a_b.jpg

19755374640_8c9a7ea535_b.jpg

Oraz 4 gry z serii Hyperdimension.