Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zachciało mi się pograć w jakąś Forzę, więc poszedłem i kupiłem :P

DmBHznS.jpg

Sęk w tym, że na żadnej mojej "plejstacji" tego nie ruszę :/

Spoiler

aa3Zspj.jpg

Ale na tym już tak :D

Edytowane przez Quake96

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Trójeczka moja ulubiona Forza Motorsport.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Daje plusa. Ile kosztował Cię ten stick? :)

U mnie dzisiejsze skromne nabytki:

tANIOb8.jpg

Gier na kochane Neo Geo nigdy za wiele. O ile preferuję MVSa, tak z CD się przeprosiłem i również biorę co się da, na dniach ma do mnie przylecieć kabelek RGB, więc będzie petarda. Narzekanie na loadingi jest srogo przesadzone - owszem, są, no i nie ma co porównywać do systemu MVS, ale przynajmniej jest czas, żeby zaciągnąć się papierosem i pomyśleć o swoim szczęściu, jakim niewątpliwie jest możliwość obcowania z tą cudowną platformą.

bCa9DAg.jpg

Tutaj mieszanka egzotyczna. Samurai Spirits na X360 nadal zapieczętowane - w zasadzie mam tę grę już w PALu, ale japończyka musiałem wciągnąć jako że ostatnio jestem zboczony na punkcie SNK i pochodnych. Yakuza łyknięta, bo ma osobny trophy set względem wydania EU i premierowego JP - chciałem odświeżyć sobie giereczkę, więc zrobię to tworząc na swoim koncie trzecią trofi listę. Lubię jak wpadają, choć nie mam już ochoty na tłuczenie w byle crapy pod trofea. Do tego troszku gier na DSy, Gyakuteny na sprzedaż (były w zestawie).

Ud8jLpY.jpg

Odrobina staroci na XO - wiele z tych gier mam już w cyfrze lub na PS4, ale niech leżą, jeść nie wołają. Cieszy Xevious 3D, kolejny shmup z 'epoki' w kolekcji, a że zawiera jeszcze stare wersje Xeviousa to już zupełnie miodzio.

Skromnie, ale godnie. Lubię niszowe perełki, choć trafiło się tu kilka konkretów, których o dziwo nie miałem jeszcze w zbiorach.

Opublikowano

Skromne :pawel: Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie :lapka:

Opublikowano

To jak za darmo :). Kawał świetnego sprzętu. Będę za jakiś czas szukał jakiegoś magika, co to mi przelutuje go do standardu NeoGeo.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Jeszcze wziąłem nowiutką klawiaturkę do kompletu :) japońską taka przeźroczystą.

Opublikowano
5 minut temu, Janusz Gamingu napisał:

700 strona, a jeszcze tak niedawno wrzucałem wpisy na setną.

Przebite 6000 gier, a jeszcze pamiętam jak się jarałem pierwszym zamkniętym tysiącem :sir:

Opublikowano

Widzę, że 3ds i Poki już nikogo po premierze switcha

W7MHDTY.jpg

Opublikowano

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
4 godziny temu, ireniqs napisał:

Skromne :pawel: Dałbym plusa, ale już nie mogę niestety. Jutro będzie :lapka:

Opublikowano

Dawno już nie odpalałem PS4, czas wrócić ;)

DVDmu8c.jpg?1

Opublikowano
13 godzin temu, ragus napisał:

Czekamy na nowe gry, a nie DLC do S/M. Całe GameFreak, 1 krok do przodu, dwa do tyłu. Zrobić Black White 2 z nową kampanią, a potem Ultra SunMoon z zawartością jak w Emerald względem Rubinowych.

Wtedy cała para szła w produkcję B2/W2, a USUM robi dużo mniejszy, mniej doświadczony zespół ludzi, podczas gdy glówny team klepie (podobno w pośpiechu) Pokemony na Switcha, więc ciężko by było o coś więcej.

Opublikowano

Dwie giereczki pachnące nowością i kabel RGB do NeoGeo CD - w domu będzie młynnnnn. Metal Slug z pięknymi kolorami? Nie mogę się doczekać.

4LaqE7f.jpg

Opublikowano

Przepraszamy, ale dziś nie możesz dodać żadnych nowych reakcji. :(

Opublikowano

Zakupy w biedrze. 

R4hpGNP.jpg

Opublikowano

Ja tam musiałem się zapytać menagera w biedrze czy mają gierki, bo na ladzie czy na półce nie było, to mi powiedział, że na magazynie trzymali i o dziwo wszystkie gierki były jakie w gazetce się pojawiły. Przyniósł mi tego Tomb Raidera i tyle. Trzeba się pytać po pracownikach biedry.

Opublikowano

Potwierdzam. Jak nie ma na sklepie to jest szansa, ze maja w magazynie. Trzeba pytac.

Opublikowano

k0t9P8X.jpg

tym razem 3 gierki na saturna od pingera i sztosiki na snesa

Opublikowano

tym ludzikom po lewej to by się rutinoscorbin przydał