Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Skąd Wy kuna wyczasnęliście te Kratosy? Mi się polowanie w Trójmieście na grę zupełnie nie powiodło
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niedawno prezent dla żonki, a dziś coś dla mnie... # Spoiler Robi sie coraz ciaśniej. Do premiery Spider-Man'a muszę coś wykminic. Pozdrawiam.. Edytowane 19 kwietnia 20187 l przez MEVEK
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l jezu te chu,jowe budżetowe figureczki z kolekcjonerek nigdy nie przestaną mnie śmieszyć xD na jednego wspaniałego raidena z kolekcjonerki MGS Rising przypada sto bazarowych odlewów
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Od momentu gdy kupiłem EK z Dark Souls 2 nigdy więcej już takich wydań. Badziew straszny. Lepiej brać dedykowane od firm które specjalizują się w takich figurkach. Nawet te najtańsze zjadają tą chińszczyznę dodawaną do gier. Wyjątek jak na razie to była ta z Wiedźmina 3.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez Kyo Edit
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Nawet na pudełku od limitki musieli je.bnąć ten napis, co za barany ku,rwa.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ano ma. Wolałbym ta z uk ale chociaż przedsprzedaż mi taka zaoferowała ;p Edytowane 20 kwietnia 20187 l przez Kyo Edit
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ale Kratos brzydki z tej kolekcjonerki. Tzn sam Kratos jest brzydki w ujjj ale oni zrobili go jeszcze brzydszego
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l @kacprzak1991 jak już wrzucasz dwie fotki tej samej gry na jedną stronę xd to chociaż zeskaluj te zdjęcia (protip klikasz w wrzucone zdjecie i wybierasz mniejszy rozmiar) przyjemniej się chociaż przeglada a nie rozmazane zdjecie na caly ekran
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 1 godzinę temu, Kyo napisał: Yesss Czemu to nie jest steelbook ? Piękna okładka.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udało się dorwać przed południem. MM było szybsze niż MediaExpert. Dodatkowo U4, które wpadło jakoś tydzień temu. W spoilerze bonus Spoiler