Opublikowano piątek o 21:311 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan Czezky za dobrą promke i błyskawiczną wysyłkę Edytowane piątek o 21:321 dzień przez ofsajd
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję i ja. Środa zamówione. Sobota już gry w Berlinie. Nadal polecam dodanie wysyłki za granicę np DHL na koszt i ryzyko kupującego. Brałbym pewnie coś co miesiąc albo dwa.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ponad 20 dni czekałem na dostawę z Rumunii, już myślałem że paczka zaginęła, ale jest. Król.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Ja uważam że to jest najlepsza wersja. Ma poprawiony tryb master league, ma ligę mistrzów i bardzo przyjemny gameplay. Aczkolwiek PES 6 również jest w moim serduszku. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez czapa
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Emtebe
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedyś grałem w demo na PC z płyty dołączanej, do któregoś z czasopism. To był chyba Gambler.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Trochę przypadkowy zakup, zatrzymałem się na kawę, obok był ME i podczas rekonesansu, znalazłem to
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Myślałem że królem jest PES 6PES 4/5 dla mnie.