Opublikowano wczoraj o 21:31 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan Czezky za dobrą promke i błyskawiczną wysyłkę Edytowane wczoraj o 21:32 1 dzień przez ofsajd
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dziękuję i ja. Środa zamówione. Sobota już gry w Berlinie. Nadal polecam dodanie wysyłki za granicę np DHL na koszt i ryzyko kupującego. Brałbym pewnie coś co miesiąc albo dwa.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ponad 20 dni czekałem na dostawę z Rumunii, już myślałem że paczka zaginęła, ale jest. Król.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja uważam że to jest najlepsza wersja. Ma poprawiony tryb master league, ma ligę mistrzów i bardzo przyjemny gameplay. Aczkolwiek PES 6 również jest w moim serduszku. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez czapa
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Kiedyś grałem w demo na PC z płyty dołączanej, do któregoś z czasopism. To był chyba Gambler.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trochę przypadkowy zakup, zatrzymałem się na kawę, obok był ME i podczas rekonesansu, znalazłem to
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Myślałem że królem jest PES 6PES 4/5 dla mnie.