Opublikowano piątek o 21:311 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan Czezky za dobrą promke i błyskawiczną wysyłkę Edytowane piątek o 21:321 dzień przez ofsajd
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję i ja. Środa zamówione. Sobota już gry w Berlinie. Nadal polecam dodanie wysyłki za granicę np DHL na koszt i ryzyko kupującego. Brałbym pewnie coś co miesiąc albo dwa.
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień Ponad 20 dni czekałem na dostawę z Rumunii, już myślałem że paczka zaginęła, ale jest. Król.
Opublikowano wczoraj o 11:40 1 dzień Ja uważam że to jest najlepsza wersja. Ma poprawiony tryb master league, ma ligę mistrzów i bardzo przyjemny gameplay. Aczkolwiek PES 6 również jest w moim serduszku. Edytowane wczoraj o 11:41 1 dzień przez czapa
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane wczoraj o 13:33 1 dzień przez Emtebe
Opublikowano wczoraj o 14:16 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedyś grałem w demo na PC z płyty dołączanej, do któregoś z czasopism. To był chyba Gambler.
Opublikowano wczoraj o 16:05 1 dzień Trochę przypadkowy zakup, zatrzymałem się na kawę, obok był ME i podczas rekonesansu, znalazłem to
Opublikowano wczoraj o 18:00 1 dzień 6 godzin temu, devilbot napisał(a):Myślałem że królem jest PES 6PES 4/5 dla mnie.