Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dalsze uzupełnianie kolekcji na DC. MSRa już mam ale mocno zdezelowanego. Reszta to nowości w kolekcji.Pistolecik. Jeszcze doleci do Famicoma i mam do wszystkich moich retrokonsol lightguny.Przy okazji wpadły gierki na PC. Wszystkie mam ale angliki a tutaj same polskie wydania oprócz Twierdzy. Te mam w kolekcji klasyki i zbiorczych wydaniach plus polskie wydanie. Tutaj wpadł anglik reprint po bigboxie. Kupiłem bo angielskie wydanie ma normalną grubą instrukcję. Polowanie na Big boxa odpuściłem, nie dam kilku tysięcy za polskie wydanie. Kupi się z USA lub Japonii kiedyś przy okazji za te 100 dolców.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Biłem się z myślami czy to brać, bo to jednak akcyjniak z 2001, no może nie być grywalne xd No ale podobno najlepsza wersja to ta z DC. Bardziej REZa nie mogę się doczekać, nigdy nie grałem a słyszałem wiele dobrego. Resztę to się miało piraty za dzieciaka.