Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zapłaciłem za to 20zl. Każdy z tych numerów kupiłem kiedyś w kiosku - swoje zbiory dawno straciłem więc ten weekend będzie grany szarak plus czytany szmatławiec.@MYSZa7 Okolice 200zł to normalna cena za tego PESa. Za tyle jakiś czas temu sprzedałem swoją sztukę.
Opublikowano 56 minut temu56 min 4 godziny temu, messer33 napisał(a):po ile mieli SHf na tych wyprzedażach?Po 99 złotych.
Opublikowano 17 minut temu17 min Straciłem już rachubę, który to już handheld w kolekcji...Spontaniczny, nieplanowany zakup RP4Pro za 500zł w promocji. Wiem, że jest już RP 5 i 6, oledy sroledy itp. ale i tak jestem bardzo zadowolony, jak na tę cenę. Bo wydawać ponad tysiaka na AYN i pokrewne, to mi się nie widziało. Wczoraj kilka godzin zeszło na konfigurację, ale teraz mam bardzo fajny sprzęcik do PS2/GC/Wii oraz paru gier z Androida. Bo przyznać muszę, że coś mi nie szło granie na Steam Decku na emulatorach. Albo coś źle skonfigurowałem w EmuDecku, albo praktycznie ogarnąć interface'u nie potrafiłem, ale nie zawsze granie było komfortowe. Tymczasem tutaj sprzęcik leciutki, poręczny, wydajny i szybki. Brakuje tylko czasu na ogranie wszystkiego, co by się chciało. Ale mimo wszystko chciałem sobie wrócić do kilku gierek PS2 bez wygrzebywania konsoli z szafy, jak i może wreszcie ukończyć kilka tytułów z backlogu. Generalnie chyba najbardziej podoba mi się tutaj rozmiar sprzętu, bo zdecydowanie chętniej sięgam po małe konsolki, niż te większe. Ale Anbernici wciąż zostają w użyciu do Retro.HypePlus kartridż do Hyper Pocketa, bo też bardzo dużo po niego sięgam. Nie wiem jeszcze, czy kupię NG Arcade 3, ale z dwójki się cieszę.