Opublikowano 11 listopada 20159 l Copper, Strange Journey gdzie kupiłeś (za ile)? Sam chcę kupić zanim przestaną być nówki dostępne
Opublikowano 11 listopada 20159 l Każda gra świetna, dosłownie każda. Aha,tak to sobie tłumacz XD O co Ci człowieku chodzi znów?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Copper, Strange Journey gdzie kupiłeś (za ile)? Sam chcę kupić zanim przestaną być nówki dostępne Z dostępnością nie powinno być tak źle bo swego czasu zrobili reprint. Tyle tylko,że bez bonusowego OSTa. A gra dostępna jest na VideoGameCanada za 30$kanadyjskich. Więc może tam Copper brał swoją sztukę.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Każda gra świetna, dosłownie każda. Aha,tak to sobie tłumacz XD O co Ci człowieku chodzi znów? Ten bul dupy od kilku dni chyba przesłonił mu tak oczy, że nie zrozumiał twojego posta. XD
Opublikowano 11 listopada 20159 l specjal i fallout wygrały temat xd nie wiem co się stało z moim starym dead rising więc kupiłem drugi raz, rdr un mam wersji cyfrowej, ale warto mieć w boxie oraz lekkie raki od ea w postaci ostatniego dobrego burnouta i zakonczenie sczelanki do kosmitów no i dlc do drewniaka 3 tak o
Opublikowano 11 listopada 20159 l Lol, nawet nie wiedziałem, że UN wyszło oddzielnie w pudełku. Myślałem, że albo cyfra albo edycja goty.
Opublikowano 11 listopada 20159 l No musze kupić jeszcze complete edition i będe miał wszystkie wydania RDR
Opublikowano 11 listopada 20159 l Copper, Strange Journey gdzie kupiłeś (za ile)? Sam chcę kupić zanim przestaną być nówki dostępne to samo pisales jak wrzucalem swoja kilka miesiecy temu, zamawiaj z vgp poki sa
Opublikowano 11 listopada 20159 l Każda gra świetna, dosłownie każda. Aha,tak to sobie tłumacz XD O co Ci człowieku chodzi znów? Ten bul dupy od kilku dni chyba przesłonił mu tak oczy, że nie zrozumiał twojego posta. XD Nie wiem o jaki bul dupy chodzi, ale strzelam, że znowu jest czymś niezadowolony? anyway, gwoli wyjaśnienia, ja tylko pisałem, że każda gra ze zdjęcia Coppera jest świetna.
Opublikowano 11 listopada 20159 l burnout revenge na x360? Pewnie podbita rozdzielczość względem ps2, grałbym. W wersję na ps2 się nieźle zagrywałem.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Revenge to jedna z nielicznych gierek z autkami która mi podeszła. Do tego grafika i poczucie prędkości robiło mega wrażenie. I pomyśleć,że to wszystko na poczciwej PS2. Na X360 w bardziej podrasowanej wersji to dopiero musi być kozak tytuł.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jakby byly chinskie guwna z golymi mangowymi 9letnimi dziewczynkami, kupione tylko dla platyny, to bylaby wspaniala, co? GARDZE Nie wie Yaczes, ty grasz w szenmue, ty nam powiedz.
Opublikowano 12 listopada 20159 l Jak dobrze jest być multiplatformowcem. Empik rządzi w tym tygodniu już 3 gra u nich w dobrej cenie. Kiedyś się w necie kupowało a teraz empik ma naprawdę dobre ceny .
Opublikowano 12 listopada 20159 l anyway, gwoli wyjaśnienia, ja tylko pisałem, że każda gra ze zdjęcia Coppera jest świetna. Nie każda, bo Codename S.T.E.A.M. to średniak ale pozostałe gierki goty
Opublikowano 12 listopada 20159 l Odraczam Oooch, poluję na Lufię na NDSa. Dużo cię wyniosła? Skąd to?
Opublikowano 12 listopada 20159 l Oooch, poluję na Lufię na NDSa. Dużo cię wyniosła? Skąd to? Zgaduję, że stąd - https://www.videogamesplus.ca/lufia-curse-the-sinistrals-p-17841.html
Opublikowano 12 listopada 20159 l Pewnie tak. Z okazji Halloween była darmowa wysyłka, to sporo osób skorzystało. Ja swoją kupiłem rok temu na eBay za 20$ z wysyłką. Edytowane 12 listopada 20159 l przez Dajzner
Opublikowano 12 listopada 20159 l Ooo, nie wiem jakim cudem udalo mi sie ją na VGP przegapić. Dzięki wam. Wiecie, na "Hammerin' Hero" na PSP też poluję... :>