Opublikowano 20 stycznia 20169 l Też widziałeś na Allegro? Na OLX gość również miał w big boxie (podobna cena), ale chciał wysłać za pobraniem +20 złotych. Wolałem na Allegro, bo tu mogę przynajmniej spór założyć
Opublikowano 20 stycznia 20169 l nie szkoda było typowi placic 35zl za stara gierke na ps2 o belkoczacym chinskim psie? za 35zl mozna kupic sztuke jarania...
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Kupione, bo ostatnia czesc do splatynowania zostala. Z reszta juz poleciala na allegro zeby bylo na Life is Strange Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Gość
Opublikowano 20 stycznia 20169 l W razie czego klucz do pomieszczenia gdzie to powinno trafić już masz :>
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Też widziałeś na Allegro? :)Na OLX gość również miał w big boxie (podobna cena), ale chciał wysłać za pobraniem +20 złotych. Wolałem na Allegro, bo tu mogę przynajmniej spór założyć Tak, widziałem obie sztuki, nawet przez chwile pomyślałem żeby Ci link podrzucić, ale jak widac robota sama sie zrobiła.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Zapomniałem w sumie się pochwalić. Wczoraj zakupione najlepsze gh ever.Oraz wczoraj pobrane na 3dsa... Do końca roku chcę kupić podobny zestaw Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Samo składanie GOTY, uwielbiałem ten moment. nowosc dla mnie ;p procek i chlodzenie siedza ;p
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Samo składanie GOTY, uwielbiałem ten moment. nowosc dla mnie ;p procek i chlodzenie siedza ;p Żadnych nóżek nie złamałeś? Podczas całą specyfikację sprzętu i ile Cię kosztował? Edytowane 20 stycznia 20169 l przez Lord Astmer
Opublikowano 20 stycznia 20169 l :master: :master: Ale Ci się ręce trzęsły jak robiłeś foto. Spokojnie, każdy PC MASTER przez to kiedyś przechodził.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Zgodnie z trendami, które się właśnie kształtują w jednym z tematów w betoniarni, wrzucam swoje dzisiejsze zakupy growe: Okładki trochę słabe, ale generalnie jestem zadowolony. Trzeba wspierać developerów, których się szanuje! Nie tak jak cebularze na pc i sony xd
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Do grania z lubą. W ogóle jak mało gier na PS4 jest to mnie aż przeraża. Chyba trzeba będzie PS3 podłączyć.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l nie szkoda było typowi placic 35zl za stara gierke na ps2 o belkoczacym chinskim psie? za 35zl mozna kupic sztuke jarania... U mnie w miescie piątaka taniej
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Samo składanie GOTY, uwielbiałem ten moment. nowosc dla mnie ;p procek i chlodzenie siedza ;p Żadnych nóżek nie złamałeś? Podczas całą specyfikację sprzętu i ile Cię kosztował? Wszystko jest w odpowiednim temacie w dziale master rasy. Co sie naw(pipi)ialem to moje, takie manualne prace i przykrecanie malych srubek to nie na moje nerwy. No i zabraklo jednego kabla sata :czesc:
Opublikowano 20 stycznia 20169 l RE4 w wersji na Wii. Mam już i na PS2 i na PS3 wersje HD, szkoda że ta ostatnia tylko z PSS...
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Świetny jest ten art w wersji ps2/wii, gackowe wersje mają takie paskudy ;/ Dobra ten uk bardzo ok, ale us