Opublikowano 23 maja 20168 l To są takie specjalne apki na PSP? ja jak chciałem zagrać w moją jakaś gierkę co mam na UMD na PSP GO to używałem do tego narzędzi z CFW, emulując napęd umd jako usb i przez kabel przesyłając iso na PC...
Opublikowano 23 maja 20168 l No są, od lat, bo to co mam posiadam od wieków i nawet nie chciało mi się aktualizować, ani szukać nic nowego/lepszego. Wrzucasz UMD, odpalasz programik (oczywiście pod CFW) i po kilku minutach masz piękne ISO, gra odpala się z MC nieporównywalnie szybciej, a i można też np. w tym przypadku spatchować iso lokalizacją eng. Nadal uważam, że wbrew "powszechnej" opinii PSP to cudowna konsola. Oczywiście CFW dużo jej pomógł, ale i bez tego biblioteka gier, ergonomia konsoli itp. miód.
Opublikowano 23 maja 20168 l No dla mnie robienie ISO z mojej prywatnej kolekcji to jedyna szansa na pogranie na PSP GO, bo niestety moje poczciwe PSP już się prawie do niczego nie nadaje oprócz do zgrywania obrazu właśnie no a wiadomo, że PSP to GOTY sprzęt.
Opublikowano 23 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr. spork noo. damnation nie dla mnie. wreszcie dorwałem czydeesa,w rozsądnej cenie 99€. Dzień wcześniej był za 87...
Opublikowano 24 maja 20168 l Niby tylko 3 gry a zabawy na kilka miesiecy. Najlepszy zakup to Stardew Valley - cyfra a szkoda. Gra tak wciaga, ze chetnie kupie ja ponownie jak ukaze sie na plycie.
Opublikowano 24 maja 20168 l Gdyby to to mialo sie pojawic na plycie to byc moze indyk generacji Ale to chyba wyjdzie tylko cyfrowo? W sensie na konsole. Prawda? Edytowane 24 maja 20168 l przez okens
Opublikowano 24 maja 20168 l Pozostałe dwie talie już zamówione. Będzie grane na imprezach. Edytowane 24 maja 20168 l przez Hum
Opublikowano 24 maja 20168 l Też zamówiłeś? Ja zgarnąłem od jakiegoś kolesia i jeszcze mi nie przyszło
Opublikowano 24 maja 20168 l Brałem od gościa który sprzedaje je w dużych ilościach, ale do wyczerpania zapasów, więc nie chciałem stracić okazji. Wczoraj zapłacone, dziś przyszło. Edytowane 24 maja 20168 l przez Hum
Opublikowano 24 maja 20168 l Nie slyszalem nic o wersji pudelkowej czy konsolowej. Ostatnio dev oglosil,ze na konsole ma wyjsc(cyfrowka)ale nie wiadomo kiedy.
Opublikowano 24 maja 20168 l Trochę dla konesera i trochę raka Konsole i gry z monetą mi fire emblem wysłali. Na razie jedną część a jak przejdę drugą kupię Teraz rak cyfrowo kupiony : trzeba się po graniu na ps4 odchamić
Opublikowano 24 maja 20168 l Czemu Ty już ściągasz a ja po zakupie przepustki sezonowej nie mogę? Co to za dyskryminacja?
Opublikowano 24 maja 20168 l Już można ściągać? No właśnie też mam season passa i nie mogłem ostatnio pobierać. Edytowane 24 maja 20168 l przez Rayos
Opublikowano 24 maja 20168 l Też jeszcze nie mogę. Tak jakby jeszcze nie ma tego dodatku wrzuconego w pakiet przepustki.