Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Kurdeeeee robicie mi niesamowitego smaka na tego 3DSa. Pod koniec roku pewnie kupię. Gratulacje zakupu.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Mega się prezentuje ten złoty 3DS XL. Ja sam brałem czarną wersję i myślałem,że już ta jest świetna ale to złotko bije wszystko co widziałem.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Dla mnie mimo wszystko klasyczny 3DS z motywami Zeldy > 3DS XL z motywami Zeldy Ale może dlatego, że nie trawię XLa
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Fajna okładka. Czy to chodzi o to że gościu już wyzdrowiał i wraca do robienia gierek?
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l To Iwata był chory. Miyamoto cały czas robi gierki, po prostu odsunął się od wielkich produkcji i pełni teraz raczej rolę nadzorczą nad młodą krwią.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Takze mowa o skupieniu sie na core graczach a nie casualami #tylkonintendo
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Nom, ładnie Shigeru pojechał casualom. Super rzeczy. Masz plusa, Labtec za Wonderful 101.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Heh wszystkie te Medale są słabe i nie umywają się do tych z psxa i Allied Assault oraz Frontline.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l ten ze spadochronami był spoko. wojna o europe czy jakoś tak też ujdzie.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Pitolenie. Ten nowy MoH na ps3 byl dobry. W porownaniu z wydanymi w tym samym czasie CoDami to wrecz bardzo dobry.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l ten ze spadochronami był spoko. wojna o europe czy jakoś tak też ujdzie. ten z paskiem rage c'nie crapiasty był niestety na ps2, może na xboxie wyglądal chociaz trochę lepiej @Mejm haha lol. Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez _Be_
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l W ogole jak za czasow ps2 czesto wybrzydzalem tak po ograniu gier na ps3 i ps4 stwierdzam ze to byla moja ulubiona generacja nawet lepsza niz psx chyba
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l allied assault + sparhead + multi przez gamespy (snajperska mapka w stalingradzie) \m/
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Grałem, skończyłem. Pamietam tylko jedną misję w której jezdziło się quadem i dostawałeś noktowizor. Reszta to takie bezpłciowe pif paf, że aż zęby bolą. W tego warfightera grałem betę to już był crap przeokrutny.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Ja pamietam, ze podobal mi patent z mikrofonem - jak bylo sie blisko partnera to sie go slyszalo normalnie a jak sie oddalalismy to zaczynal byc slyszalny jak w sluchawce. A tak poza tym to nie mialem odruchu wymiotnego jak po kolejnym CoD wiec uznalem, ze gra byla w porzadku. Chyba sobie odswieze zaraz.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Ja mam porównanie tylko z MW 1, 2 i Black opsem, bo rzadko pykam w pif pafy i ten moh z past genów był kiepściutki. W ogóle nie chciało się w to grać. Nawet w glorious 1080p/60 na pcecie.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupowe zakończenie wakacji (głównie z play-asia):
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Wojna w Europie jest znakomita, a multiplayer o jakości Time Splittera i Quake 3.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l @Dajzner: konkretny stuff.Grania na setki godzin jak nic. Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 30 sierpnia 201410 l U mnie podobnie jak u kolegi wyżej. Podczas wakacji skończyłem czytać Metro 2033 więc zamówiłem Metro: Redux a dodatkowo dostałem książkę .