Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kurdeeeee robicie mi niesamowitego smaka na tego 3DSa. Pod koniec roku pewnie kupię. Gratulacje zakupu. :)

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

baza #tylkoNintendo się powiększa, good, goooood

the_dark_side_of_the_kingdom_by_kay_too-

Opublikowano

Mega się prezentuje ten złoty 3DS XL. Ja sam brałem czarną wersję i myślałem,że już ta jest świetna ale to złotko bije wszystko co widziałem.

Opublikowano

Dla mnie mimo wszystko klasyczny 3DS z motywami Zeldy > 3DS XL z motywami Zeldy

nindex.png

Ale może dlatego, że nie trawię XLa ;)

Opublikowano

mUtrNJQ.jpg

Takiego numeru aż żal nie kupić.

Opublikowano

Fajna okładka. Czy to chodzi o to że gościu już wyzdrowiał i wraca do robienia gierek?

Opublikowano

To Iwata był chory.

Miyamoto cały czas robi gierki, po prostu odsunął się od wielkich produkcji i pełni teraz raczej rolę nadzorczą nad młodą krwią.

Opublikowano

Nom, ładnie Shigeru pojechał casualom.

Super rzeczy. Masz plusa, Labtec za Wonderful 101.

Opublikowano

Heh wszystkie te Medale są słabe i nie umywają się do tych z psxa i Allied Assault oraz Frontline.

Opublikowano

ten ze spadochronami był spoko. wojna o europe czy jakoś tak też ujdzie.

Opublikowano

Pitolenie. Ten nowy MoH na ps3 byl dobry. W porownaniu z wydanymi w tym samym czasie CoDami to wrecz bardzo dobry.

Opublikowano

ten ze spadochronami był spoko. wojna o europe czy jakoś tak też ujdzie.

ten z paskiem rage c'nie crapiasty był niestety na ps2, może na xboxie wyglądal chociaz trochę lepiej

@Mejm haha lol.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W ogole jak za czasow ps2 czesto wybrzydzalem tak po ograniu gier na ps3 i ps4 stwierdzam ze to byla moja ulubiona generacja nawet lepsza niz psx chyba

Opublikowano

allied assault + sparhead + multi przez gamespy (snajperska mapka w stalingradzie)

\m/

Opublikowano

@Mejm haha lol.

Nie grales, nie oceniaj.

Opublikowano

Grałem, skończyłem. Pamietam tylko jedną misję w której jezdziło się quadem i dostawałeś noktowizor. Reszta to takie bezpłciowe pif paf, że aż zęby bolą. W tego warfightera grałem betę to już był crap przeokrutny.

Opublikowano

Ja pamietam, ze podobal mi patent z mikrofonem - jak bylo sie blisko partnera to sie go slyszalo normalnie a jak sie oddalalismy to zaczynal byc slyszalny jak w sluchawce. A tak poza tym to nie mialem odruchu wymiotnego jak po kolejnym CoD wiec uznalem, ze gra byla w porzadku. Chyba sobie odswieze zaraz.

Opublikowano

Ja mam porównanie tylko z MW 1, 2 i Black opsem, bo rzadko pykam w pif pafy i ten moh z past genów był kiepściutki. W ogóle nie chciało się w to grać. Nawet w glorious 1080p/60 na pcecie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupowe zakończenie wakacji (głównie z play-asia):

30uzi2s.jpg

Opublikowano

@Dajzner: konkretny stuff.Grania na setki godzin jak nic.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

U mnie podobnie jak u kolegi wyżej. Podczas wakacji skończyłem czytać Metro 2033 więc zamówiłem Metro: Redux a dodatkowo dostałem książkę :).

8ef3ab27762ecf13med.jpg