Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Skromnie bo większość tego co chce ograć już mam.

730zdv.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

SH2? 1st time? Zazdroszczę. :)

Choć nie, to wersja hd, to tak mniej jednak. 

Opublikowano

Dwojka dawno temu i to tak na szybko, chce przejsc jeszcze raz zaglebiajac sie w fabule. W trojke nie grałem.

Opublikowano

grałeś bez znajomości jedynki? co za januszostwo.

Opublikowano

A to spoko, bo edycja hd sporo zawodzi.

url.png

nie wiem czy wraz z patchem naprawiono mgłę, ale SH3 wciąż mocno odstaje od oryginału. 

Opublikowano

grałeś bez znajomości jedynki? co za januszostwo.

Jedynke ogralem dwa razy na szaraku, wczoraj jeszcze kupilem na ps3.
Opublikowano

Wez przetlumacz 428, chce w to zagrac ;(

Opublikowano

Wyszło na PSP, więc jest pewne prawdopodobieństwo, że ktoś się za to weźmie. 428 w sumie bardziej do kolekcji, niż do grania. Machnąłem kiedyś platynę, sprzedałem dalej i stwierdziłem, że odkupię jak stanieje.

Opublikowano

Fun! Fun! Pingu

Opublikowano

Rozumiem ze Pingu będziesz dodawał teraz do każdego zakupowego zdjęcia :) . Taka wizytówka.

Opublikowano

Zobaczymy. Liczę na to, że produkcja będzie prawdziwym wyciskaczem łez, a dzięki PocketStation (gra z nim współpracuje) będę mógł zabrać pingwinka wszedzie.

Opublikowano

Te karty bez pudelek tez na regalach trzymasz?

Opublikowano

Nie, golasy przechowuję w szufladach/plastikowych pojemnikach, układane rządkami. Oczywiście szukanie odpowiedniej gry to męka jak masz kilkaset cartów, ale wciąż nie ogarnąłem rozsądnej metody na oznaczanie gier. Myślałem o zrobieniu naklejek na brzegi - w przypadku SFC zdałoby egzamin, przy N64 już niestety nie. Pomysł upadł, bo znalezienie arkuszy samoprzylepnych z klejem, który nie będzie zostawiał śladów i jednocześnie trzymał się carta jest niemożliwe.

Dobrą opcją jest wprowadzenie zakładek oddzielających karty, wtedy układa się wszystko alfabetycznie, jednak trzeba by było przerabiać szuflady robiąc w nich 'rynienki' na gry.

Z SMD jest ciut łatwiej, bo etykieta gierki nachodzi na brzeg więc widać co się bierze. Przy takim Famicomie z kolei większość nie ma 'brzegów', a carty mają różne kształty i kolory.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

myslalem, ze zakupie dopiero w 2015 ale jednak dzieki kochanej zonie trafila pod dach szybciej

GjGruif.jpg?1?3863

Opublikowano

Ten Pingu mnie rozbraja :D

Widzę, że Sen no Kiseki II na Vitkę zakupiony. Szkoda,że nikt pewnie tej serii nie przetłumaczy na ang bo chętnie bym w to zagrał. Demko wersji na PS3 bardzo mi się podobało.

Opublikowano

To jedynka, a za loadingi powinien im ktoś dać klapsa. Przynajmniej na Vicie :/...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Hejka :)  Z racji tego, że w tym tygodniu musiałem wybrać moje jedyne 3 dni urlopu udało mi się pójść na wtorkowy targ staroci. Za poniższe zakupy zapłaciłem 4.50 funta :D każda gra była po 50 pensów czyli ok 2,50 zł. Gość miał też tony gier na x360, ps3, wii , DS i 3DS ale nie będę wydawał za dużo kasy( bo muszę w końcu kupić nextgena) więc ktoś inny ucieszy się z między innymi GoWów w steelbookach czy np kolekcjonerki Deus Ex na 360. 

Kiedyś obiecałem sobie, że będę zbierał gry o tematyce WRC.Także dzisiaj do kolekcji doszło Pierwsze V-Rally i Rally Championship Kocham te gry, szkoda, że dziś jest  taka chvjoza w temacie rajdów na konsolach.Spencer dawaj nowe Rally Sports Challenge :P

20140916_101505.jpg

GT3 oczywiście w prawilnej czerwieni :)

20140916_101708.jpg

jedna z moich ukochanych gier, może dzięki niej wyciągnę dziadka xboxa z szafy 

20140916_101736.jpg

materiał podglądowy psx i trochę ps2, z drugiej strony pan miał jakieś 5 razy więcej gier na nowsze konsole, także było w czym wybierać. Ceny na PS360 i Wii od 2,50 do 10 funtów.

20140916_092624.jpg

20140916_092548.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ehh, obłowiłbym się na takim targu :)

GT3 Oryginalnie tylko w czerwonym pudełku wyszło ?

Opublikowano

nie, właśnie na nie polowałem bo wszystkie które spotkałem do tej pory było tylko w czarnym ;) 

Opublikowano

Trójka musi być w czerwonym, czwórka w białym. Inaczej kolekcja się nie liczy :)

Opublikowano

Wszystkie giery na psx byly po 50p? Dalo sie znalesc jakies wartosciowe jeszcze czy tylko same "become a milionare", snooker i milion fif?

Opublikowano

tak :) Sporo tego było ale żadnych białych kruków. Niestety większość to gry sportowe. Wierz mi, że gdyby tam leżał jakiś Silent Hill, Resident czy Vagrant Story to bym go wziął :P Analogicznie z grami na Nintendo- na straganach czy sklepach dla biedaków nie uświadczysz nic z Mario, Zeldą czy Luigim chyba że te olimpiady.

Opublikowano

q69nwquek43h_t.jpg

Zakupy z ostatniego miesiąca. Na górze #vitaniemagier, niżej #xboxnikogo i na samym dole perełka z gba w absolutnie idealnym stanie, która kosztowała zdecydowanie zbyt dużo.