Opublikowano 10 marca 20178 l Shinkawa zawsze na propsie tak więc steelbook zaj,ebisty. Edytowane 10 marca 20178 l przez MaiorZero
Opublikowano 11 marca 20178 l Nier ma 2 steelbooki? Gdzie kupić taki zestaw? EDIT: OK, widzę że to papierowa okładka a steelbook osobno. Pozdro Edytowane 11 marca 20178 l przez k0ntra
Opublikowano 11 marca 20178 l Chlopaki mnie szkalowaly za granie w Ghost Recona a nie mesjasza Horizon Zero Dawn, tak wiec postanowilem naprawic te sytuacje i wybralem sie dzisiaj do sklepu po tego rzekomo prawdziwego mesjasza nad ktorym sie tak non stop spuszczali i nie powiem, wyszedlem bardzo zadowolony, choc steelbook dostane dopiero we wtorek.
Opublikowano 11 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Początek roku mocno uderzył po kieszeni Tylko jeszcze aby doba trwała z 30 godzin , jednak gdy człowiek patrzy na te Wasze zakupy jakaś dzika żądza posiadania tych perełek już na premierę się załącza , pomimo , że tyle dobra jeszcze do ogrania .
Opublikowano 11 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tegoroczny marzec to oczywiście Switch: Dodatkowo kolejne ładne wydanie na PS4: I na deser retro na GBA, na które już trochę czasu polowałem. Stan bardzo dobry, jest trochę maźniętego markera na labelce, ale komplet jest na tyle rzadko do zdobycia w dobrej cenie, że nie zamierzam marudzić :)
Opublikowano 11 marca 20178 l Chlopaki mnie szkalowaly za granie w Ghost Recona a nie mesjasza Horizon Zero Dawn, tak wiec postanowilem naprawic te sytuacje i wybralem sie dzisiaj do sklepu po tego rzekomo prawdziwego mesjasza nad ktorym sie tak non stop spuszczali i nie powiem, wyszedlem bardzo zadowolony, choc steelbook dostane dopiero we wtorek. Tak łatwo się nie wybielisz, kolezko.
Opublikowano 11 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z kilku miesięcy. Final Fantasy z forumka. SO i GoW kupione ponownie bo trzeba to mieć w kolekcji. Kiedyś się ogra...
Opublikowano 12 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to witam Nintendo. Moja ostatnia ich konsola to gacek więc mam troche do nadrobienia dlatego też Wii u nie Switch. Ktoś wystawił w śmiesznej cenie i w jakości miętowej to wziąłem i się bardzo ciesze. W Konga chciałem zagrać od zawsze kiedy jakieś widziałem ( ostatnio grałem na n64 chyba ). No i danie główne. Nie wiem czy dam rade nie ruszyć i przejść Wind Wakera :)
Opublikowano 12 marca 20178 l Pier.dole wiecej nie wchodzę w ten temat bo okrutny ból dupy wywołuje trzeba bylo brac limitke na konsoleigry a nie liczyc na jakis xkom.
Opublikowano 12 marca 20178 l W jakiej cenie zestawik? Wii u za 120 Funta, Donkey Kong za 10 Funta, a Zelda nie ma zmiłuj się i 50 Funta.
Opublikowano 12 marca 20178 l W jakiej cenie zestawik? Wii u za 120 Funta, Donkey Kong za 10 Funta, a Zelda nie ma zmiłuj się i 50 Funta. Mnie to zawsze h,u.j strzela jak widzę takie ceny i pomyśle ile tam można kupić gier za średnią krajową , a ile w Polsce .
Opublikowano 13 marca 20178 l Uwielbiam tego wind wakerowego Wii U śliczne pudełko, estetyczny gamepad, szkoda, że BiG N nie wydalo nigdy wiecej zadnych limitowanych konsol, ale moze dzieki temu za x lat puszcze ze spora przebitka hehe
Opublikowano 13 marca 20178 l 120 na Gumtree podobnej aplikacji Shpock. Pokazuje po kodzie pocztowym co ludzie chcą opchnąć w okolicy.
Opublikowano 13 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NA ONE NIGDY NIE BYŁO LEPIEJ Tylko ten patch 37 gb Edytowane 13 marca 20178 l przez MYSZa7