Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie, był w wersji z figurką.

Opublikowano

Nier ma 2 steelbooki? Gdzie kupić taki zestaw?

EDIT: OK, widzę że to papierowa okładka a steelbook osobno. Pozdro

Edytowane przez k0ntra

Opublikowano

Chlopaki mnie szkalowaly za granie w Ghost Recona a nie mesjasza Horizon Zero Dawn, tak wiec postanowilem naprawic te sytuacje i wybralem sie dzisiaj do sklepu po tego rzekomo prawdziwego mesjasza nad ktorym sie tak non stop spuszczali i nie powiem, wyszedlem bardzo zadowolony, choc steelbook dostane dopiero we wtorek. :frog:

3UENIJZ.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Początek roku mocno uderzył po kieszeni

1e3332287773af7f4cfb11902f680761.jpg

30c26556d653db754fa2dbc0c0a7926b.jpg

Tylko jeszcze aby doba trwała z 30 godzin , jednak gdy człowiek patrzy na te Wasze zakupy jakaś dzika żądza posiadania tych perełek już na premierę się załącza , pomimo , że tyle dobra jeszcze do ogrania .

Opublikowano

Tegoroczny marzec to oczywiście Switch:

6ks1eii.jpg

Dodatkowo kolejne ładne wydanie na PS4:

gnEQHrW.jpg

I na deser retro na GBA, na które już trochę czasu polowałem. Stan bardzo dobry, jest trochę maźniętego markera na labelce, ale komplet jest na tyle rzadko do zdobycia w dobrej cenie, że nie zamierzam marudzić :)

1VsmHnk.jpg

Opublikowano

Chlopaki mnie szkalowaly za granie w Ghost Recona a nie mesjasza Horizon Zero Dawn, tak wiec postanowilem naprawic te sytuacje i wybralem sie dzisiaj do sklepu po tego rzekomo prawdziwego mesjasza nad ktorym sie tak non stop spuszczali i nie powiem, wyszedlem bardzo zadowolony, choc steelbook dostane dopiero we wtorek. :frog:

3UENIJZ.jpg

Tak łatwo się nie wybielisz, kolezko.
Opublikowano

Zakupy z kilku miesięcy.

Final Fantasy z forumka. SO i GoW kupione ponownie bo trzeba to mieć w kolekcji.

fa60e5b067edf48538992af7bd66c207.jpg

Kiedyś się ogra...

Opublikowano

Pier.dole wiecej nie wchodzę w ten temat bo okrutny ból dupy wywołuje

Opublikowano

14a88b7b99fbcf1emed.jpg

jeszcze mass effect w tym miechu pozostał

Opublikowano

Zaległości iksowe...

6e078aa932925b0dgen.jpg

bdb09153fe92721cgen.jpg

Opublikowano

Oooooostatni

996cHuG.jpg

Opublikowano

No to witam Nintendo. Moja ostatnia ich konsola to gacek więc mam troche do nadrobienia dlatego też Wii u nie Switch. Ktoś wystawił w śmiesznej cenie i w jakości miętowej to wziąłem i się bardzo ciesze. W Konga chciałem zagrać od zawsze kiedy jakieś widziałem ( ostatnio grałem na n64 chyba ). 

PuWKkz1.jpg

9vUSIID.jpg

cNW4WzK.jpg

No i danie główne. Nie wiem czy dam rade nie ruszyć i przejść Wind Wakera :) 

vuF2Esv.jpg

Opublikowano

Pier.dole wiecej nie wchodzę w ten temat bo okrutny ból dupy wywołuje

trzeba bylo brac limitke na konsoleigry a nie liczyc na jakis xkom.

Opublikowano

W jakiej cenie zestawik?

Wii u za 120 Funta, Donkey Kong za 10 Funta, a Zelda nie ma zmiłuj się i 50 Funta.

Opublikowano

W jakiej cenie zestawik?

Wii u za 120 Funta, Donkey Kong za 10 Funta, a Zelda nie ma zmiłuj się i 50 Funta.

Mnie to zawsze h,u.j strzela jak widzę takie ceny i pomyśle ile tam można kupić gier za średnią krajową , a ile w Polsce .

Opublikowano

120 funtow za jakas uzywke z ebaya czy inne zrodlo? ;)

Opublikowano

Uwielbiam tego wind wakerowego Wii U :banderas: śliczne pudełko, estetyczny gamepad, szkoda, że BiG N nie wydalo nigdy wiecej zadnych limitowanych konsol, ale moze dzieki temu za x lat  puszcze ze spora przebitka hehe

Opublikowano

120 na Gumtree podobnej aplikacji Shpock. Pokazuje po kodzie pocztowym co ludzie chcą opchnąć w okolicy.

Opublikowano

NA ONE NIGDY NIE BYŁO LEPIEJ

0EufwQf.jpg

Tylko ten patch 37 gb :reggie:

Edytowane przez MYSZa7