Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

A wiec ten wczorajszy leak byl prawdziwy. :obama:

Opublikowano

oku.rwa musze konto usunac ._. 

EDIT

NIE USUNE POKI NIE ZOBACZE RACHUNKU 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

oku.rwa musze konto usunac ._. 

EDIT

NIE USUNE POKI NIE ZOBACZE RACHUNKU 

Ficuś - liczę na Ciebie :D

Opublikowano

Mam rachunek i nawet rayos wie gdzie kupilem ale forumkowym tokiem myslenia to kolega mogl mi tez i rachunek pozyczyc

Opublikowano

ok, załatwmy to jak dorośli. 

ŻEGNAJCIE :beksa:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Oszczedze rayosa i uznam ze zakladu nie bylo jak poleci figaro

Opublikowano

szkoda afery z dzisiaj, specjalnie czekalem na jutro i prima aprilis no ale coz :) zapraszam do znajomych, pod koniec miesiaca licze ze pogramy z nintendokolegami w mario kart 8 delux

Musiało być niezłe kasowanie postów w temacie o Zeldzie, że już dzisiaj pokazałeś zakupy :pawel:

Opublikowano

Nie umiałem sie oprzec za 125zł ze steelbookiem. No i te POLSKIE NAPISY, musialem kupic.

6EZrR6o.jpg

Opublikowano

Oszczedze rayosa i uznam ze zakladu nie bylo jak poleci figaro

Nie widzę`problemu  :kaz: 

Gratuluję zakupu, mam nadzieję że Zelda jak i Fast RMX Cię przekona  :lapka:

Opublikowano

Niech rayos i figaro polecą każdy będzie happy

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie umiałem sie oprzec za 125zł ze steelbookiem. No i te POLSKIE NAPISY, musialem kupic.

6EZrR6o.jpg

Gdzie to? 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

FbUcB0Y.jpg

uGthL4X.jpg

Opublikowano

z zakupem switcha zwiazana jest jeszcze jedna historia, ktos nie wierzy  ze kupilem, to pewnie w ta historie tym bardziej nie uwierzy

otoz moj switch z zelda jest kupiony UZYWANY, wyczailem ogloszenie z olx z odbiorem osobistym uzywanego znicza z zelda kupionego w sklepie w gliwicach. Szybki telefon do kolesia i wytargowalem 1500zl za taki zestaw. Koles mial switcha 20godzin zanim od niego go odebralem. Kupil w sobote, w ten sam dzien juz chcial oddac, sklep sie nie zgodzil na oddanie kasy wiec chcial opchnac na olx. Poczciwy koles po 40stce, gornik, podczas telefonu nawijal, ze pod wplywem hajpu kupil zestaw z uwagi na najwyzsza srednia gierki w dziejach. Pochwalil sie ze w domu ma ps4pro, tv 60 cali hdr i switcha chcial uzywac tylko jako stacjonarki, byl w szoku jaka to brzydka grafike generuje, jak to wyglada jak ps3, w miedzy czasie caly czas chwalil ps4pro i hdr, wkrecilismy sie na temat horizon zero dawn, poczciwy gornik nie potrafl sie nachwalic jak to wyglada jak zycie w hdr na jego doyebanym tv. Nawet na drugi dzien przy odbiorze koles caly czas nawijal jakie to goty combo prosiak i tv 4k hdr i gierka z polowaniem na dinozary, po daniu kasy dziwnym glosem bez przekonania nawet zyczyl radosci z zestawu bo on sie nim srogo zawiodl

Opublikowano

i tak oto yeti pozbył się swojego switcha

Opublikowano

nielicha historia

1*NDA1B65s4c5giHMy1bzBMQ.png

Opublikowano

Jak nie final od zdesperowajego dzieciaka to switch od 40 latka. Beka z typa. Chleb pewnie też nadgryziony kupuje albo napada na ludzi przed biedronka z nadzieją ze wyrwie coś 10 groszy taniej.

Opublikowano

tez mam z tego beke bo historia z finalem i zniczem sa nie zmyslone :P

ps. chleb pieke sam bo mam maszynke do wypieku chleba z lidla za 199zl, serdecznie polecam