Opublikowano 27 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. te okładeczki : ] ale bedzie (pipi)ione
Opublikowano 27 lipca 20177 l Przeszedłem tę antologię metal sługa na PSP i polecam :-) Edytowane 27 lipca 20177 l przez Wieslaw
Opublikowano 27 lipca 20177 l Mi zostało jeszcze 5 i 6 do przejscia. Przy zadymie faktycznie slow-mo ale na tyle wyczuwalne, ze idzie ogarnac sytuacje.
Opublikowano 27 lipca 20177 l Ja nie wiem co robiłem w poprzedniej generacji, ale jakoś..nie ukończyłem żadnej z 3 części.warto wziąć tego remasterka ?
Opublikowano 27 lipca 20177 l 1080p, lepszy framerate, wszystkie dostępne DLC, bonusy = jak nie grałeś, to się wstydź, kup, ograj i się spuść.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ku,rwa jakie gó,wno Edytowane 28 lipca 20177 l przez S(pipi)ix
Opublikowano 28 lipca 20177 l Możecie starej zaje.bać z tej rękawicy w łeb i wpisać kolejną zaliczoną bójkę do notesika ze Splatoona.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Tak. Problem jest jak chcesz zalozyc obie, bo jak wlozysz jedna to tracisz kciuka i nie ma jak naciagnac drugiej xd
Opublikowano 28 lipca 20177 l MOZNA JE ZAKŁADAĆ?! OBAMA, cofam to co powiedziałem! rękawice z armsa >>>>>>> notesik ze splatoona
Opublikowano 28 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gurwa, ile wy macie lat? Notesiki, dmuchane rękawice... xdd Dobrze że nie dmuchane lale.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Gurwa, ile wy macie lat? Notesiki, dmuchane rękawice... xdd Dobrze że nie dmuchane lale. Moze do nowego Mario dorzuca dmuchana Peaczke
Opublikowano 28 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oddałniam: oby piątka była choć w połowie taka znakomita jak trójka
Opublikowano 28 lipca 20177 l Gurwa, ile wy macie lat? Notesiki, dmuchane rękawice... xdd Dobrze że nie dmuchane lale. Przecież to jest trolling. Nikt się tak nie zewierzęca by jarać się dmuchanymi rękawicami, które kupujesz za 2EUR na plaży w Hiszpanii.
Opublikowano 28 lipca 20177 l Gurwa, ile wy macie lat? Notesiki, dmuchane rękawice... xdd Dobrze że nie dmuchane lale. Moze do nowego Mario dorzuca dmuchana Peaczke Był już tutaj taki od transhumanizmu więc się troche spóżniliście hehe
Opublikowano 28 lipca 20177 l Half Life całkiem grywalny na PS2. Powiedziałbym nawet, że za(pipi)iście grywalny, do tego zupełnie nowa kampania coop niedostępna na PC.