Opublikowano 11 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dżakuzi? No trzeba w końcu spróbować. Przy okazji dodatek do goty gry planszowej
Opublikowano 11 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę gierek mi się w skrzynce nazbierało.
Opublikowano 11 września 20177 l Nie potrafie przezyc tych szpetnych pomaranczowych pudelek z... pomaranczowej kolekcji ;/
Opublikowano 11 września 20177 l No inaczej tych gierek nie kupię, chyba, że full cyfrowo Nie no wiem, nie czepiam sie zakupu tylko mlota co wydal decyzje o pakowaniu tego w taki design. A przy okazji, czy tam w srodku bedzie plyta z gra do zainstalowania offline, czy plyta z gra i kodem na steam? Dawno nic na pc nie kupilem i kojarzy mi sie, ze teraz wersje pudelkowe to tylko po to aby nie ssac GB z neta.
Opublikowano 11 września 20177 l Ale dobra na Nintendo, ciekawe od kogo takie dobre gierki pewnie od jakiegoś pozera Edytowane 11 września 20177 l przez ragus
Opublikowano 11 września 20177 l Bywa różnie. Icewind Dale jest DRM-free, Dawn of War II jest z kodem na Steam. Brałem od jakiegoś szczęściarza bo dzisiaj nówka NSMB2 za 100 zł w x-komie była ;/
Opublikowano 12 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka już dawno zaliczona przy okazji japońskiej premiery, ale kupiłem EU z oficjalnej dystrybucji, żeby dostać minusa od Yakubu i przy okazji podnieść sprzedaż.
Opublikowano 12 września 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2 miesięcy. Edytowane 12 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 12 września 20177 l Ło kurde, nie wiem co dzieje się na screenach w poście powyżej, właśnie dlatego plus.
Opublikowano 12 września 20177 l Jakie perełki na Vitę. A ja nad jedną pozycją zastanawiałem się ze 3 dni i w końcu zamówiłem. Jedną... Jak dorosnę to chcę być taki jak Velius.