Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

• Odpowiedzi 9 tys.
  • Wyświetleń 700,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Czemu porshe boxter jest 10 razy tanszy od innych porshe? co z nim nie tak? 

Opublikowano

Bo to jest porsze dla kobiet lub pedałów. 

Opublikowano

Tylko tyle nic poza tym? 

Opublikowano

Nowe bylo 2x tansze od innych i duzo ich wyprodukowali. Nie psuja sie,jesli sie tego obawiasz.

Opublikowano

No w sumie jedyne porsche które realnie mógłbym mieć.

No bo raczej 150-200k to sfera marzen. Chyba ze zmieniłbym handel grami na kokainą.

tuning-porsche-boxter-986-1.jpg

No chyba jestem pedałem bo jednak takim wozem bym pojezdził.

Opublikowano

Moim zdaniem kwestia ladnej sztuki. Sporo gejowych,ale sa tez fajne, takie jak na Twojej fotce. No i to porsche, czyli mega prowadzenie i swietna dynamika.

Nowsze modele tak niebezpiecznie blisko zblizyly sie do 911 pod wzgledem osiagow i prowadzenia,ze stracily przydomek Porsche dla ludzi,ktorych nie stac na 911.

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła.

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie pomocne opinie,o które tutaj prosiłem.

Ostatecznie zdecydowałem, że zwiększę budżet, i biorę kolejną Mazdę 6, rocznik 2014, sedan, z silnikiem 2.0 benzyna.

Opublikowano

Świetny wybór. Daj foty jak kupisz.

Opublikowano

Tylko ten miękki dach trochę pedał. Lepszy ju byłby taki demontowany, widziałem ostatnio starą Miatę z takim i super wrażenie robiła.

To fakt, hardtop by był zaje.bisty.  Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał ;)

Opublikowano

To fakt, hardtop by był zaje.bisty.  Co do osiagow fakt 911 to to nie jest ale juz te stare modele mialy spoko, no 6-7 do setki to nie w kij dmuchał ;)

Pewnie ze nie, takim porsche w koncu moznaby sie scigac ze starym audi albo bmw z 3 litrowym dizlem.

:banana:

Opublikowano

Hardtop porpawialby tez prowadzenie, bo buda bylaby sztywniejsza. 2.7 to dobry motor, reszta w sumie nie do dostania.

Opublikowano

Pewnie ze nie, takim porsche w koncu moznaby sie scigac ze starym audi albo bmw z 3 litrowym dizlem.

No raczej nie bo takie audi czy bmw juz dawno na szrocie pozajezdzane. A takie popularne audiki 1.9 czy bmw 2.0 w gazie raczej sie tak szybko nie rozpedza.

NO CHYBA ZE e36 ALE ZE SPOILEREM TO MOZE MOZE

Opublikowano
A4 B5 1.8T były dało radę albo E36/E46 2.5/2.8

Opublikowano

Kurcze no w danych pisze ze jednak 8.9 sekund ma przyspieszenie te audi wiec czemu by dało rade , mojej alfie ledwo co bo chyba nie porshe z przyspieszniem 6 sekund

e36 2.5 juz 8 sekund wiec troche lepiej. No alfe moja by zostawiło z tyłu !

Opublikowano

ja nie sprawdzałem, po prostu jak ktos zadaje jakies pytanie to tylko przeklejam ten post z tematu do tematu, zdaje mi sie ze to odpowiedz na wszystko

Opublikowano

8 sekund to taki optymalny wynik jak na tak duży silnik. Swoją Mazdą spokojnie w 8,5 sekundy się zamknę.

Opublikowano

ja nie sprawdzałem, po prostu jak ktos zadaje jakies pytanie to tylko przeklejam ten post z tematu do tematu, zdaje mi sie ze to odpowiedz na wszystko

Odpowiedzia na wszystko to jest volkswagen passat 1.9 tdi kombi. Zapamietaj synek

Opublikowano

Tylko, że ty masz 150 kucy w Mazdzie i lekką budę to niesie ją. Te nowe trójki mają 166 km i mogdyfikacje momentu obrtowego. Strasznie to jeździ. Miałem ją brać jako żonowóz ale mały bagażnik przekreślił te cudo :(

Mój ostatni furacz C5 z 204 konnym HDI fajnie przyspieszał. Taka kolombryna gurbva, a dużo starych, sportowych bmw i audi zawstydzał!

Opublikowano

No raczej nie bo takie audi czy bmw juz dawno na szrocie pozajezdzane. A takie popularne audiki 1.9 czy bmw 2.0 w gazie raczej sie tak szybko nie rozpedza.

NO CHYBA ZE e36 ALE ZE SPOILEREM TO MOZE MOZE

Przeciez tych bmw czy audi jezdzi pelno po autostradzie z tymi popularnymi silnikami. 

Opublikowano

Ja zauwazylem ze moja alfina zaje.biscie sie rwie na pierwszych dwóch biegach ale potem niestety opada na mocy i wychodzi te 10 sekund do setki :/

Opublikowano

Przeciez tych bmw czy audi jezdzi pelno po autostradzie z tymi popularnymi silnikami. 

A moze sprecyzuj bo ciezko mi znalesc o jaki 3.0 dizel ci w audi chodzi skoro popularny to jest 2,5. Którego popularny motor nie ma nawet polotu i wąchalby spaliny po boxterze. 

Ciezko cos porównywac skoro nie wiadomo o co ci chodzi.