Opublikowano 31 stycznia 20196 l Bardzo dużo bo lubię portery. Na początku swej kariery również się jarałem żywieckim Porterem, ale to jest niższa klasa, taka prawda. Komesik porterowy był niezły, a Warmiński od Kormoranu to w ogóle przekozak. Wielu już niestety nie pamiętam z nazw. Efekt alkoholizmu.
Opublikowano 1 lutego 20196 l No z tym, że ten porter kosztuje koło 5zł i jest pijalny po prostu. Biorę go często jak w żabce u mnie nie ma już jakichś konkretów a Komesów to już dawno nie mogę namierzyć oprócz lidla, musiałbym jechać do specjalistycznego z browarami ale mi się nie chciało. btw z tego co pamiętam to Porter żywiecki nie jest z żywca tak ogólnie
Opublikowano 1 lutego 20196 l Jak na porter to tylko Okocimski jest gorszy. Można wypić, ale bez rewelacji.
Opublikowano 2 lutego 20196 l U was w lidlach tez taka posucha jakby zaczeli wycofywac krafty? Dzisiaj zerowy wybor praktycznie, musialem fortuny wood aged brac
Opublikowano 2 lutego 20196 l Szarpnąłem się na zestawi Imperium Prunum + Porter Warmiński + szkło. Browar Kormoran najlepszym browarem regionalnym.
Opublikowano 4 lutego 20196 l W dniu 2.02.2019 o 22:41, Grabek napisał: U was w lidlach tez taka posucha jakby zaczeli wycofywac krafty? Dzisiaj zerowy wybor praktycznie, musialem fortuny wood aged brac Ta... poszedłem po komesy i wróciłem z pustymi rękami
Opublikowano 4 lutego 20196 l https://www.pepper.pl/promocje/komes-zestaw-konesera-4x500-ml-szklanka-biedronka-137065
Opublikowano 28 lutego 20196 l Właśnie próbowane, polecaliscie i faktycznie jak na prortera jest całkiem dobry
Opublikowano 28 lutego 20196 l Jak lubisz ciemne piwa, trochę mocniejsze to polecam Ci Koźlaka z browaru Amber. 6.5% a raczej tego nie czuć, wchodzi gładko a i nie jest pusty smaku. Mój ulubiony browar. W kauflandzie do kupienia, a ostatnio widziałem w lidlu za 3.99 z piwami promocyjnymi, co do nich wjeżdżają. Edytowane 28 lutego 20196 l przez Plugawy
Opublikowano 1 marca 20196 l 21 godzin temu, Plugawy napisał: Jak lubisz ciemne piwa, trochę mocniejsze to polecam Ci Koźlaka z browaru Amber. 6.5% a raczej tego nie czuć, wchodzi gładko a i nie jest pusty smaku. Mój ulubiony browar. W kauflandzie do kupienia, a ostatnio widziałem w lidlu za 3.99 z piwami promocyjnymi, co do nich wjeżdżają. Właśnie za ciemnymi nie przepadam za bardzo, ale wolę mocniejsze piwa i tutaj jest problem dlatego probuje ciemne piwa, ktore tutaj polecano ponieważ są mocniejsze
Opublikowano 1 marca 20196 l Kończę 2 Koźlaka z Ambera. Zawód na całej linii. Obiecany woltaż to mit - ledwo poczułem szum po 2 butlach. Smak? Mniej słodkie karmi. Obiecywana wyraźna goryczka? Ne-e. Fajne, lekkie w smaku piwko ale nic poza tym. Cena 4 zł ale wolę Tyskie klasyczne za 3 ziki.
Opublikowano 1 marca 20196 l Z pokala prawilnie chłopino. Nie mów mi, że dostrzegasz w tym piwie bukiet smaków i zapachów. Słabe zwyczajnie i tyle.
Opublikowano 1 marca 20196 l No dostrzegam. Jest idealnie wywarzone i ma piekny rubinowy kolor z ładną pianką. Szkoda, że Ci nie podeszło.
Opublikowano 1 marca 20196 l 51 minut temu, Plugawy napisał: No dostrzegam. Jest idealnie wywarzone i ma piekny rubinowy kolor z ładną pianką. Szkoda, że Ci nie podeszło. Może jakaś gorsza warka wjechała bo z lidla po 3.99.