Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 268,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

3

Opublikowano

jeśli to nie leci ze smoka.

No po E3 jak pokazali Horizon 3 na Xone, to też wielu myślało, że to z PC, a byli i tacy co mówili, że to w 60 fps ;)

Eeeeenyłej link do jutuba IGN w ludzkiej jakości:

a co do cyborgów to ciekawe. Widze lekką inspirację cyborgami Ultrona

Mi bardziej przypominają te z pierwszego Terminatora, takie ociężałe.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na gafie ktoś podsunął ciekawy pomysł. DeeBees to bardzo dziwna nazwa, a może nawiązuje do ich twórcy, powiedzmy - Damon Baird? :P

Opublikowano

Spotkanie nowej ekipy z Marcusem jeszcze bardziej  uwidacznia jak bardzo bezpłciowi sa nowi bohaterowie 

Opublikowano

Syn Marcus jest spoko, taki Blazkowicz z Wolfa ale laska i afro faktycznie bez wyrazu, zalatują mi ostatnio modną w filmach erą na młodych bohaterów bez pierdolnięcia (np: taki syf jak Dzień Niepodległości 2, tfuu!). Może to kwestia przyzwyczajenia do starej ekipy, zobaczymy w praniu.

Opublikowano

No wiadomo, że nowa ekipa nie pobiłaby starej za nic w świecie, jaka by nie była. Niemniej i tak nie mogę się doczekać 4.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gameplay z XO, ale ta wstawka wyżej, to raczej nagrana na jakim Tytanie x4 banderasie...))

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

3

nope, na dwie

Faktycznie, mój błąd.

Opublikowano

XD ej to jest dobra karuzela jak kupujesz gierki na premiere, kupujesz forze horizon 3 za 239zl + 45zł w bonie, potem kupuje gearsy za 239 zł -45 zł za bon z forzy i dostajesz kolejne 45 zł na zakupy cebuloincepcja

Opublikowano

No w tej chwili promo jest na wszystkie gry nadchodzące w tym roku (spod nzaku MS), więc można kupować 2, 3 i 4 gierkę po mniej niż 200 zł. 

Przy 2 grach to tam kij, wychodzi po 22 zł taniej na premierowej gierce, ale jak ktoś ma zamiar kupić np. Dead Rising 4, Gears of War 4 i np. Halo Wars 2 na premierę, to już warto się zastanowić.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No tak cebula jak korzystasz z okazji. A jak na "zachodzie" robią wyprzedaże po 90% i ludziska koczują pod sklepami a potem zabijają się po otwarciu to wysoka kultura i elegancja. Mimo że zarobki 4 razy wyższe. Spoko tok rozumowania.

Opublikowano

XD ej to jest dobra karuzela jak kupujesz gierki na premiere, kupujesz forze horizon 3 za 239zl + 45zł w bonie, potem kupuje gearsy za 239 zł -45 zł za bon z forzy i dostajesz kolejne 45 zł na zakupy cebuloincepcja

potwierdzam Gyrosy zamówione za 194zł :cebula:

Opublikowano

A będziesz korzystał z kodu, który dostałeś przy okazji Gyrosów? :P

Maximus Cebulus  :cebula:

Opublikowano

a to odrazu na maila dostajesz kod po opłaceniu? kupiłbym recore i odrazu gyrosy

Opublikowano

Dostał od razu jak zamówił Horizon 3. 

Opublikowano

A będziesz korzystał z kodu, który dostałeś przy okazji Gyrosów? :P

Maximus Cebulus  :cebula:

Jako że kod jest ważny do końca roku to pewnie wezmę DR4 jeszcze

a to odrazu na maila dostajesz kod po opłaceniu? kupiłbym recore i odrazu gyrosy

Tak kod odrazu na maila albo w podsumowaniu zamówienia :)

Opublikowano

wyprzedali mi horizona 3 już w tym sklepie .... walić ich w takim razie na zamawianie gyrosów za wczesnie

Opublikowano

wyprzedali mi horizona 3 już w tym sklepie .... walić ich w takim razie na zamawianie gyrosów za wczesnie

Wygląda na to że ostatniego wziąłem :lapka: