Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

Coop jest tylko na 2 czy na 4 osoby też?

Opublikowano

Czarek bylo mówione od stu lat, że dwie.

Opublikowano

Do osob, ktore braly Gearsy z MS. Dostaliście moze maila o wysylce? U mnie tylko hajsiwo pobrali z tydzien temu i od tamtej pory cisza...

Też nic nie dostałem. Prawdopodobnie grę będą wysyłać dopiero jutro.

Wyślą jutro w dzień premiery . Ja nic nie dostałem ale i nie spodziewałem się. Z recore miałem identycznie.

Mi Ultimate wysłali w czwartek i było w piątek popołudniu.

Opublikowano

do odbioru w salonie empik :obama: Teraz ku.rwa wytrzymać do tej 15tej w robocie :/

dolicz sobie czas na instalke, zdążyłem zjeść śniadanie, obejrzeć Nie lubię Poniedziałku i połowę Kochajmy Polskie Syrenki i jeszcze czekam

Opublikowano

To gdzie najlepiej dzisiaj zamówić?

Jak masz MM w mieście to można złożyć zamówienie na stronie www, jak do sklepu fizycznie kopie dzisiaj wjadą, to może jeszcze dzisiaj wydadzą.

Opublikowano

Na wsi mieszkam, sklep spożywczy i stacja benzynowa to jedyne punkty usługowo handlowe w okolicy :D

Opublikowano

No to ciężko, ale CDP.pl szybko wysyła gry i mają chyba dobrą cenę na przesyłkę. 

Opublikowano

Ja już dostałem, będzie grane HDR w kolejnej grze  :fsg:

Opublikowano

Znalazłem w Electro.pl, darmowy kurier za pobraniem nawet :)

Opublikowano

Widac, ze juz dzisiaj wiecej osob ma dostep do gry, W multi mozna dolaczyc w ciagu paru sekund. Szykuje sie pare miesiecy dobrej zabawy. Smieszy mnie tylko motyw w King of the Hill. Jak jest sie liderem to postac swieci sie cala na zloto jak jakies gwno. 

Opublikowano

Do każdej.

Ofsajd w Krakowie można już gdzieś dostać?

Opublikowano

Do każdej.

Opublikowano

Do każdej.

Ofsajd w Krakowie można już gdzieś dostać?

wczoraj zamówiłem w Euro i dzisiaj dostałem sms'a że jest do odbioru, więc jak zamówisz to też będziesz zaraz miał, ale na półkach jeszcze pudełka nie leżą

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

A mi farfocle z MM będą chyba do jutra trzymać :/

Opublikowano

Ale sztos ! Nawet nie wiedziałem.  I wszystkie części działają w tej wstecznej kompatybiliti ya ?

O. Właśnie dostałem maila o wystawieniu FV z MS za Gearsy, więc pewnie dziś albo jutro wyślą. Może na weekend dojdzie... :obama:

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Kendzior je,bne ci przez internet zaraz xD wszystko masz w googlach w zasięgu reki

Opublikowano

Tyllo nie EN !

Nie chce mi sie googlowac teraz bo mecze sie kur.wa z opanowaniem Penhalla w FH3 a na forumek zawsze znajdzie sie chwilka.

Opublikowano

Świetna sprawa z tymi dodatkowymi częściami. Zamówiłem w MM za 215zł z rabatem, także jak nie dziś, to jutro będzie grane  :banderas: Jak ktoś będzie chciał pociorać w multi, to dodajcie do znajomych, gamertag: Kisiel92 

Opublikowano

Bluber lej a jak cos to ja poprawie :lapka:

Juz roku temu byla taka akcja z Gearsami przy premierze remastera jedynki i ogolnie MS lubi dodawac za darmo gry z 360 do sequali na One :cool:

Edytowane przez hav7n