Opublikowano 18 marca 20178 l Ja dziś już trochę grałem - i się nawku.wiałem.zarobione 4000cr2x elite packbrak Locusta na dziś raczej dziękuję.
Opublikowano 19 marca 20178 l na farcie a tutaj nawet byłem z siebie dumny, hill zajęty przez okrutnych złoczyńców, na szczęście umarli na śmierć: /btw. prawie dozbierałem 3cie 2000cr, pewnie znów uwno wypadnie...iksde. Edytowane 19 marca 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 20 marca 20178 l Są jakieś wersje Gearsów 4, które dają dostęp do poprzednich części? Jeżeli się nie mylę to w każdej był kod na 4 poprzednie części. Na pudełku, na froncie jest informacja o tym.
Opublikowano 20 marca 20178 l Jakoś tak to chyba było, że MS rozdawał kody na pobranie Judgment,1/2/3 jak kupiłeś pre-order GoW4, ale mogę się mylić.
Opublikowano 20 marca 20178 l Skończyłem Ultimate Edition i zabrałbym się za kolejne, jakby były z Czwórką to gitara.
Opublikowano 20 marca 20178 l Ja kupiłem sam klucz na allegro jakiś czas po premierze i niedługo potem dostałem kody do poprzednich części w wiadomości na xboxie, więc może jest szansa że się załapiesz.
Opublikowano 20 marca 20178 l Każda wersja z tego co pamiętam. Czemu do cholery nie zrobią głosowania map w trybie hordy? Wiecznie losuje mi te mapy, które już ograłem milion razy.
Opublikowano 20 marca 20178 l Hordka niestety jest trybem, który nie nadaje się do grania samemu.Burgery wychodzą randomowo, strategia na poziomie zero, trzeba mieć ekipkę i tyle.do dziś nie zrobiłem 50fal.... btw. brutalność tej gry jest mistrzowska... :)<3
Opublikowano 25 marca 20178 l w oryginalnym Impakcie można było się tu zatrzymać i podziwiać panoramę. dark impact jest jeszcze ładniejszy, ale brak snajpy itd trochę w(pipi).ia.ciekawe jakie mapy wlecą w kwietniu... marzy mi się Fuel Depotaha- Locusta dalej mi się nie udało wylosować.2000cr. ekhm.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l ja już ograłem, mapki zaje.biste, znów dobry krok do przodu. jest na czym zawiesić okoo modyfikacje broni w April Update trochę się obawiam, no ale zobaczmy,
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l i znów paczki po 2000cr, a postacie nie wejdą na stałe by kupić je za 600złomu. Pułapka na frajerów którzy wydadzą na to $. po ostatnim update z Locustami trochę mi się odechciało w to bawić. Wydane chyba łącznie 12000cr, wyleciał w 6paczce Drone, którego nie chciałem i 50 skórek do boomshota... Edytowane 14 kwietnia 20178 l przez II Noxx II
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Z tą ceną przegieli powinno być tak jak z tymi paczkami z Marcusem czyli max po 400, choć SavageKantus wpadł w pierwszej paczce Zawsze jak nim gram przypomina mi się ten filmik Edytowane 14 kwietnia 20178 l przez -DamiaN-
Opublikowano 20 kwietnia 20178 l Gracie jeszcze horde? Dawno nie grałem i chętnie bym coś przejechał :)