Opublikowano 25 października 20168 l Skoro Horda na Easy zajęła nam wczoraj ponad 2 godziny, to ile czasu zajmują potyczki na Hardcore bądź Insane? 3 godziny? Trochę lipa, że trzeba zarezerwować aż tyle czasu na granie i to bez większych przerw... Robiłem 4h na Hardcore i przez randomowych głupków nie dało rady zrobić ostatniej fali
Opublikowano 25 października 20168 l Autor Skoro Horda na Easy zajęła nam wczoraj ponad 2 godziny, to ile czasu zajmują potyczki na Hardcore bądź Insane? 3 godziny? Trochę lipa, że trzeba zarezerwować aż tyle czasu na granie i to bez większych przerw... nikt nie mówił że ma być łatwo
Opublikowano 26 października 20168 l ej dostałem na xboxie wiadomość, z 4 kodami na gyrosy na x360 xd jeszcze tych z pudełka nie zrealizowałem nawet. łapcie na girsy 1 i 2 KC7XW-GJWTX-DPG9J-MDPP2-V7YCZ G4X4F-9P64W-6DWXQ-MHQK9-MV4GZ
Opublikowano 26 października 20168 l Też wrzucę kody. Gears of War i Gears of War 2 VRFQT-WMGCQ-TQ4C3-Q42DQ-YJ9TZ, TK4M2-Q9D6J-C4FGD-HX7RH-GFPMZ, Gears of War 3 i Gears of War: Judgment MFW6M-M4VXQ-FPW26-4HX7X-C92PZ, WMXRY-F99JV-4P76K-4PX3D-YFWHZ.
Opublikowano 26 października 20168 l Autor kod oddane co jest grane, czemu ludzie wolą kampanie i horde ogrywac? dawac na KONTRĘ
Opublikowano 26 października 20168 l co jest grane, czemu ludzie wolą kampanie i horde ogrywac? dawac na KONTRĘ Bo gearsowy versus ma stosunkowo wysoki próg wejścia, szczególnie jak na serwerach nie brak ludzi, którzy cisną w Gearsy od 2006
Opublikowano 27 października 20168 l co jest grane, czemu ludzie wolą kampanie i horde ogrywac? dawac na KONTRĘBo gearsowy versus ma stosunkowo wysoki próg wejścia, szczególnie jak na serwerach nie brak ludzi, którzy cisną w Gearsy od 2006 Przecież jest tam system rankingowy więc nie jest tak źle. Najgorzej jak z 5 osób w drużynie zostaną np 2 bo reszta sobie zrezygnuje ale to chyba bolączka wszystkich gier multi.
Opublikowano 27 października 20168 l Tutaj dostałem kod na betę, koniec końców dlatego tez kupilem GOW4 takze oddaje kody na 2 pierwsze części: Thank you for purchasing Gears of War 4. Here are your codes for Gears of War and Gears of War 2 (PEGI 18) PXFM4-7644Y-Q9G3M-MTCQH-HGQFZ, CRR4D-XXMMW-GWTDC-YT7HJ-XCMFZ
Opublikowano 27 października 20168 l Do cyfrowej wersji też dają kody dla poprzednich części? Pytam bo nie dostałem
Opublikowano 27 października 20168 l Jest fajny smaczek w na samym początku drugiego aktu, zamiast iść do chaty wiadomo kogo, idźcie do tej furtki na prawo
Opublikowano 28 października 20168 l (pipi) ten system skrzyń jest tak niedoyebany, ze ja nie wiem. wczoraj skusiłem się na "elita" za 3500 creditsów i dostałem 5x skórek na bron, wszystkie ujowe. To już któryś raz z kolei gdzie nie dostaje postaci :<
Opublikowano 28 października 20168 l Nie ma sensu teraz inwestować w skrzynki ze skinami bo w pierwszym apdejcie dla gry mają coś zmieniać w tym systemie
Opublikowano 28 października 20168 l ja jutro chyba że uda mi się na live wbić to wtedy zapraszajcie. Niestety będę bez mikrofonu bo zona jutro dyżur i śpi od 21
Opublikowano 28 października 20168 l (pipi) ten system skrzyń jest tak niedoyebany, ze ja nie wiem. wczoraj skusiłem się na "elita" za 3500 creditsów i dostałem 5x skórek na bron, wszystkie ujowe. To już któryś raz z kolei gdzie nie dostaje postaci :< Tip: złomujcie te skórki i emblematy. Po dwóch skrzyniach brakuje mi tylko nieco ponad 100 do postaci za 600.
Opublikowano 28 października 20168 l Nowe mapy 1 listopada dla posiadaczy season passa i 8 listopada dla wszystkich: Edytowane 28 października 20168 l przez DonSterydo