Opublikowano 11 listopada 201410 l 10k punktów my club, 10 pakietów regeneracji zawodników, no i przede wszystkim jednego losowego gracza z drużyny roku uefa, bo na początku Twój skład będzie randomowy, więc taki bonus zasili drużynę.
Opublikowano 11 listopada 201410 l BTW, coś mnie ominęło to info, da się grać ja na PS3 i kolega na PS4 razem? Czy kiedykolwiek dało się coś takiego? No własnie. (gry, które pozwalały na taki ficzer można policzyć na palcach ręki mendrka).
Opublikowano 11 listopada 201410 l 10k punktów my club, 10 pakietów regeneracji zawodników, no i przede wszystkim jednego losowego gracza z drużyny roku uefa, bo na początku Twój skład będzie randomowy, więc taki bonus zasili drużynę. Tak, to wiem, tylko nie widze zebym to dostal :>
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ci angielscy komentatorzy są dramatyczni. Ale bramki piękne wchodzą. Ta, którą zapodał nero wygląda jak rzeczywistość.
Opublikowano 11 listopada 201410 l spoko, jestem tak podekscytowany że nawet minusy mam gdzieś komentarz to kalka z 14, znam cały na pamięć ale walić to
Opublikowano 11 listopada 201410 l jutro robie szturm po sklepach, pes is back, japonia wraca do gry Teraz tylko w PES będzie brakować mi Jona Kabiry, mogliby jakieś dlc z japońskim komentarzem dać czy coś Angielskiego słuchać nie będę, pewnie na włoskim się skończy, zważywszy, że ML pewnie właśnie będę grał w Italii. Co do japońskich gier. Oby na Game Awards Kojima wyjawił datę premiery "wiadomo czego"
Opublikowano 11 listopada 201410 l mysle teraz czy nie brac wersji z psn, jerona pierona dylemat - tym bardziej ze to sportowka wiec odpalac bede czesto, a nie chce zonglowac plytami
Opublikowano 11 listopada 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=nHSYn3LAWug pespespespespespespespespespespespespespespespespespespes <333 Wow....
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ja będę dziś grał, gra kupiona tylko czekam na fajrant w robocie hehe
Opublikowano 11 listopada 201410 l mysle teraz czy nie brac wersji z psn, jerona pierona dylemat - tym bardziej ze to sportowka wiec odpalac bede czesto, a nie chce zonglowac plytami Bierz Ficek. Ja tez czekam aż na xboxie wrzucą do games on demand.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mam nadzieję, że w czwartek przesyłka dotrze, szykuje się ostre granie w weekend.A w ogóle to jak z wyborem komentatorów jest w wersji NA ? Zwykle jest tylko angielski i hiszpański (dlatego darowałem sobie wersje cyfrową) Edytowane 11 listopada 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 11 listopada 201410 l czas na moją brameczkę ze wczoraj, oczywiście miało być dośrodkowanie (pierwsze 13s, potem niestety nie ma na co patrzeć) https://www.youtube.com/watch?v=pzJN1ZipH9s
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mam nadzieję, że w czwartek przesyłka dotrze, szykuje się ostre granie w weekend. A w ogóle to jak z wyborem komentatorów jest w wersji NA ? Zwykle jest tylko angielski i hiszpański (dlatego darowałem sobie wersje cyfrową) Angielski, Francuski, Hiszpanski (Meksykanski / Argentynski / Chilijski), Portugalski (Brazylijski)
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mam nadzieję, że w czwartek przesyłka dotrze, szykuje się ostre granie w weekend. A w ogóle to jak z wyborem komentatorów jest w wersji NA ? Zwykle jest tylko angielski i hiszpański (dlatego darowałem sobie wersje cyfrową) Angielski, Francuski, Hiszpanski (Meksykanski / Argentynski / Chilijski), Portugalski (Brazylijski) O, to tym razem w miarę fajny wybór
Opublikowano 11 listopada 201410 l Czy faktycznie PES w tym roku będzie lepszy od FIFY? Jeśli tak to historia zatacza koło: na PSX rządził ISS, na PS2 stopniowo FIFA doganiała PES'a, na PS3 królowała FIFA i na PS4 z powrotem "miszczem" będzie PES?
Opublikowano 11 listopada 201410 l 10k punktów my club, 10 pakietów regeneracji zawodników, no i przede wszystkim jednego losowego gracza z drużyny roku uefa, bo na początku Twój skład będzie randomowy, więc taki bonus zasili drużynę. Tak, to wiem, tylko nie widze zebym to dostal :> Tylko czemu u mnie na zamowionej wersjii cyfrowej z PSN jest napisane wszystko 2 razy wiecej niz u Cosmosa? This pre-order edition includes: 2 players from the UEFA.com Team Of The Year, and Mario Götze 20 Recovery items 20,000 Game Points Kupione ale kurde sciagne to dopiero za ponad tydzien:), ciekawe czy te bonusy beda czekaly na mnie... Edytowane 11 listopada 201410 l przez polson
Opublikowano 11 listopada 201410 l Proponuję zabawę w bramkę miesiąca na forumku, wybieralibyśmy najładniejsze. @Polson, ja brałem info z wersji pudełkowej, być może w cyfrowej rzeczywiście jest podwójny bonus Edytowane 11 listopada 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 11 listopada 201410 l 10k punktów my club, 10 pakietów regeneracji zawodników, no i przede wszystkim jednego losowego gracza z drużyny roku uefa, bo na początku Twój skład będzie randomowy, więc taki bonus zasili drużynę. Tak, to wiem, tylko nie widze zebym to dostal :> Tylko czemu u mnie na zamowionej wersjii cyfrowej z PSN jest napisane wszystko 2 razy wiecej niz u Cosmosa? This pre-order edition includes: 2 players from the UEFA.com Team Of The Year, and Mario Götze 20 Recovery items 20,000 Game Points Kupione ale kurde sciagne to dopiero za ponad tydzien:), ciekawe czy te bonusy beda czekaly na mnie... Były dwie wersje na PSN: Pro Evolution Soccer 2015 Digital Pre-Order Pack i Pro Evolution Soccer 2015 Digital Exclusive Bundle. Pierwsza zawiera właśnie dwa razy więcej wszystkiego
Opublikowano 11 listopada 201410 l Oby! Jest niemaly potencjal. Potencjał był już rok temu, gdyby nie zwalone opóźnienia w singlu! to byłby hit. Ale po ograniu dema 15stki już wiedziałem, że Fifa pójdzie w odstawkę. PURE FOOTBALL jednym słowem.