Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

xD VH to nie indie lol, nie długie na 2h

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Długie? W sumie dzisiaj skończę Valiant Hearts i mógłbym zacząć następne Indie. 

Przydałby się jakiś sale na Oddworld :P

Oddworld niestety ma zlagowane sterowanie przez co odechciewa sie grac.

Opublikowano

A jak sie sprawa ma na ps4 rowniez lag ?

Opublikowano

Tak samo z tego co wiem.

Opublikowano

Mam nadzieje ze w koncu dadza GTAV.

Opublikowano

no to nie ma opcji musze zamowic zewnetrzny dysk 2tb

Opublikowano

Ja już nie mam czego kasować, zostało mi całe 20 Gb :P Ten 1 Tb przynajmniej będzie trzeba kupić w najbliższym czasie.

Opublikowano

ja zeby sciagnac assasyna musiaelm juz robic czystki ;/

Opublikowano

pewnie tak bo juz 2 razy bylo na -50%

Opublikowano

Produkcji TT generalnie nie opłaca się kupować po premierowej cenie ponieważ są bardzo często w promocjach, nawet niedługo po premierze. 

Opublikowano

Prosiłbym o wypisanie ciekawych promocji z obecnej puli oraz o wymienienie pułapek(np. gry z ea access, wersje cyfrowe po obniżce droższe od wersji pudełkowych).

Póki co Halo MCC wychodzi średnio bo 143zł po obniżce a pudełko można kupić za 100-140zł

Telltale bundle wygląda okazale..tyle gier w dobrej cenie.

Diablo 3: reaper of souls 125zł..nie widziałem pudełka taniej niż 120zł, uwzględniając ew. koszty przesyłki może być drożej niż cyfrówka.

Watch dogs 79zł - nie widziałem tańszego pudełka

Śródziemie: cień mordoru - 100zł też taniej niż na allegro/w sklepach

Far Cry 4 - 60% przecena.

Chociaż bym się wstrzymał z zakupem jeszcze... miały być promocje dla wszystkich a złoci mieli po prostu dodać parę % więcej. A tutaj niezalogowany mam starą cenę.

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Jw. Ori, Ori i jeszcze raz Ori. Żadne rakowe gierki, tylko soczysty tytuł. Sam byłem sceptyczny.

Jeśli boisz się, że gra nie jest w pudełku to pozytywnie się zaskoczysz. AAA pełną gębą, świetne technikalia (ostra grafika, piękny dźwięk), a gra nie jest łatwa mimo pozornej dziecinności.

Opublikowano

Może nie jest łatwa na samym początku. Potem leci. Ja się  zastanwiam czemu to nie wyszło w pudełku za 200 zł :P Dluga, piękna, nextgenowa :)

Opublikowano

A po ile to Ori na tej przecenie i do kiedy to będzie bo nie mam dośtepu do X1 narazie.

Opublikowano

Uwielbiam tłumaczenia z marketplace ;)

• Opis gry:Jeśli jesteś właścicielem Game of Thrones - Season Pass, NIE zakupić tę zawartość tutaj, jak będzie ponownie naładowana. Game of Thrones - odcinek 1: żelazko z lodu wymagane; sprzedawane oddzielnie. Odcinek trzy z sześciu części serii epizodyczna gra osadzona w świecie przełomowego serialu HBO.