Opublikowano 22 grudnia 20159 l inuki sprzedam ci dragon age 3 pl w stanie idealnym pudlo po taniosci jak cos
Opublikowano 23 grudnia 20159 l No co ty, gra jest marna podróbka dark souls w dodatku z problemami Starh jeżeli nie grałeś to imo warto
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Po co Ci ten kupsztal? Ponoć lepsze od dark souls. Weź nawet tak nie żartuj. LotF to nieudolna podróbka idealnych soulsów, tam się więcej walczy z niedopracowaniem poszczególnych elementów niż z wyzwaniami rzucanymi przez twórców.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l To kupuj, tylko potem nie marudź, że nie da się w to grać, kasa wyrzucona w błoto, a po godzinie/dwóch gra wyłączona.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Gra ma bugi ale to nie zmienia faktu, ze jest zaje,bista graficznie, udzwiekowienie szczegolnie szlagow mieczem miazdzy, swietny klimat, dobry design i miodna walka daje na prawde solidną pozycje. dla mnie osobiscie przyjemniej sie gralo niz w dark souls 1
Opublikowano 24 grudnia 20159 l dark souls mial bugi.. nawet z drabiny bylo ciezko zejsc Ty piszesz o bugach, a ja o niedopracowaniu poszczególnych elementów rozgrywki jak wariująca kamera czy niedziałający lock na przeciwnikach.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ale to polska gra, trzeba dać im szanse. Polacy ostatnio dobre gry robią. Za 35zł można kupić.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l dark souls mial bugi.. nawet z drabiny bylo ciezko zejsc Ty piszesz o bugach, a ja o niedopracowaniu poszczególnych elementów rozgrywki jak wariująca kamera czy niedziałający lock na przeciwnikach. nie miałem problemów z lockiem a wariującej kamery także sobie nie przypominam. z błędów kodu miałem tylko zabugowane działanie potiona od ognia czego następstwem była mega trudna walka z 2 ostatnimi bossami bo musiałem być mega skupiony i nie popełnić ani jednego błędu bo ginąłem na 1 strzała xd w każdym razie grę miło wspominam Edytowane 24 grudnia 20159 l przez Tommo
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Jest szansa ze nowa Lara będzie jeszcze tańsza na obecnej wyprzedaży? Edytowane 24 grudnia 20159 l przez kosci85
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ile wynosi obecnie? Na moim góvnofonie sprawdzenie to karkołomne wyzwanie.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ile wynosi obecnie? Na moim góvnofonie sprawdzenie to karkołomne wyzwanie. 160 z groszami
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Moim zdaniem cena nowej Lary jeszcze długo nie będzie niższa. Zresztą za 160 złotych z groszami bym brał.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Na aukcjach bez problemu znajdziesz za 150 zł na płycie z wysyłką. Myślę że po nowym roku cena używek jeszcze spadnie. Edytowane 25 grudnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Ceny PLN do Usa są dyskryminujące czasami - Lego Batman 6,6$, u nas 72 zł. Ale nie o tym... Warto wziąć Playground Select Pack do FH2 - 4,50 zł w promocji? Kolejna dniowa promocja na jutro Sunset Overdrive ale 130 zł nie robi. W USA 20$.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Rozumiem ,że jeżeli promocja jest na USA to normalnie zmieniam region na konsoli na USA wpisuję zdrapkę na ileś tam $ i kupuję grę ? Po przejściu znowu na region Polski gra działa w jakim języku ?
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Tak. Z tym, że teraz już nie tak łatwo zdobyć zdrapki w $ w dobrej cenie. Chyba wolałem MSP.