Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Czemu tak drogo po przecenach? Sporo gier tańszych w pudelku lub na psn.

Gry w pudełkach są w 90% tańsze. Gdzie wy byliście przez ostatnie 10 lat? XD Ceny digitali mogą rywalizować z pudełkami tak począwszy od przecen minimum -60%, a takie to są gdzieś tak po 6 latach konsol na rynku.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

W Polsce digitale mają stosunkowo wysokie ceny, a gry pudełkowe na XOne często zalegają w magazynach, więc lepsze promocje pojawiają się na fizyczne nośniki. Nie ma w tym nic zaskakującego.

Z innej beczki: można wyrwać za darmo grę Joy Ride Turbo dostępną na X360 i XOne w ramach wstecznej kompatybilności. Wystarczy wykonać kilka prostych kroków zawartych w poniższym linku. U mnie wszystko zadziałało, grę mam już na swoim koncie :)  

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/4r2a9y/psa_free_joy_ride_turbo_game_for_the_xbox_one/

Działa wam to? Próbowałem i na komórce i na PC i po wpisaniu wszystkiego wyskakuje mi tylko okno z jakimiś numerami.

Opublikowano

Również byłbym wdzięczny za kod, u mnie nie działa to, próbowałem kilkanaście razy.

Opublikowano

wyśle ktoś kodzik na pw? płacę w plusikach, niestety problem with your info - nie chce wejsc :(

Poszła PMka :)

Opublikowano

Mi rownież cos nie chce przycebulic :/ jak wroce z domu to spróbuje raz jeszcze

Opublikowano

Ładuje Wam się CAPTCHA z puzzli po prawej stronie ekranu? Może to powoduje problemy...

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie podać kodu dalej, w chacie mam to samo, co w pracy, ładuje mi obrazek z jakimiś numerami  :frog:

Opublikowano

Zip code 90102

Mail najlepiej z końcówką .com

Jak jest info że złe dane to wpisać inne cyfry w miejscach xxx

Oo dzieki dobry człowieku, wystarczyło użyć maila z końcówka .com i działa :)

Opublikowano

Można gdzieś sprawdzić listę gier, które można wypróbować za free? Jak np. Trackmania Turbo

Opublikowano

Raczej musisz sam sobie wyszukać w sklepie gry i sprawdzić czy można je wypróbować, z promocji na pewno Unravel i Halo 5 mają dema.

Opublikowano

wielkie guwno obes.rane ta promocja na xboksie. giereczki na zniżka i edycje deluxe są, ale już DLC nie. Taki Fallout 4 taka sama cena za deluxe bundle co za season pass.

Rak. gardzę od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Zawsze z DLC i season passami była bieda. Producent chce Ci wcisnąć podstawkę na promocji i zarobić na tobie na DLC.

Opublikowano

to samo jest z grami GwG. giera za free, dlc czy SP normalnie albo po jakimś czasie dopiero na przecenie. z paroma grami już było że tydzień czy dwa później były zniżki.

Opublikowano

Banner Saga 2 w GwG i jedynka ze znizka 33%. Lyknalem jak pelikan sledzia ;) Dobre takie laczone promo.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak nie mam xone to mogę założyć profil przez neta i kupić gry w tej promocji, a jak wpadnie konsola przypisać je do niej ?

Opublikowano

gry są przypisane do konta, więc tak - możesz kupić sobie gierki "na zaś" ;) 

Opublikowano

ze 20 razy próbowałem z tym kodem na Joy Ride i lipa... jak ktoś może podrzucić na pw będę wdzięczny :)