Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Cathrine było za jakieś 12zł już dawno temu. 

Opublikowano

Ja sie chyba skuszę na Subterrain i moze Torment

Opublikowano

catherine za 17.25pln? a wezme. może w końcu przejdę bo jak w plusie na ps3 było to się nie udało 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ale to działa na polskim regionie?

Tak jest.

Ten drugi to ponoć festiwal bugów i frustracji gracza :sorcerer:

Wcale nie. 

Opublikowano

już kupiłem :) kiedyś przejdę ale za te grosze żal było nie brać. Kiedyś miałem gierkę ale nie przeszedłem i dvd sprzedałem (shame on me)

Opublikowano

Ponadto posiadacze Golda mogą przez tydzień za darmo pobrać Season Passa do Battlrfronta: https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/star-wars-battlefront-przepustka-sezonowa/c0nxxp21fk83?tduid=(e4511a1abc8bedd778f9759f576daa36)(278693)(2208151)()()

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

do kasacji.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Song of the Deep - ktoś, coś? Produkty od Insomniac biorę niby w ciemno ale... no właśnie, grał ktoś?

Opublikowano

Da się jakoś kupić GTA 4 z kasy na koncie Microsoft ? Przez X1 nie idzie, przez stronę www też nie. Czyli tylko poprzez X360 da rade czy da się to jakoś obejść?
Warto Star Wars Battlefront Ultimate Edition za 17zł? Grają w to jeszcze ludzie ?

Opublikowano

Niedawno ultimate było za 25 zł, oparłem się, teraz za 17, już się chyba nie oprę, do coopa w "hordzie" z synem najwyżej będzie.

Opublikowano

Kuźwa kupiłem zdrapke na 3 miechy golda i nie mogę jej zrealizować,i na xboxie i przez przegladarke wywala komunikat zebym spróbował później. M$ cyba czuje że zdrade szykuje.

Opublikowano

A dla jakiego regionu ta zdrapka. Miałem kiedys dla uk i musiałem zmieniać region by ją wbić. Nie pamiętam czy pc czy na konsoli.

Ed. I język chyba też zmieniłem.

Edytowane przez marbel007