Opublikowano 5 września 20177 l Szukam aktualnych promo na ten tydzień z DWG, ale nic nie mogę znaleźć :(
Opublikowano 5 września 20177 l Szukam aktualnych promo na ten tydzień z DWG, ale nic nie mogę znaleźć :( https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/6y4nd0/deals_deals_with_gold_and_spotlight_sales_for/
Opublikowano 5 września 20177 l Nie załapałem się na tę promkę, a fizyki na Allegro kosztują jakieś dziwne sumy. 20zł to i tak nie majątek.
Opublikowano 5 września 20177 l catherine za 17.25pln? a wezme. może w końcu przejdę bo jak w plusie na ps3 było to się nie udało Edytowane 5 września 20177 l przez Rayos
Opublikowano 5 września 20177 l Ale mówisz o Catrherine czy Alienie? Ten drugi to ponoć festiwal bugów i frustracji gracza
Opublikowano 5 września 20177 l O Katarzynie, alien nie jest może wybitną grą ale klimacik ma kozacki
Opublikowano 5 września 20177 l Ale to działa na polskim regionie? Tak jest. Ten drugi to ponoć festiwal bugów i frustracji gracza Wcale nie.
Opublikowano 5 września 20177 l Nie wiem - nie grałem, ale jakiś czas temu się do tego przymierzałem i oglądając recki widziałem jak bardzo potrafi w.rwić ta gra :D
Opublikowano 6 września 20177 l już kupiłem :) kiedyś przejdę ale za te grosze żal było nie brać. Kiedyś miałem gierkę ale nie przeszedłem i dvd sprzedałem (shame on me)
Opublikowano 6 września 20177 l Ile razy ja tak mówiłem - kupię i zagram jak będzie czas - dzięki temu mam backloga na kolejne kilka lat
Opublikowano 12 września 20177 l Ponadto posiadacze Golda mogą przez tydzień za darmo pobrać Season Passa do Battlrfronta: https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/star-wars-battlefront-przepustka-sezonowa/c0nxxp21fk83?tduid=(e4511a1abc8bedd778f9759f576daa36)(278693)(2208151)()() Edytowane 12 września 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 12 września 20177 l Song of the Deep - ktoś, coś? Produkty od Insomniac biorę niby w ciemno ale... no właśnie, grał ktoś?
Opublikowano 12 września 20177 l Da się jakoś kupić GTA 4 z kasy na koncie Microsoft ? Przez X1 nie idzie, przez stronę www też nie. Czyli tylko poprzez X360 da rade czy da się to jakoś obejść?Warto Star Wars Battlefront Ultimate Edition za 17zł? Grają w to jeszcze ludzie ?
Opublikowano 12 września 20177 l Niedawno ultimate było za 25 zł, oparłem się, teraz za 17, już się chyba nie oprę, do coopa w "hordzie" z synem najwyżej będzie.
Opublikowano 12 września 20177 l Gra ktoś jeszcze w tego Battlefronta? Może Accessa wykorzystam i omacam... Ale kiedy ja w to wszystko będę grać?? :(
Opublikowano 12 września 20177 l Kuźwa kupiłem zdrapke na 3 miechy golda i nie mogę jej zrealizować,i na xboxie i przez przegladarke wywala komunikat zebym spróbował później. M$ cyba czuje że zdrade szykuje.
Opublikowano 12 września 20177 l A dla jakiego regionu ta zdrapka. Miałem kiedys dla uk i musiałem zmieniać region by ją wbić. Nie pamiętam czy pc czy na konsoli. Ed. I język chyba też zmieniłem. Edytowane 12 września 20177 l przez marbel007