Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Cathrine było za jakieś 12zł już dawno temu. 

Opublikowano

Ja sie chyba skuszę na Subterrain i moze Torment

Opublikowano

catherine za 17.25pln? a wezme. może w końcu przejdę bo jak w plusie na ps3 było to się nie udało 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ale to działa na polskim regionie?

Tak jest.

Ten drugi to ponoć festiwal bugów i frustracji gracza :sorcerer:

Wcale nie. 

Opublikowano

już kupiłem :) kiedyś przejdę ale za te grosze żal było nie brać. Kiedyś miałem gierkę ale nie przeszedłem i dvd sprzedałem (shame on me)

Opublikowano

Ponadto posiadacze Golda mogą przez tydzień za darmo pobrać Season Passa do Battlrfronta: https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/star-wars-battlefront-przepustka-sezonowa/c0nxxp21fk83?tduid=(e4511a1abc8bedd778f9759f576daa36)(278693)(2208151)()()

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

do kasacji.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Song of the Deep - ktoś, coś? Produkty od Insomniac biorę niby w ciemno ale... no właśnie, grał ktoś?

Opublikowano

Da się jakoś kupić GTA 4 z kasy na koncie Microsoft ? Przez X1 nie idzie, przez stronę www też nie. Czyli tylko poprzez X360 da rade czy da się to jakoś obejść?
Warto Star Wars Battlefront Ultimate Edition za 17zł? Grają w to jeszcze ludzie ?

Opublikowano

Niedawno ultimate było za 25 zł, oparłem się, teraz za 17, już się chyba nie oprę, do coopa w "hordzie" z synem najwyżej będzie.

Opublikowano

Kuźwa kupiłem zdrapke na 3 miechy golda i nie mogę jej zrealizować,i na xboxie i przez przegladarke wywala komunikat zebym spróbował później. M$ cyba czuje że zdrade szykuje.

Opublikowano

A dla jakiego regionu ta zdrapka. Miałem kiedys dla uk i musiałem zmieniać region by ją wbić. Nie pamiętam czy pc czy na konsoli.

Ed. I język chyba też zmieniłem.

Edytowane przez marbel007