Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa.

czyli sobie nie kupię 30? gurwa :[

Opublikowano

Ja mam ME po polsku na XOne. Co prawda mam plyte z 360, ale to chyba i tak nie ma znaczenia skoro po wlozeniu plyty, gra pobierala sie z Marketplace.

Opublikowano

FH2 kupione, ale bedzie granie, mam nadzieje ze F5 tez niedlugo zostanie przecenione choc gierka nic specjalnego to jeszcze nie mialem okazji ograc

Opublikowano

Na XOne niekoniecznie. Mam pl Fallouta 3 ale w BC ściągnął się angielski.

Tak z ciekawości, na konsoli masz ustawione na polski sklep czy angielski ?

Opublikowano

Jest gdzieś w dziale łona temat o grach z GWG ? Czy tu piszecie przecieki, ploty itp.?

Opublikowano

W temacie o komentarzach.

Opublikowano

a może by zrobić takowy i przekleić ?

Opublikowano

Ale po co, żeby raz w miesiącu napisać jakąś plotkę ;)

Opublikowano

No plotki, przecieki, potem co jest, a co schodzi ale spoko, nic na siłę;)

Opublikowano

Tu raczej nikt się nad grami z abonamentu za bardzo nie trzęsie, kończy się przeważnie na wpisie co będzie i 2-3 postach.

Opublikowano

Czy promocje w ramach Black Friday będą dostępne z poziomu polskiego marketplace? Jeśli nie to drugie pytanie: czy mogę kupić rzeczy na amerykańskim MP mając konto zarejestrowane na Włochy i czy mogę płacić w nim złotówkami?

Opublikowano

Wszystkie promocję są też na polskim koncie, sprawdzałem przez www. Nie wiem jak na One, ale na X360 brakuje chyba 1, 2 tytułów.

Opublikowano

Region nie ma znaczenia na xone. Na x360 będzie przekierowywać na region, na którym masz konto live ustawione.

Opublikowano

Możesz kupować z amerykańskiego marketplace ale płacisz tam $ i warto ustawić sobie konto na Alaskę

Opublikowano

Xbox One

• Metal Gears Solid V: Phantom of Pain - Gra na żądanie - 172,49 zł

Call of Duty®: Black Ops III Digital Deluxe Edition - Gra na żądanie - 377,99 zł

Pro Evoluton Soccer 16 Digital Exclusive - Gra na żądanie - 219,99 zł

WWE 2K16 - Gra na żądanie - 209,99 zł

WWE 2K16 Digital Deluxe - Gra na żądanie - 251,24 zł

Lifeless Planet - Gra na żądanie - 35,00 zł

Jillian Michaels – Ripped in 30 - Dodatek do gry - 23,44 zł

BodyWisdom: Tai Chi for Beginners - Dodatek do gry - 23,44 zł

Extreme Combat for Xbox Fitness - Dodatek do gry - 66,99 zł

Killer Instinct - Maya - Dodatek do gry - 3,60 zł

Xbox 360

• Metal Gears Solid V: Phantom of Pain - Gra na żądanie - 149,99 zł

Call of Duty®: Black Ops III - Gra na żądanie - 191,99 zł

PES 2016 - Gra na żądanie - 141,75 zł

WWE 2K16 - Gra na żądanie - 164,25 zł

Bulletstorm™ - Gra na żądanie - 13,99 zł

Burnout Paradise - Gra na żądanie - 34,99 zł

Mirror's Edge™ - Gra na żądanie - 23,09 zł

Need for Speed™ Hot Pursuit - Gra na żądanie - 32,99 zł

taka tam rozgrzewka przed piątkową wyprzedażą. 

Opublikowano

Black Friday Sale juz jest dostępny. Jak ktoś jeszcze nie ma MKX albo Forzy Horizon 2 to warto zajrzeć ;)

Mnie najbardziej kusi ten bundle pack z Gears of War i Forza Motorsport 6, ale poczekam jeszcze do jutra na Amazona i Game. Jest też miesięczny Gold za 1 zł.