Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy bywa ale nie lykaj bo DLC nie sa tego warte. Fun z gry jest super ale nie za zbyt dlugie :reggie:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Dodatki sa fajne ale mega krótkie jak masz ciśnienie to bierz inaczej na spokojnie poczekaj na przecenę L

Ja nie żałowałem jak brałem :lapka: ale to serio zależy czy przeliczasz hajs na godziny spędzone z gra

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Był na promce płaciłem jakieś 20 pare zlotych. DLC z robotami jest spoko za 62zł sie nie opyla. 

Opublikowano

Teraz sprawdziłem maila rownież brałem na promo xD to chyba serio za pełen hajs sie nie opłaca

Opublikowano

Zastanawiam się nad przepustką sezonową do Watch_Dogs 2 - brał ktoś z Was? Nie ukrywam, że promocyjna cena w kwocie 99 złotych z hakiem trochę odstrasza...

Opublikowano

Zastanawiam się nad przepustką sezonową do Watch_Dogs 2 - brał ktoś z Was? Nie ukrywam, że promocyjna cena w kwocie 99 złotych z hakiem trochę odstrasza...

Słabe te dodatki.

Opublikowano

Pytanie jak często grasz w WD? Też nad tym myślałem ale dla tych 3 DLC chyba nie warto jak na razie :)

Prawie już ukończyłem drugą część, docelowo planuję scalakować - pytanie tylko czy będą jeszcze lepsze obniżki w przyszłości - na razie mamy ze 160 złotych na 100 złotych. Z doświadczenia wiem, że dodatki są rzadko przeceniane i najczęściej nie są to zbyt duże rabaty więc ja koniec końców chyba zakupię. A wydali już całą zawartość przepustki sezonowej?

Opublikowano

Dlaczego nie mogę autoryzować metody płatności przy próbie zakupu gry z X360? Akurat w Ultimate Sale jest Castlevania: SotN za w miarę dobra kasę i za każdym kur.va razem jak wklepuje dane z karty to mi wypyerdala błąd.

Opublikowano

Tak się zastanawiam nad Tonym Hawkiem w HD - na Steamie mają grę wycofać ze względu na wygasające licencje na ścieżkę dźwiękową (tak jak to było z Alan Wake) i myślę czy tutaj będzie podobnie?