Opublikowano 3 lipca 20177 l Nie wiem czy bywa ale nie lykaj bo DLC nie sa tego warte. Fun z gry jest super ale nie za zbyt dlugie
Opublikowano 3 lipca 20177 l Dodatki sa fajne ale mega krótkie jak masz ciśnienie to bierz inaczej na spokojnie poczekaj na przecenę L Ja nie żałowałem jak brałem ale to serio zależy czy przeliczasz hajs na godziny spędzone z gra Edytowane 3 lipca 20177 l przez kubson
Opublikowano 3 lipca 20177 l Był na promce płaciłem jakieś 20 pare zlotych. DLC z robotami jest spoko za 62zł sie nie opyla.
Opublikowano 3 lipca 20177 l Teraz sprawdziłem maila rownież brałem na promo xD to chyba serio za pełen hajs sie nie opłaca
Opublikowano 4 lipca 20177 l Dzisiejsze DWG, które jakoś nawet na Twitterze Nelsona jakoś nie zawitały - fakt faktem, rewelacji nie ma :) https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/deals-with-gold-4-07/
Opublikowano 6 lipca 20177 l Zastanawiam się nad przepustką sezonową do Watch_Dogs 2 - brał ktoś z Was? Nie ukrywam, że promocyjna cena w kwocie 99 złotych z hakiem trochę odstrasza...
Opublikowano 6 lipca 20177 l Pytanie jak często grasz w WD? Też nad tym myślałem ale dla tych 3 DLC chyba nie warto jak na razie :)
Opublikowano 6 lipca 20177 l Zastanawiam się nad przepustką sezonową do Watch_Dogs 2 - brał ktoś z Was? Nie ukrywam, że promocyjna cena w kwocie 99 złotych z hakiem trochę odstrasza... Słabe te dodatki.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Pytanie jak często grasz w WD? Też nad tym myślałem ale dla tych 3 DLC chyba nie warto jak na razie :) Prawie już ukończyłem drugą część, docelowo planuję scalakować - pytanie tylko czy będą jeszcze lepsze obniżki w przyszłości - na razie mamy ze 160 złotych na 100 złotych. Z doświadczenia wiem, że dodatki są rzadko przeceniane i najczęściej nie są to zbyt duże rabaty więc ja koniec końców chyba zakupię. A wydali już całą zawartość przepustki sezonowej?
Opublikowano 7 lipca 20177 l Macie tutaj u gościa za 49 zł: http://allegro.pl/watch-dogs-2-przepustka-season-pass-xbox-one-i6878528870.html
Opublikowano 9 lipca 20177 l Dlaczego nie mogę autoryzować metody płatności przy próbie zakupu gry z X360? Akurat w Ultimate Sale jest Castlevania: SotN za w miarę dobra kasę i za każdym kur.va razem jak wklepuje dane z karty to mi wypyerdala błąd.
Opublikowano 12 lipca 20177 l Tak się zastanawiam nad Tonym Hawkiem w HD - na Steamie mają grę wycofać ze względu na wygasające licencje na ścieżkę dźwiękową (tak jak to było z Alan Wake) i myślę czy tutaj będzie podobnie?
Opublikowano 18 lipca 20177 l >Stranger of Sword City >DmC: Devil May Cry >Olli Olli 2 >White Night Bez rewelacji, ale i tak lepiej niż ostatnio.
Opublikowano 18 lipca 20177 l Ja chyba przytulę WRC 6 - jak coś mi nie spasuje to przynajmniej będzie na Colina
Opublikowano 18 lipca 20177 l Stranger of sword city 990/1000.musze napaść na sukkuby strzegą e srebrnych skrzynek z bielizną.