Opublikowano 15 lutego 20187 l Overcooked - pierwsza gra w którą moja żona wciągnęła się po całości i wczoraj ograliśmy wspólnie kilka leveli, co normalnie się nie zdarza. Wcześniej próbowałem ją przekonać do Kalimby i jest ok ale kilka minut i ma dosyć na dwa tygodnie także polecam - świetny coop i czegoś tak dobrego się nie spodziewałem.
Opublikowano 19 lutego 20187 l Klasz of coś tam, za darmo https://www.pepper.pl/promocje/xbox-one-za-darmo-gra-clash-of-the-monsters-the-horror-fighting-game-73385
Opublikowano 19 lutego 20187 l 33 minuty temu, maciekww28 napisał: Klasz of coś tam, za darmo https://www.pepper.pl/promocje/xbox-one-za-darmo-gra-clash-of-the-monsters-the-horror-fighting-game-73385 Tfu, nawet za darmo nie wezmę.
Opublikowano 27 lutego 20187 l idź pan w (pipi) panie Larry z takimi promocjami. Dobrze że mam zaległości nic kupować nie muszę
Opublikowano 27 lutego 20187 l 3 godziny temu, kubson napisał: Ja chyba sie skuszę na season pass do Trials Fusion xD Imo bardzo spoko dlc. Ja nie doczekam się chyba na Awesome Max w promo ale trudno.
Opublikowano 27 lutego 20187 l @marbel007 Teraz jest w promo właśnie sprawdziłem Edytowane 27 lutego 20187 l przez kubson
Opublikowano 27 lutego 20187 l @kubson Dzięki. 4$. Chyba kupię. Na liście nie ma. Co prawda mam objechaną grę poza niektórymi extreme trasami na X360 a na X1 zaledwie większość podstawki (season pass posiadany z wersji pudełkowej). Jednak seria Trials to moje osobiste wielkie odkrycie z ub. generacji. Trasy extreme od drugiej części już imo bardzo trudne dla nolajfów. W jedynce (HD) mam calaczka
Opublikowano 1 marca 20187 l nowosc na markecie - deep rock galactic, po trailerach i opiniach na stemie kupilem do grania w coopie jest potencjal duzy, troche minecrafta, trochę no mans sky, a mechanika i fun jak w piratach xd
Opublikowano 1 marca 20187 l Gierka zdobyła moją ciekawość od pamiętnej konferencji na E3. Ale z tego co widzę, jest jeszcze Game Preview, więc spokojnie poczekam aż ją skończą i dopiero wtedy kupie
Opublikowano 1 marca 20187 l pierwsza misja w coopie 46 minut szukania, kopania, odpierania atakow... i nas zayebali xd juz szlismy do naszej kapsuly ratunkowej, brakowalo nam jakichs dwoch kwiatkow opcjonalnie, patrzymy no lezy w dole i świeci ok to niedaleko - zbierzemy i wracamy czekala tam na nas horda, ciasne korytarze, nie bylo gdzie uciekac, to byl moment, nie chce do tego wracać.. dobra giera
Opublikowano 1 marca 20187 l Pograłem chwilę w demo. No piraty to to nie są, ale potencjał na przyjemnego co-opa gierka ma. Świetne zniszczenie otoczenia, pasująca do tego kanciasta oprawa. A i działa to elegancko, nawet na facie.
Opublikowano 2 marca 20187 l Oglądając materiały podoba mi się wszystko, low-poly styl graficzny, koncept gry inspirowany rogue-like i sam duch eksploracji. Ściągnę dzisiaj triala i sprawdzę
Opublikowano 2 marca 20187 l Jak na early access to giera fpyte I widać mega potencjał na mega zabawę w coopie. Polecam mocno.
Opublikowano 4 marca 20187 l W dniu 27.02.2018 o 17:51, kubson napisał: @marbel007 Teraz jest w promo właśnie sprawdziłem I się nie załapałem na to Awesome Max bo jak załączyłem w sobotę konsolę to było po ptokach
Opublikowano 6 marca 20187 l https://majornelson.com/2018/03/05/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-square-enix-sale/ Bardzo fajne promocje na Markelplace, Deus Ex wskakuje na konsolę, zastanawiam się tylko jeszcze nad Thief. Edytowane 6 marca 20187 l przez Andreal
Opublikowano 6 marca 20187 l Zastanawiam sie nad Just Cause 3, nigdy w zadna czesc nie gralem ale z checia zagralbym teraz w takiego odmozdzajacevo relaksacyjnego sandboxa
Opublikowano 6 marca 20187 l Całkowicie zrezygnowałem z abonamentu Gold, raz, że nie mam czasu i chęci grać online, dwa - po co mi gry z GwG na XO, skoro mogę w nie grać tylko w czasie trwania abonamentu. Zdecydowanie wolę kupić teraz coś w promocji na później. Już mi się kurczę zaczyna robić kolejka: Ori, Andromeda, zaraz DeusEx, a jeszcze chciałbym Subnautica przytulić. Kolejny rok z głowy. Czasami myślę odłączyć internet, bo co rusz jakieś ciekawe informacje ze świata gejmingu człowiek wyławia.
Opublikowano 6 marca 20187 l Godzinę temu, asax napisał: Zastanawiam sie nad Just Cause 3, nigdy w zadna czesc nie gralem ale z checia zagralbym teraz w takiego odmozdzajacevo relaksacyjnego sandboxa Odpuśc tego crapa, optymalizacja to tragedia.