Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Direct feed w 1280x720 - no ten do liczenia pikseli jest wprost IDEALNY. MaZZeo dostarcza :rofl:

Spróbuj może na przykład 960x540, to będzie jeszcze lepiej wyglądać.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Skoro (pipi)ać grafę to po co konsola za 2 klocki, lepiej zostać przy x360.

Opublikowano

Xbox 360 nie uciągnie 792p

Opublikowano

Skoro (pipi) grafę to po co konsola za 2 klocki, lepiej zostać przy x360.

Wiesz gdyby wszystkie gierki które wyjdą przez najbliższe lata na XO wychodziły także na x360 tyle że w trochę uboższej oprawie to kto wie.

Opublikowano

Nie ma czasu na podziwianie rozdziałki, dla entuzjastów lizania ścian podczas gdy miliard policjantów do niego szczela jest niesławy drugi syn.

Opublikowano

yebać grafike,ale przy premierze thiefa to xboty latały z gifami :P

Opublikowano

Chyba nie powiecie mi, że ktokolwiek z Was liczył na "Kryzysową" grafę w sieciowej strzelance hulającej w 60 klatkach i z taką dynamiką starć?

Opublikowano

No ja tam myślałem, że gra będzie chociaż wyglądać lepiej od CODa, a tu nawet czcionka jest taka sama.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

yebać grafike,ale przy premierze thiefa to xboty latały z gifami :P

Przecież te gify nie pokazywały różnic w grafice tylko doczytywanie się obiektów.

Opublikowano

Mowilem, ze tak bedzie.

Ubisoft to najwiekszy rak branzy.

Ale Far Cry 1 & Far Cry 3 to im jednak wyszedł. 

i AC2,Raymany i by się jeszcze coś znalazło

Tylko Rayman. Resztę można spuscić w kiblu. 

Czy ty musisz zawsze być taki #soalternative24/h poza Halo i gearsami? Co było nie tak z Far Cry 3? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Propo downgrade'u, pamiętacie deep down?

Było spore jaranko, np. yetiego albo figaro

http://www.psxextreme.info/topic/103536-console-wars-6-kogo-bardziej-wyruchaj%C4%85/page-289?do=findComment&comment=2896066

RIJAL TAJM! NA BANK BO WIDAĆ JAK MODEL POSTACI PRZECHODZI PRZEZ PANCERZ

27Gcuqa.jpg

GWvJ78k.jpg

OŁSOM

tymczasem teraz

qBWvcGX.jpg

to jak, to wygrywa w kwestii downgradeu? Stawiam na głęboko w dole.

Opublikowano

Forza Motorsport 5. Ostatecznie nikt inny w swojej grze modeli 3D sprite'ami nie zastąpił.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Propo downgrade'u, pamiętacie deep down?

Było spore jaranko, np. yetiego albo figaro

http://www.psxextreme.info/topic/103536-console-wars-6-kogo-bardziej-wyruchaj%C4%85/page-289?do=findComment&comment=2896066

RIJAL TAJM! NA BANK BO WIDAĆ JAK MODEL POSTACI PRZECHODZI PRZEZ PANCERZ

27Gcuqa.jpg

GWvJ78k.jpg

OŁSOM

tymczasem teraz

qBWvcGX.jpg

Przecież to by na PS3 poszlo

Opublikowano

Zapominacie o mocy chmury, bedzie bezlagowo na xbonie.

Czekaj, czekaj, czy Ty przypadkiem nie napisałeś teraz, że na XBL są lagi w gierkach online? Xboty przez 8 lat grania na X360 płaciły za abonament i nie dostawały płynnie działającyh multi? XBL=<PSN :P

Opublikowano

Forza Motorsport 5. Ostatecznie nikt inny w swojej grze modeli 3D sprite'ami nie zastąpił.

Amen. Forza 5 obok WD to najwiekszy szwindel dotychczas.

forza_motorsport_5_60711.jpg

oraz moj ulubiony:

iLlHX6jO8aUXY.jpg

PS.

iWUhy3WCgXUNq.gif

PS3 szprota ?

"ehh"

Swoja droga Capcom mowilo chyba ze to jest render, ale na silniku gry.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mowilem, ze tak bedzie.

Ubisoft to najwiekszy rak branzy.

Ale Far Cry 1 & Far Cry 3 to im jednak wyszedł. 

i AC2,Raymany i by się jeszcze coś znalazło

Tylko Rayman. Resztę można spuscić w kiblu. 

Czy ty musisz zawsze być taki #soalternative24/h poza Halo i gearsami? Co było nie tak z Far Cry 3

Far Cry 3 straszny balas dla mnie, framerate tragedia, zero SI przeciwnikow, wszechobecna nuda i schematy (wejdź na wieże, zabij świnie aby mieć plecak, wyrżnij murzynków i podpal ich lepianki). Ledwo skończyłem.

Amen. Forza 5 obok WD to najwiekszy szwindel dotychczas.

forza_motorsport_5_60711.jpg

Widziałeś Forze w ruchu? Czy tak pierdu pierdu bo xbox one?

Opublikowano

A jutub sie liczy ? <niczym mendrek>

Opublikowano

Mogłoby wyjść dziesięć gier takich jak Titanfall na PS4, w 1080p i 60 klatkach, ale Mazzeo i tak by je hejtował, bo nie ma ich na Xboxie. Cóż zrobić. Ciekawe co powie, kiedy druga część pojawi się na PS4, pewno coś w stylu: "łapcie ten ochłap, Xboty mogły w to grać rok/dwa lata temu!" kiedy będzie czekać na Gearsy.

Inna sprawa, że dopóki druga część nie wyjdzie na PS4 to będzie utrzymywać, że to się nigdy nie stanie.

Szkoda mi, że na PS4 nie ma takiego multi, jakim jest TItanfall. Mam nadzieję, że któraś z gier to wreszcie zaoferuje, chociaż podejrzewam, że TF stanie sie głównym argumentem dla Xbotów i dowolna gra jaka wyjdzie na PS4 będzie "słaba, brzydka, niegrywalna" bo przecież mamy miodnego TF, po co nam coś innego?

Opublikowano

A jutub sie liczy ? <niczym mendrek>

dla mnie żadna Forza czy to 4 czy 5 nie wyglądały jakoś zbyt dobrze na screenach czy yt, ale na żywo na dużym TV nawet ta past genowa robi znakomitą robotę (60 fps to nie kij w dmuchał) swoją czytoscią i po prostu dobrze się na to patrzy. 

Opublikowano

Przeciez nie mowie ze zle wyglada. Wyglada swietnie, jednak tutaj chodzi o to co pokazali zwodzac nas ze to zywy gameplay (jimmy fallon), a co wypuscili.

Swoja droga ciekaw jestem jak bardzo The Division zmieni sie do czasu E3 :teehee:.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.