Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Aż przykro się to czyta. Mazzeo toczył bekę jaki to KIllzone jest beznadziejny i że 60fps to on ma na respawnie, wytykając gdzie się da, że gra nie trzyma 60 klatek, a kiedy z Titanfall dzieje się to samo to już, że "niekiedy" i tupie nóżkami jak ktokolwiek będzie śmiał to skrytykować...

Nie dzieje się to samo. Polecam zagrać w oba tytuły zamiast (pipi)ć bzdury.

Gra według redaktorów zwalnia na Xboxie One, chodzi w 792p, wygląda jak Counter-Strike na sterydach, ale gdyby coś takiego przydarzyło się na PS4 to beki nie byłoby końca.

Gdyby coś takiego się zdarzyło jak titanfall na PS4 to bym kupił PS4.

Już pominę teksty Mazzeo - "jezu nie jęcz" które zapewne zaraz tutaj wytoczy. Nie kumam też, dlaczego nie woli grać na padzie od Xboxa na PC, tylko męczyć się w 792p na Xboxie One w dodatku za 230 zł. A no tak, na 32 calach i tak nie widać różnicy w rozdzielczości, więc beka z Killzone'a. Pewno HD Ready, nie zdziwiłbym się.

Widocznie ci umknęło jak pisałem czemu nie biorę tej gry na Originie oraz że mam tv full hd, ale pewno byłeś zajęty przechodzeniem Knacka 6 raz. I nigdzie się nie męczę z 792p, więc nie martw się o mnie. A jak jesteś kolejną osobą, która rozdziałke łączy z calami telewizora to żal mi twojego chłopaka.

A teraz spadówa, Knack 7 raz nie przejdzie się sam.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

pug-gives-you-the-stink-eye.gif

MaZZeo Ty hipokryto.

Ma komputer który mu pociągnie FHD 60 FPS Titanfalla i gra na X1, mówi się że miłość nie zna granic.

1ZDruZd.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ma komputer który mu pociągnie FHD 60 FPS Titanfalla i gra na X1, mówi się że miłość nie zna granic.

Znajomi acziki i te sprawy

Opublikowano

Weź gościu traktuj sobie takimi tekstami kolegów z gimnazjum, bo pewno razem się tam ślinicie do 32 calowego telewizorka z biedronki. Nie obchodzi mnie to.

Faktem jest, że nie potrafisz mieć jaj i przyznać oczywistości, tylko w kółko powtarzasz te same bzdury.

Szkoda tego komentować.

Opublikowano

Znajomi acziki i te sprawy

I takie wytłumaczenie bym zrozumiał a nie (pipi)enie o wyższości szamba nad gówne.m

MaZZeo, jeśli chcesz wiedzieć jak wygląda ładna gra, bo na XO nie masz punktu odniesienia to łap DirectFeeda z PS4

MGS GZ

13069613343_67628bce1c_o.png

13069046823_5603925917_o.png

13069059163_312e8b7eea_o.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mnie zal jest sonybojkow... w tej generacji Microsoft sie nie popisal i wydal zdecydowanie gorsza konsole, ale nadal jednak zadbal o to by byly gry. A z PS4 jest to samo co bylo z PS3... gry ktore Sony zapowiedzialo w 2006 roku beda sie ukazywac przez nastepne 4 lata. Microsoft przynajmniej to co zapowiada to wydaje w przeciagu 1-2 lat. Posiadacze Xbone graja, a Sonybojki znowu tylko gify ogladaja z trailerow i trzepia sobie na mysl jak gra bedzie wygladac. Wystarczy tylko przypomniec ile czasu GT5 bylo plodzone, co sie dzieje z Last Guardian, Agent'em i teraz DriveClub. Sony kpi sobie z graczy... wydaje konsole do gier, dedykowana graczom ale o grach zapomina. 

No tak, Sony mogło wziąć TLoU, Ascension, Beyond i GT6 zamiast na PS3, wydać na PS4. Wtedy byłoby DOKŁADNIE to, co zrobił m$.

Opublikowano

Ja pie.rdole piękny ból zwieraczy, Titanfall nikogo ale od 10 stron jęki klapkow i na sile staranie sie obrzydzić każdemu TF i te pseudo intelektualne wpisy i obiektywne spojrzenie na sprawę w wykonaniu maciomaniaka xD

Rozkminki klapkow czemu Mazz nie gra na pc z padem od x'a hahah

Lepiej idźcie sobie zagrać w DC z waszymi virtualnymi goglami, pomachajcie movem do tych gier chodzących w 3d, grajcie sobie w najlepszego platformera od lat pod tytułem Knack, no i nie zapomnijcie zniszczyć budynki w multi Killzone bo multi bez zniszczeń to beka, beczka, beczunia.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Weź gościu traktuj sobie takimi tekstami kolegów z gimnazjum, bo pewno razem się tam ślinicie do 32 calowego telewizorka z biedronki. Nie obchodzi mnie to.

Faktem jest, że nie potrafisz mieć jaj i przyznać oczywistości, tylko w kółko powtarzasz te same bzdury.

Szkoda tego komentować.

Aj waj telewizor z biedronki, czuje się zdruzgotany tą ripostą. Pewno powinien być marki Sony Bravia.

No już już, jeszcze 3 trofiki w Knacku i bedzie platynka. Nie marnuj czasu na jęczenie.

I takie wytłumaczenie bym zrozumiał a nie (pipi)enie o wyższości szamba nad gównem

exact, origin to syf, przy BF4 nawet kur.wy na czacie nie chcieli mi zmienić języka gry której kupiłem bo "nie i ch.uj" a mnie polski język w BF4 mocno irytował (skończyło się na tym że w którymś patchu dodali angielski).

Cała sytuacja z BF doprowadziła do tego że nic nie kupię na steamie i origin za więcej niż 30-40zł. Wolę XBL i friendlistę którą tam mam (na originie nie mam nikogo praktycznie). Granie na padzie na PC odpada bo nie chcę być miażdżony.

Opublikowano

Lepiej grać na konsoli w 800p niż z haxami w 1080.

"Na PC są sami hakerzy"

Kolejny bzdurny mit wytworzony przez graczy którzy grali na wersjach CSa 1.6 nonsteam ;)

Opublikowano

Ja pie.rdole piękny ból zwieraczy, Titanfall nikogo ale od 10 stron jęki klapkow i na sile staranie sie obrzydzić każdemu TF i te pseudo intelektualne wpisy i obiektywne spojrzenie na sprawę w wykonaniu maciomaniaka xD

Zapewne dla ciebie pseudointelektualny nie jest dowolny Xbot, albo posiadacz tej platformy. Ale kiedy ktoś mówi, że TF wygląda tragicznie, to zaraz zlatują się botki i gryzą, bo obrażono ich grę na wyłączność. Ajć, przecież jest na PC...

Zastanawiające, że jedyne co te botki robić potrafią, to rzucać obraźliwymi kwestiami, bo przecież na nic więcej ich nie stać...

W ogóle wrzucanie mnie do grupy "klapków" jest dosyć zabawne przez pryzmat konsol czy moich preferencji, ale jadę po TF (chociaż chce go kupić, bo jest miodny) więc jestem pseudointelektualny. Żenujące.

Opublikowano

tak sie spuszczacie nad tym titanfallem, że aż odpaliłem to na jutube i wygląda jakoś tak nie wiem. to znaczy nie wiem, może to fajna gra i wogóle, ale nie dało się tego zrobić na X360 ? no bo wydać dwa klocki na nową konsole i jarać się gierą, która latałaby na starej konsoli........no ktoś tu jest robiony w huya i sie jeszcze z tego cieszy. dobrze, że zgodnie z tradycją mam wyebane na nexteny (to znaczy jak miałbym za dużo kasy to pewnie i oba bym kupił i podniecał się lepszą grafiką) i są gierki do nadrobienia (w tym kilka mesjaszy, jak v, tlou,bio) i wychodzi dark souls 2 niedługo, a przecież jest jeszcze wii z grami o skakaniu i zeldami. za to wii dam pewnie tyle, co za titanfalla z subskrypcją golda, ale jestem przebiegły

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

YT w 720p się liczy?

Opublikowano

tak sie spuszczacie nad tym titanfallem, że aż odpaliłem to na jutube i wygląda jakoś tak nie wiem. to znaczy nie wiem, może to fajna gra i wogóle, ale nie dało się tego zrobić na X360 ? no bo wydać dwa klocki na nową konsole i jarać się gierą, która latałaby na starej konsoli........no ktoś tu jest robiony w huya i sie jeszcze z tego cieszy. dobrze, że zgodnie z tradycją mam wyebane na nexteny (to znaczy jak miałbym za dużo kasy to pewnie i oba bym kupił i podniecał się lepszą grafiką) i są gierki do nadrobienia (w tym kilka mesjaszy, jak v, tlou,bio) i wychodzi dark souls 2 niedługo, a przecież jest jeszcze wii z grami o skakaniu i zeldami. za to wii dam pewnie tyle, co za titanfalla z subskrypcją golda, ale jestem przebiegły

Moze sie dalo,za pare dni premiera.

Gameplay z 360tki otoczony jest mega tajemnica...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak już klapki się czepiają Titanfall to tylko jeśli chodzi o grafę, a fakt jest taki że ta gra wygląda chuyowo i kupować XOne dla tej gry jest dla mnie śmieszne.

Opublikowano

panowie przeciez liczy sie GEJPLEJ

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mnie zal jest sonybojkow... w tej generacji Microsoft sie nie popisal i wydal zdecydowanie gorsza konsole, ale nadal jednak zadbal o to by byly gry. A z PS4 jest to samo co bylo z PS3... gry ktore Sony zapowiedzialo w 2006 roku beda sie ukazywac przez nastepne 4 lata. Microsoft przynajmniej to co zapowiada to wydaje w przeciagu 1-2 lat. Posiadacze Xbone graja, a Sonybojki znowu tylko gify ogladaja z trailerow i trzepia sobie na mysl jak gra bedzie wygladac. Wystarczy tylko przypomniec ile czasu GT5 bylo plodzone, co sie dzieje z Last Guardian, Agent'em i teraz DriveClub. Sony kpi sobie z graczy... wydaje konsole do gier, dedykowana graczom ale o grach zapomina. 

Zeratul i właśnie dlatego żal mi xbotów bo porażka jest tym bardziej miażdżąca - popatrz, sam napisałeś coś, co jest prawdą. Microshit wydaje XBONE do tego daje Kinekta, wyposaża swój sprzęcik w gierki na starcie a i tak przytłaczająca większość ludzi na świecie ma na to wysrane i kupują PS4 gdzie na starcie jest JEDEN ex czyli Killzone bo tego Kancka to nie liczę. Kumasz? Przytłaczająca większosć ludzi woli sobie opindalać multiplatformy na PS4 niż kupoważ żydboksa i ciupać w te ich exy. To jest dopiero wymiar porażki, zrobić wszystko a i tak przegrać - ja j,ebie tego nie moge skumać. Gdyby to była pierwsza konsola Xbox, ale mają doświadczenie, odpalają trzecią generację swojej maszyny i dostają w d,upę od SONY które wydało konsolę z JEDNĄ GRĄ. :D 

Bo taka jest prawda, każdy szanujący się koneser cyfrowej sztuki kupuje PS4 i ciupie w dobrze wyglądające multiplatformy - gra w Tomb Raidera, gra w BF4, gra w Killzone + gierki w plusie a Xbox #nikogo z tymi jego gierkami. Tak nisko upaść, tak nie patrzeć na swoje błędy. "Sony kpi sobie z graczy" i to prawda - głównie podniecamy się filmikami (które notabene dla Xbone są osiągalne tylko w renderach) a i tak mimo tego faktu większość graczy na świecie woli wziąć do ręki DS4 niż .... Xbox doczekał się jakiejś marki pada czy dalej to na świecie jest no name?

Na to wszystko mamy jeszcze Adiego, który uważa, że haksiorki na PC to kolejny mit, tymczasem tutaj na forum w dziale PC w temacie BF4 sami użytkownicy jechali wersję PC za kombinacje i wały na serwerach. Ale spoko toż to kolejny mit a nasi użytkownicy forum w dziale PC to wynajęci agenci konsolświata. Adi ja Cię proszę Internet huczy od wałów w grach multi na PC, włącznie z serwerami MMO ale dla Ciebie to oczywiście przesadzone. C'mon chłopie google.pl i sam sprawdź jak nie wierzysz.

Podsumowując obecnie rynek wygląda tak:
1. Mamy Xbox One, który nikogo razem z całym zapleczem tytułów których nazw ludzie i tak nie pamiętają oraz z jednym głównym exem Titanfall który wygląda jak pierwszy Killzone na PS2 w 2004 roku
2. Mamy PC gdzie twardogłowi dalej zasysają większość gierek z torrentów, reszta kupuje indie na steamie mówiąc że to wyznacza przyszłość gier, najbogatsi (30% których stać na kompa co pociągnie grę w full hd) kupują pełne gierki i potem najczęściej wpisywaną frazą w google jest "launch problems (xxxxxxxx)"<-- tu wpisz tytuł dowolnej gry na PC

i na koniec mamy PS4 zjadające obie powyższe grupy przy pomocy JEDNEGO exa i kilku multiplatform. heh, strach pomyśleć co będzie jak wyjdą dwa następne exy - to chyba XBONE będzie musiało zjechać z ceną i wydać 56 exów aby w ogóle w natłoku spustów nad dziełami sztuki Sony ktoś w ogóle zauważył ich maszynkę. 

ale oczywiście ból d,upy nie z tej ziemi.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze zapomniałem o beczułce z PC. Battlefield 4 - oh ah 60fps oh ah 1080 ambrozja na PC a tymczasem sprzedaż tej gry na PC to zaledwie ułamek sprzedaży na konsole. UŁAMEK. Także dalej piszcie, że PC platformą docelową gier, naprawdę nawet z biznesowego punktu widzenia PC nikogo i szkoda czasu. Rockstar już na to wpadło, następni zapewne w drodze. 

Opublikowano

fff6f51b5b37.gif

Chodzi o to, ze ludzie nie chca byc dymani.

Opublikowano

szczerze to może ten titanfall to fajna gra ale optymalizacja na iksboksa łana to beka i to jest fakt

-792p

-dropy frameratu

-tearing

na karcie za 500zikos gra na master race chodzi w full hd xD a tu takie kwiatki

Opublikowano

beka bedzie jak ten

GEJPLEJ

okaze sie taki sam na 360tce, a grafika nieznacznie bedzie odbiegac od tego co mamy na "nextgenie" MS.

Mnie chyba szlag by trafil. Czekam, az ujawnia ta tajemnice poliszynela i pokaza w koncu rozgrywke.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Podsumujmy

TitanFall chodzi w 2x niższe rozdzielczości od KZ SF

TitanFall wygląda 5x gorzej od KZ SF

TitanFall ma 2x większe dropy niż KZ SF

TitanFall ma tearing którego nie ma KZ SF

Liczy się natomiast Gameplay, protip:Kupcie Playstation 2, litry dobrego gameplayu, bo że grafika was nie interesuje to już ustaliliśmy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.