Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tylko kochane R* nie oszukuje ludzi <3

Screenshoty z V były podkręcane.

Z tego co pamiętam to nawet ząbki było widać na większości screenów, więc niespecjalnie

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

iLEjWUFHVCn3u.jpg

JZi91mw.jpg

Wysłane z mojego komputera za pomocą firefoxa.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

ta gra nikogo dopóki nie pojawi się w plusie za pół roku

Wat ? Ziomuś to duchowy spadkobierca Metal Sluga. Dla mnie ta gierka z miejsca stała się najciekawiej zapowiadającą się grą na 2014. niech ta gra w połowie będzie tak za(pipi)ista jak MS i już jestem zadowolony.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

Wat ? Ziomuś to duchowy spadkobierca Metal Sluga. Dla mnie ta gierka z miejsca stała się najciekawiej zapowiadającą się grą na 2014. niech ta gra w połowie będzie tak za(pipi)ista jak MS i już jestem zadowolony.

Niesamowite jak zapowiedź na PS4 podnosi zainteresowanie tytułem. Dokładnie ta sama gra ma zerowe zainteresowanie na PC, a kosztuje 14 euro i poszłaby na kalkulatorze.

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

Niesamowite jak zapowiedź na PS4 podnosi zainteresowanie tytułem. Dokładnie ta sama gra ma zerowe zainteresowanie na PC, a kosztuje 14 euro i poszłaby na kalkulatorze.

Ale ty głupi jesteś, co mnie obchodzi PS4 jak będę grął w nią na PC. Ale wybaczam ci, jsteś pewnie młody i nie dane ci było zagrac w tak świetną serię jaką jest Metal Slug

Opublikowano

In the latest issue of Famitsu, Super Smash Bros. for Wii U and for Nintendo 3DS director Masahiro Sakurai shared his impressions on PlayStation 4 during a column.

The Sora Ltd. and Project Sora founder, mostly known for working on Nintendo platforms, is generally open about his appreciation of other platforms.

“Let me begin by saying that I don’t care for faction wars like Nintendo versus SCEJA,” Sakurai opened in the column.

“PlayStation 4 is good-looking, the DualShock 4 is light and using it feels good, Remote Play can reliably handle even action games, and the network functionality is well done. The machine power is another attractive factor, there is no loss of detail in the image, and it looks so natural and spontaneous that you often forget that you’re playing a game.”

He continued, “It’s a good thing if creators can make stylish games without putting in a ton of time on that. I hope that a masterpiece will come with bells tolling. This is definitely not a period that will leave us without the possibility of playing rich games.”

Read more at http://gematsu.com/2014/03/super-smash-bros-director-impressed-ps4#fLg0kgzPLU5xReO2.99

http://gematsu.com/2014/03/super-smash-bros-director-impressed-ps4

Opublikowano

Twórcy Dark Souls II to też niezłe lisy chytruski.

Trailer:

iJzEtBvZSzzbH.gif

Ostateczna wersja gry:

icCQ47UKs9lAg.gif

xDDDDD

PC vs PS3

Nawet sami mówili, że to było odpalane na PC.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzisiaj/jutro się przypadkiem GDC nie zaczyna?

Opublikowano

na PC

za 50 zł

indyk

ja jakoś po prostu nie ufam PCtowi, gry czasem działają, czasem nie, jest to tak randomowe że o ch.uj, jedna gra działa płynnie, druga brzydsza gorzej, steam wywala mnie częściej niż PSN, w du.pie to mam. wiem że ty lubisz dłubać w kompach, kombinować i jest to dla ciebie częścią eksperiensu, ale ja to walę i czekam na konsolowe wersje

Opublikowano

Z tego co pamiętam to nawet ząbki było widać na większości screenów, więc niespecjalnie

iLEjWUFHVCn3u.jpg

JZi91mw.jpg

przecież te screeny to to samo tylko o innej porze dnia czytaj w innym oświetleniu xd

Opublikowano

Być może zakup komputera z XXI wieku oraz stałe łącze pomogą :confused:.

ważne że indyki chodzą <ok>

Opublikowano

Dzisiaj/jutro się przypadkiem GDC nie zaczyna?

Nie, zaczyna się 17 marca z tego co kojarzę ;) Potrwa do 21 marca.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

iLEjWUFHVCn3u.jpg

JZi91mw.jpg

przecież te screeny to to samo tylko o innej porze dnia czytaj w innym oświetleniu xd

A drzewa wycieli na drugim screenie wciagu dnia czy urosną do południa?

Opublikowano

Spójrz sobie na lewo od mostu, na pierwszym drzewka, trawka, wszystko cacy. Spójrz zdjęcie niżej i mamy jedną wielką papkę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie, nie piszemy o TLOU, coś Ci się pomyliło YETI. :unknown:

Opublikowano

Czy ja wiem czy sie pomylił,noszenia drabiny w gta nie uświadczymy więc co to za mesjasz?

Opublikowano

człowiek czeka na krzaki,  a  dostaje kwiaty.

Opublikowano

Jeszcze taka ciekawostka - jak wyglądała sprzedaż tydzień po tygodniu "najmłodszych" konsol w Japonii:

3DS

374.764

209.623 ( -44.1%)

96.463

PSV

324.859

72.479 ( -77.7%)

42.648

Wii U

308.570

130.653 ( -57.7%)

122.356

PS4

322.083

52.697 (-83.6%)

30.766

Słabiutko ps4, oj słabiutko. Trochę powinna podskoczyć sprzedaż przy MGS'ie, no a potem to nie wiem. Będą chyba czekać na KH3 i FFXV, także mizerna sprzedaż na poziomie 10-20k tygodniowo jest jak najbardziej prawdopodobna.

WiiU, Ps Vita, 3DS debiutowały w okresie świątecznym a Ps4 pod koniec lutego, stąd średnia sprzedaż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.