Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

lol amazon ponoć usuwa negatywne opinie o titanfallu

albo amazon juz kupil xboxa i robi sobie miejsce albo ms oczywiscie im placi

ms placi im tez zeby infamous byl na 6 a titanfall na 1

no i oczywiscie oplaca vgc, zeby wyniki byly bardziej na korzysz xboxa w ostatnich tygodniach

Mówimy o tych 5 tys więcej w usa, gdzie w ogólnym rozrachunku sprzedało się 100tys więcej PlayStation?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A ja Watch Dogs i tak kupie.

"świadomy konsument"

Prawie jak Mendrek

Opublikowano

standby:

przeniesienie baldursów z rzutu izometrycznego 2d do full hd 3d 120fps według mnie zabiło by klimat tej produkcji...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

tlou jest genialne ale niektorzy widze ze w oltarzykowaniu sony posuneli sie do tego, ze uznawaja ja za bezsprzecznie najlepsza gre ever. Sorry ale tak moze napisac tylko gimbaza albo jakis sonoklapek

Opublikowano

Ty Ficuś to jesteś alternatywny. Kto co lubi, a nie od razu wyzywanie od gimbazy, która pewnie nawet nie wie co to za gra.

Opublikowano

Fail, do usunięcia ;

I CO TERASSSSS?!?!

Opublikowano

tlou jest genialne ale niektorzy widze ze w oltarzykowaniu sony posuneli sie do tego, ze uznawaja ja za bezsprzecznie najlepsza gre ever. Sorry ale tak moze napisac tylko gimbaza albo jakis sonoklapek

Jak czytałem PSXE z podsumowaniem roku, to redaktorzy tak mocno posunięci wiekiem dokonywali ostrych spustów nad tą grą, a można wiele rzeczy o nich mówić, ale nie to, że nie mają bogatej "growej" przeszłości czy też są sonoklapkami. 

Opublikowano

TLoU

Początek 8/10

Środek 6/10

Końcówka 9/10

Ocena 7+ I co Terassss ?

Opublikowano

Jak czytałem PSXE z podsumowaniem roku, to redaktorzy tak mocno posunięci wiekiem dokonywali ostrych spustów nad tą grą, a można wiele rzeczy o nich mówić, ale nie to, że nie mają bogatej "growej" przeszłości czy też są sonoklapkami.

Oni się tam nad różnymi gierkami już spuszczali więc PSXE trzeba z przymrużeniem oka traktować.

Opublikowano

Nie crap ale pewnie znalazł bym z 20 gier przy których bawiłem się o wiele lepiej tylko na tej generacji

TLoU to taki trochę lepszy Alan Wake na początku dostajesz w pysk jarasz sie jak cholera mówiąc że GOTY grasz kilka godzin I zdajesz sobie sprawę że właśnie ziewa ci sie poraz ósmy a tak byc nie powinno w Mesjaszach czy GOTY

Opublikowano

TLoU

Początek 8/10

Środek 6/10

Końcówka 9/10

Ocena 7+ I co Terassss ?

Ex na PS3: +1 do oceny

Gra od Naughty Dog: +1

Grafika i cinematik ekspirjens: +1

Średnia na metacritic: +1

I w ten sposób łatwo dochodzimy do wniosku, że TLOU to 11/10.

Opublikowano

Walduś m

Walduś my też młodziakami nie jesteśmy i takie łykanie prawdy objawionej nie przystoi. Jak sam kiedyśtam sprawdziłem TLoU to się tylko za głowę łapałem jak właśnie ci posunięci wiekiem i doświadczeni gracze mogą w tak przeciwny sposób odbierać to co ja właśnie oglądam na ekranie. To był ostatni mój raz z PSXE i czas najwyższy sobie uświadomić, że tylko nazwa pozostała z dobrego czasopisma i nie ma co jechać na pamięciówce. Ściera wiedział co robi.

Opublikowano

Weź to Raven w koncu ograj na hard i bez ułatwiaczy. Nocną porą i z dobrym audio, bo tracę w wiarę mlodych, wykształconych z dużego miasta :(

Opublikowano

już mi któryś raz to polecasz, ale... ja grałem na hard :/

najśmieszniejsze jest to, że gdyby ta gra nie była tak hajpowana to może bym się jakoś bawił przy tym, ale przy spustach takich, że sperma mi się z monitora wylewała ilekroć włączyłm forum PSX Extreme, to spodziewałem się ch,uj wie czego, a tutaj pif-paf do zombi z ckliwą historyjką i noszeniem drabiny

Opublikowano

A ja Watch Dogs i tak kupie.

"świadomy konsument"

Prawie jak Mendrek

Pewnie ze swiadomy, dzieki temu tematowo wiem ze ta gra nie rozni sie niczym od tej pokazanej w 2012 roku, wiem ze jednak troche sie rozni ale nie rozni bo to z moda do gta iv, wiem ze krew bedzie mozna wlaczyc w opcjach :-D
Opublikowano

Eeee..... to na pewno grałeś z opcją widzenia przez sciany. Wylacz ją, a bedzie GOTG. I noszenie drabiny też GOTG. A tak szczerze powiedziawszy to faktycznie pierwsze 4h po których odpuscileś jest zwyczajnie nudnawe. <zdesperowany>

A tak absolutnie serio to od czasów MGS4 już nigdy nie fapowałem że zagram w Mesjasza. Zdrowy sceptycyzm zwykle wychodzi in plus.

Opublikowano

do mnie tlou ma jedna spora wade przez, ktora nie nazwalbym jej nigdy gra wszechczasow - zwyczajnie nudnawy srodek gry. No i ta gre trzeba ogrywac co najmniej na poziomie hard - na normal to uncharted z grzybami - choc akurat tego nie traktuje jako wade, takie czasy ze od paru lat normal=easy, a hard=normal.

w moim prywatnym rankingu tlou bezsprzecznie jest najlepsza gra jaka gralem na ps3 ale nie postawilbym jej nigdy przy moim kochanym ffvii czy chrono cross, a z gier gatunkowo podobnych przy chociazby mgs3 czy re4 w wersji z ngc. No ale sa gusta i gusciki

Opublikowano

Boże nobodylikyou powtarzasz się niesamowicie z tym tlou dla mnie większy poziom trudności nie zmieni tego w lepsza grę i napewno nie zmieni tego, że the last of nosiciel drabiny to dobra gra, ale dla mnie nie jest wybitna.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widzę, że trend musi być podtrzymany. Kilka lat temu wyszło U2 - GOTY i w ogóle wypas. Jakiś czas później na forum trendy staje się się hejt na U2.

Teraz widzę, że zaczyna się z TLoU.

@ Ficek

Pojechałeś z tym ostro, że TLoU uznać może tylko gimber albo klapek. Serio nie wiem ile w Twoich ostatnich wypowiedziach jest pisania serio a ile trolingu.

Anyway widocznie jestem gimbazowym klapkiem.. bo dla mnie właśnie TLoU jest najlepszą grą (prawie 10 lat czekałem na grę, która przesunie na drugą pozycję poprzednią najbardziej ceniona przeze mnie grę).

Zeby nie było.. nikogo tutaj nie chcę przekonywać, że to świetna gra.. ani wmawaić komuś, że jest debilem/gimberem/xbotem/blacharzem czy (pipi)j wie kim jeszcze bo tak nie uważa.. Nie ma na świecie rzeczy, która spodoba się KAŻDEMU.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

The Last of Us to goty, a Naughty Dog to najlepszy team w branży. Kropka

Opublikowano

ale ja nie hejtuje TLOU - bezsprzecznie to dla mnie gra odchodzacej generacji ale w zyciu gralem w lepsze i tyle. Sa gusta i gusciki i tyle

Opublikowano

No dokładnie, są gusta i guściki. Piję jedynie do nazywania kogś gimberem lub sonoklapem jeśłi dla niego TLoU jest własnie najlepsza grą.

Opublikowano

Jemu raczej chodziło o nazywanie TLOU najlepszą grą EVER. Jeżeli ktoś "obudził się" na tej generacji dopiero to faktycznie możwe tak powiedzieć ale jak ktoś ma do czynienia z grami od dawna to najlepsza grą w jaką grał TLoU nikt nie nazwie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.