Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

podsumowując ostatnie wydarzenia oto fakty:

Xboksiarze dostali titanfalla który ponoć jest bardzo grywalny, mieli dostać i dostali.

Klapki od listopada dają gify z driveclubu i co miesiąc robią z siebie frajerów, bo gra prawdopodobnie nawet nie wyjdzie w  tym roku. Zenada.

Przypomina mi się scena z bundych gdy Merci chwali się ze kupili mercedesa najwyzszej klasy ale niestety cos sie zyebalo i musieli wysłac do serwisu w  Niemczech, i od paru miesiecy dostaja zdjecia od usmiechnietych mechaników z pozdrowieniami.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mnie rozbraja trochę ta hipokryzja, bo o ile Titanfall jest bardzo grywalny, to jednak cholernie przypomina CoDa. Ale o grze nie można powiedzieć niczego złego (vide sytuacja sprzed kilkunastu stron), bo zaraz naskakują i bronią jak tylko się da. Ale kiedy wychodzi taki inFamous, to o nim nikt nie pamięta, bo NAGLE okazuje się, że poprzednie inFamous były słabe O_o Albo, że to będzie "piękna wydmuszka" - co za idiotyczne określenie.

Titanfall, czyli CoD z mechami spoko.

Gra z otwartym światem, nowym bohaterem, fabułą, mocami, 1080p, grafiką - zło. Bo takie jak poprzednie inFamous. 

Opublikowano

Gra z otwartym światem, nowym bohaterem, fabułą, mocami, 1080p, grafiką - zło. Bo takie jak poprzednie inFamous. 

a to w infamous 1,2 nie było otwartego świata, bohatera, fabuły, mocy i grafiki?

Opublikowano

czy ja wiem czy ten titanfall to cod z mechami....parkour jest w nim mega wazny, a w codach nie mozna bylo nic podobnego do tego robic.

Co do inFamousa to mnie martwi, ze nic z fabuly nie ujawniaja koncetrujac sie tylko na tym jak ladnie sie wszystko blyszczy jak glowny bohater pochlania moc z otoczenia. Mam nadzieje, ze fabula bedzie na poziomie bo wg mnie to byla najwieksza bolaczka dotychczasowych czesci - potencjal byl PRZEGIGANTYCZNY, a dostałem dwie czesci, z ktorych fabuly w czasie rozgrywki wupelnie nie pamietam i jedyne wspomnienie to swietny twist fabularny na zakonczenie czesci pierwszej

Opublikowano

(pipi) w rurkach, 1080p I z mocami zawsze zostanie tylko (pipi)

Mowie jak jest

Opublikowano

a to w infamous 1,2 nie było otwartego świata, bohatera, fabuły, mocy i grafiki?
Tak się czasami zastanawiam czy czytanie ze zrozumieniem naprawdę jest takie trudne, ale jak widać jest.

Może mechanika w TitanFallu jest inna, ale jak patrze na to grafika to jest wypisz wymaluj COD. Nawet (pipi)a czcionka jest identyczna. Także COD z mechami to trafne określenie, a na pewno jeśli chodzi o wygląd.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mnie z obserwacji gejmpleji z TitanFall rozwala, że co chwile dostaje się jakąś premię za ukończone wyzwanie czy inny czelendż. Kill na bocie a napisy z punktami na jedną czwartą ekranu.

Ale i tak bym zagrał.

Opublikowano

podobnie jest w serii gier od Activision, zaczynając od MW2. Fatalnie.

Opublikowano

Mogliby dać jakiegoś traila na 24h albo demo na 1 mapę bez unlocków,bo tak w ciemno to boję się kupić gierkę tylko do multi.

Opublikowano

A wiecie ze srednia Tajtanfala spadla do 86 na MC, swiat sie wali botkom.

Opublikowano

bardziej męskie spodnie, te wycierki są takie peda,lskie  ;D

Opublikowano

inFAMOUS_E32013_11-670x376.jpg

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

Opublikowano

prócz potwierdzenia pór dnia i faktu, że po prostu skręca mnie na widok designu wyglądu głównego bohatera(którego i tak zmienili z twarzy ale dalej jest okropny) to nic ciekawego pomiędzy obrazkami nie widać

Opublikowano

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

Mozliwosc przemieszczania sie potwierdzona.
Opublikowano

Stawiam puszkę ice tea, że ten bohater będzie całkowicie nijaki i pozbawiony osobowości.

Opublikowano

Ta kurtka jest chuyowa, ale bez przesady że design Delsina jest słaby. Cole był nijaki ten przynajmniej jakoś się wyróżnia. A że dla polakuf czapeczka beannie czy lekko zwężone spodnie to pedalstwo to już inna sprawa.

Opublikowano

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

oba są direct feedy? ja tam różnicy żadnej nie widzę (oprócz  innego otoczenia)

Opublikowano

Jakie direct feedy, to print screeny z filmików.

Opublikowano

Artykuł opłacony przez MS potwierdzony

Opublikowano

No ja widzę radykalne różnice. W otoczeniu i porze dnia w których są te cutscenki.

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

te screeny co tu wkleiliście różnic nie pokazywały poza porą dnia ale już w linku widać różnice - o ile detale identyczne to wydaje mi się, że oświetlenie/cieniowanie pocięli

inFAMOUS_Comparison_3-670x376.gif

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.