Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

podsumowując ostatnie wydarzenia oto fakty:

Xboksiarze dostali titanfalla który ponoć jest bardzo grywalny, mieli dostać i dostali.

Klapki od listopada dają gify z driveclubu i co miesiąc robią z siebie frajerów, bo gra prawdopodobnie nawet nie wyjdzie w  tym roku. Zenada.

Przypomina mi się scena z bundych gdy Merci chwali się ze kupili mercedesa najwyzszej klasy ale niestety cos sie zyebalo i musieli wysłac do serwisu w  Niemczech, i od paru miesiecy dostaja zdjecia od usmiechnietych mechaników z pozdrowieniami.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 660,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mnie rozbraja trochę ta hipokryzja, bo o ile Titanfall jest bardzo grywalny, to jednak cholernie przypomina CoDa. Ale o grze nie można powiedzieć niczego złego (vide sytuacja sprzed kilkunastu stron), bo zaraz naskakują i bronią jak tylko się da. Ale kiedy wychodzi taki inFamous, to o nim nikt nie pamięta, bo NAGLE okazuje się, że poprzednie inFamous były słabe O_o Albo, że to będzie "piękna wydmuszka" - co za idiotyczne określenie.

Titanfall, czyli CoD z mechami spoko.

Gra z otwartym światem, nowym bohaterem, fabułą, mocami, 1080p, grafiką - zło. Bo takie jak poprzednie inFamous. 

Opublikowano

Gra z otwartym światem, nowym bohaterem, fabułą, mocami, 1080p, grafiką - zło. Bo takie jak poprzednie inFamous. 

a to w infamous 1,2 nie było otwartego świata, bohatera, fabuły, mocy i grafiki?

Opublikowano

czy ja wiem czy ten titanfall to cod z mechami....parkour jest w nim mega wazny, a w codach nie mozna bylo nic podobnego do tego robic.

Co do inFamousa to mnie martwi, ze nic z fabuly nie ujawniaja koncetrujac sie tylko na tym jak ladnie sie wszystko blyszczy jak glowny bohater pochlania moc z otoczenia. Mam nadzieje, ze fabula bedzie na poziomie bo wg mnie to byla najwieksza bolaczka dotychczasowych czesci - potencjal byl PRZEGIGANTYCZNY, a dostałem dwie czesci, z ktorych fabuly w czasie rozgrywki wupelnie nie pamietam i jedyne wspomnienie to swietny twist fabularny na zakonczenie czesci pierwszej

Opublikowano

(pipi) w rurkach, 1080p I z mocami zawsze zostanie tylko (pipi)

Mowie jak jest

Opublikowano

a to w infamous 1,2 nie było otwartego świata, bohatera, fabuły, mocy i grafiki?
Tak się czasami zastanawiam czy czytanie ze zrozumieniem naprawdę jest takie trudne, ale jak widać jest.

Może mechanika w TitanFallu jest inna, ale jak patrze na to grafika to jest wypisz wymaluj COD. Nawet (pipi)a czcionka jest identyczna. Także COD z mechami to trafne określenie, a na pewno jeśli chodzi o wygląd.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mnie z obserwacji gejmpleji z TitanFall rozwala, że co chwile dostaje się jakąś premię za ukończone wyzwanie czy inny czelendż. Kill na bocie a napisy z punktami na jedną czwartą ekranu.

Ale i tak bym zagrał.

Opublikowano

podobnie jest w serii gier od Activision, zaczynając od MW2. Fatalnie.

Opublikowano

Mogliby dać jakiegoś traila na 24h albo demo na 1 mapę bez unlocków,bo tak w ciemno to boję się kupić gierkę tylko do multi.

Opublikowano

A wiecie ze srednia Tajtanfala spadla do 86 na MC, swiat sie wali botkom.

Opublikowano

bardziej męskie spodnie, te wycierki są takie peda,lskie  ;D

Opublikowano

inFAMOUS_E32013_11-670x376.jpg

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

Opublikowano

prócz potwierdzenia pór dnia i faktu, że po prostu skręca mnie na widok designu wyglądu głównego bohatera(którego i tak zmienili z twarzy ale dalej jest okropny) to nic ciekawego pomiędzy obrazkami nie widać

Opublikowano

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

Mozliwosc przemieszczania sie potwierdzona.
Opublikowano

Stawiam puszkę ice tea, że ten bohater będzie całkowicie nijaki i pozbawiony osobowości.

Opublikowano

Ta kurtka jest chuyowa, ale bez przesady że design Delsina jest słaby. Cole był nijaki ten przynajmniej jakoś się wyróżnia. A że dla polakuf czapeczka beannie czy lekko zwężone spodnie to pedalstwo to już inna sprawa.

Opublikowano

inFAMOUS_Now_11.jpg

pory dnia potwierdzone

oba są direct feedy? ja tam różnicy żadnej nie widzę (oprócz  innego otoczenia)

Opublikowano

Jakie direct feedy, to print screeny z filmików.

Opublikowano

Artykuł opłacony przez MS potwierdzony

Opublikowano

No ja widzę radykalne różnice. W otoczeniu i porze dnia w których są te cutscenki.

Opublikowano

http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/

"inFAMOUS: Second Son’s Retail Version Shows Radical Differences Compared to E3 2013 Trailer"

te screeny co tu wkleiliście różnic nie pokazywały poza porą dnia ale już w linku widać różnice - o ile detale identyczne to wydaje mi się, że oświetlenie/cieniowanie pocięli

inFAMOUS_Comparison_3-670x376.gif

Edytowane przez Ficuś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.