Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wow, kolejny raz przytaczany ten kłamliwy obrazek.

The Xbox 360 version of Titanfall will render at sub-720p and output at 30fps according to insider Pete Dodd - half the frame-rate of the Xbox One version.

"Lack of news about the 360 version of Titanfall isn't all about pushing the XB1," Dodd said via the twitter account of his website Dodd Scientifics. "The 360 version is 30fps and sub-720p."

Dodd previously revealed that the Xbox 360 version of Titanfall was being developed by Bluepoint Games, weeks before the developer was confirmed by Respawn.

The Xbox 360 version has yet to be shown publicly, but comments from Respawn engineer Richard Baker yesterday suggested that the game was still being optimised for Microsoft's last-gen console - just two weeks away from launch.

"Bluepoint's developing [the Xbox 360 version] and we've mostly been hands-off, letting them make their own technical decisions," he said. "It seems pretty close [in terms of] feature parity and they're still working on getting the frame-rate up. I'm not sure about the resolution..."

Mówiłem że tak będzie, A NA POTENZNYM XBOX ONE 60FPS I 792P A NIEDŁUGO PRAWIE FULL HD

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeśli to prawda to trochę lipa z tym TF na 360. Opcja jak z codem byłaby lepsza - 600p i 60fps. 

Opublikowano
Kłamliwy bo Xbox ma mniej gier. No tak  :(

Czyli co wystarczy myknąć fotkę w photo shopie i można mówić, że ma się gry? ok xD

Opublikowano

Czyli co wystarczy myknąć fotkę w photo shopie i można mówić, że ma się gry? ok xD

Tak się do mnie przypierdalasz jak to niby nie potrafię normalnie dyskutować, a każdy twój post to jedno i to samo w kółko. Ogarnij najpierw sam siebie.

Ludzie, co jest nie tak z tą listą? Są na niej gry tylko zapowiedziane. Pewno byłaby lepsza, gdyby zrobić tam coś takiego:

8g3vsedweq9s.jpg

Teraz chociaż jest prawdziwa.

Opublikowano

W temacie gier PS2 wytarło sobie dupę biblioteką tandemu Xbox - GameCube, PS3 w bitce na exy zostawiło X360 bez zębów na przedzie. W przypadku PS4 będzie tak samo, a powód jest oczywisty - PLAYSTATION. Żadne Nintendo ani inne Amerykańce do potęgi marki PS nie podskoczą. Wiadra perełek z GoW II i The Last of Us na czele potwierdzą.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano
Tak się do mnie przypierdalasz jak to niby nie potrafię normalnie dyskutować, a każdy twój post toarrow-10x10.png jedno i to samo w kółko. Ogarnij najpierw sam siebie.

Ale ja nie mam z czego się ogarniać to nie ja z siebie robię debila dla beki xD

Musisz być świadom konsekwencji jakie na Ciebie czekają po tym co napiszesz na tym forum, myślenie nie kosztuje. 

Jak gry wyjdą w postaci fizycznej czyt. będziesz mógł iść do sklepu i je kupić to wtedy możesz mówić, że je masz. 

Na dzień dzisiejszy wygląda to tak: Forza 5, DS3, RYSE, KI, TF kontra KZ, Knack i Resugon (czy jak to się tam zwie) 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak się do mnie przypierdalasz jak to niby nie potrafię normalnie dyskutować, a każdy twój post to jedno i to samo w kółko. Ogarnij najpierw sam siebie.

Ludzie, co jest nie tak z tą listą? Są na niej gry tylko zapowiedziane. Pewno byłaby lepsza, gdyby zrobić tam coś takiego:

8g3vsedweq9s.jpg

Teraz chociaż jest prawdziwa.

sory Maciomaniak ale

>zaliczanie Flow czy Flowera do exow na PS4 xDDD

Opublikowano

Musisz być świadom konsekwencji jakie na Ciebie czekają po tym co napiszesz na tym forum, myślenie nie kosztuje. 

Nie musisz go robić. Właśnie myślenie nie kosztuje, bo inni chociaż coś wnoszą swoimi postami, a ty potrafisz co najwyżej lizać butki MaZZeo.

Sorry Szprota, ale...

Zaliczanie Titanfall do exów na Xboxie One xDDD

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Tak się do mnie przypierdalasz jak to niby nie potrafię normalnie dyskutować, a każdy twój post toarrow-10x10.png jedno i to samo w kółko. Ogarnij najpierw sam siebie.

tylko ja mam wrażenie że soul ma jakiś paraliż i dlatego pisze jak yedi?

found-this-while-i-was-making-another-je

Edytowane przez mersi

Opublikowano

No ja tam nie zaliczam proszę pana Maciomaniaku ;33

Opublikowano

Tak się do mnie przypierdalasz jak to niby nie potrafię normalnie dyskutować, a każdy twój post toarrow-10x10.png jedno i to samo w kółko. Ogarnij najpierw sam siebie.

Jak gry wyjdą w postaci fizycznej czyt. będziesz mógł iść do sklepu i je kupić to wtedy możesz mówić, że je masz.

Na dzień dzisiejszy wygląda to tak: Forza 5, DS3, RYSE, KI, TF kontra KZ, Knack i Resugon (czy jak to się tam zwie)

Idąc twoim tokiem, zapomniałeś o Blacklight, Warframe, DC, warthunder.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jeśli to prawda to trochę lipa z tym TF na 360. Opcja jak z codem byłaby lepsza - 600p i 60fps. 

A to nie wygalda i chodzi tak samo jak na Xbonie? JESTEM W SZOKU JAK CALA RODZINA PLAYSTATION

Opublikowano

No ja tam nie zaliczam proszę pana Maciomaniaku ;33

Niestety nie zrozumiałeś dlaczego wrzuciłem Flower i Fez do PlayStation :(

Opublikowano
Nie musisz goarrow-10x10.png robić. Właśnie myślenie nie kosztuje, bo inni chociaż coś wnoszą swoimi postami, a ty potrafisz co najwyżej lizać butki MaZZeo.

Tak bo ja nie mam co robić tylko lizać buty MaZZeo jak ja grałem na PSX to on u ojca w jajach jeszcze wisiał, także dopowiadaj sobie dalej xD

No Twoje posty tyle wnoszą do tematu, że wszyscy Ci jesteśmy za nie bardzo wdzięczni.

tylko ja mam wrażenie że soularrow-10x10.png ma jakiś paraliż i dlatego pisze jak yedi?

Po tym co zobaczyłem ostatnio w pokaż swoją twarz śmiem twierdzić na odwrót, trza było tego nie robić a teraz masz prze(pipi)ane xD

Idąc twoim tokiem, zapomniałeś o Blacklight, Warframe, DC, warthunder. 

Jesteś teraz wstanie udać się do sklepu po te gry ? czy na część z nich jeszcze czekasz? bo mi o to się rozchodzi. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ok to luz można do rzucić je do listy. 

I tak Arkham Knight wszystko rozyebie.

Potwierdzam!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak bo ja nie mam co robić tylko lizać buty MaZZeo jak ja grałem na PSX to on u ojca w jajach jeszcze wisiał, także dopowiadaj sobie dalej xD

No Twoje posty tyle wnoszą do tematu, że wszyscy Ci jesteśmy za nie bardzo wdzięczni.

Jesteś teraz wstanie udać się do sklepu po te gry ? czy na część z nich jeszcze czekasz? bo mi o to się rozchodzi. 

Jesteś taki doświadczony i ograny, respect.

Tę listę wrzucono do netu jakoś 5 miesięcy temu. Konsol jeszcze nie było. W momencie kiedy się pojawiła, nie mogłeś pójść do sklepu i kupić sobie żadnej z gier na next-geny, bo pokazywała gry ZAPOWIEDZIANE. Dzizas, nie te, które już wyszły. Każdy z widocznych tam tytułów został w jakiś sposób potwierdzony, więc nie kumam co jest w niej kłamliwego i tego zrozumieć nie mogę. Najlepsze, że i parę miesięcy temu i teraz jej "kłamliwość" wytykają tylko fanboje Xboxa.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna gra na plejstejszona zapowiedziana (oczywiście nie na xbona bo po ch.uj)

tym razem Race the Sun

wygląda intrygująco, odmiennie, minimalistycznie, jestem pod wrażeniem, hajp będzie większy niż wobec horizon 2, może dlatego, że z dwojga ta została faktycznie zapowiedziana, wychodzi w lato.

Toć w to grałem na kongregate z rok temu,robienie eksa z portu gry przeglądarkowej. :sorcerer:

EDIT: ta przeglądarkowa gra wyszła jednak nie rok temu a w 2012,macie tu link pograja sobie w hiper exa 

http://www.kongregate.com/games/Flippfly/race-the-sun?acomplete=race+the+su

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Sprzedano już 6 milionów kopii Last of Us  :banana:

http://www.ppe.pl/news-27371-6_milionow_sprzedanych_kopii_the_last_of_us_.html

Najnowsza produkcja Naughty Dog sprzedała się w liczbie 6 milionów egzemplarzy! 

Z dobrymi wynikami jest równoznaczna dobra sprzedaż? W tym przypadku na pewno tak i jestem pewien, że wszyscy pracownicy Naughty Dog mogą dzisiaj świętować! W końcu gra znajduje się na rynku dopiero 9 miesięcy. 

O kolejne miliony walka będzie trudna, jednak i tak „szóstka” prezentuje się wyśmienicie.

Podczas GDC 2014 autorzy opowiedzą o technikach i procesach, które udało im się zaimplementować w The Last of Us i dowiemy się także, co sprawiło, że dodatek Left Behind jest tak wyjątkowy.

Warto wspomnieć, że wczorajszego dnia poznaliśmy wyniki tegorocznej edycji BAFTA –The Last of Us otrzymało najważniejszą nagrodę. Więcej o gali przeczytacie w tym miejscu

Dwa dni i dwa wielkie sukcesy – Naughty Dog jest w formie! To co... Teraz The Last of Us 2?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Chyba nie po to wydajemy po 2k, żeby dostawać takie gierki? Przecież to na byle sra(jfo)nie pójdzie.

Oczywiście chodziło mi  o to Race to Sun xD.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dałem w poprzednim wpisie link do race the sun pograj sobie w next genową grę.

Opublikowano

Ok to luz można do rzucić je do listy.

I tak Arkham Knight wszystko rozyebie.

Potwierdzam!

Tylko na Nadkonsoli w 1080p.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.