Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jest na necie cała masa, wystarczy poszukać.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

jest na necie cała masa, wystarczy poszukać.

poczekam do dnia premiery :)

Opublikowano

Update:

DOG_controller_MED.jpg

Strzałki bez sensu. Już by zwykłego krzyżaka dali lepiej.

W kontekscie PC - nieoteksturowana popierdółka dla ludzi którzy nie mają w co grać.

W kontekscie PS4 - wygląda intrygująco, odmiennie, minimalistycznie, jestem pod wrażeniem, hajp będzie większy niż wobec horizon 2, może dlatego, że z dwojga ta została faktycznie zapowiedziana, wychodzi w lato.

Quoted for truth. Indyk na PC - piksele na pół ekranu. Ten sam indyk na kąsole - ochy i achy. Cały urok CW. :)

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ciekawe, ze do premiery Titanfall nie było recek, ale to było ok, a pewno jeszcze bardziej ok było utrzymywanie w tajemnicy wersji na X360. Sucker Punch zaapelowało by tych screenow nie wrzucać i nie chcą by ludzie poznali wszystko przed premiera. Wcale im sie nie dziwie. Swoją droga, gra na tych zdjęciach robi niesamowite wrazenie.

Opublikowano
PS4 is Available Again on Amazon, Easily Pushes to 1st Place on Best Sellers Ranking

The availability of the PS4 has been a tad spotty in the United States lately, but if you want to purchase the console without being forced to buy large bundles with a lot of added baggage for the benefit of this or that retailer, you’re in luck, as Amazon has the stand alone console back in stock.

You can find it here, and hopefully stocks will last longer than usual this time around.

Incidentally, the renewed availability of the console has pushed it straight back to the first place on the best sellers ranking, meaning that quite a lot of people must be taking advantage of the chance.

http://www.dualshockers.com/2014/03/14/ps4-is-available-again-on-amazon-easily-pushes-to-1st-place-on-best-seller-ranking/

Dla porównania xbone w bundlu z failem tytana 11 (sam tytan przegrywa z drugim synem). Boty niech się modlą o ponowne braki PS4, bo z marcowego zwycięstwa nic nie będzie.

Opublikowano

z ciekawostek rzućmy okiem jak to się miała sprzedaż w poprzedniej generacji:

ps3-vs-xbox-360-vs-wii-sales.png

A dane podał z lat 2006-08 xd -czyli zanim szalę zaczęły odwracać się na korzyść ps3 dzięki U2, R2, KZ2, Infamous, Ratchet i Demon Souls w 2009, a w 2010 GT5, GOW3, Heavy Rain i Dead Nation wraz z tytulami z poprzednich lat (MS:PR, Wipeout, LBP, MGS4) zwyczajnie zmiażdżyły wykrwawiajace się eksy MS i cisnęły aż do końca ubieglego roku, wraz z usługą gier na ps3 i psp w PS plus i kolekcjami HD z ps2 dla kolekcjonerów i nowicjuszy.

No ale x-box > ps3

- bo halo, forza, girsy 4

- niesymetryczne gały

- możliwość wysłania dowodów uznania w formie audio fagetowi, który 3 raz z rzędu powned'ował was w multi Halo

- inne eksy nikogo sprzed 2011

Beka, beczka, beczunia - jak rzekł by Daddy wyskakując z jakimś nowym "killerem" na kinecta. <heheszki>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Witam,

Mimo iż długo przyglądałem się temu forum z zewnątrz długo się wstrzymywałem z komentarzem na temat ,,nowej" konsoli od sony, jednak dziś moja cierpliwość sięgnęła zenitu. Konsola według mnie nie spełnia wymagań jakie narzuca współczesny rynek.

PSN to najgorsza usługa z jaką miałem dotychczas do czynienia wiecznie wyskakujące błędy oraz problemy z Natem (co na Xboxie nie miało miejsca). A benchmerkowy tytuł jakim jest KILLZONE działa w 60fps które spadają mimo zastosowanemu blurowi który irytuje a grafa nie zachwyca.

Ogólnie platforma nie powala i wracam na xboxa 360 (w przyszłości pewnie skoczę na xbox one).

Co wy o tym myślicie

SIEMKA

Opublikowano

To są zdjęcia z prawdziwego gameplayu czy znowu jakaś ściema z jakiś targów ?

Z gameplayu, dokładnie z pełnej wersji gry, w która niektórzy już grają.

Opublikowano

kuuuu.rwaa (powiększcie dla efektu)

My%20Great%20Game%20-%20My%20Great%20Cap

ij0n5YfNkMfX6.jpg

jak to wygląda... ta czystość obrazu... i to jest open world. ND, pokażcie co potraficie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pieknie sie to prezentuje

ibtz7zRPaaryTB.gif

Opublikowano

jak to wygląda... ta czystość obrazu... i to jest open world. ND, pokażcie co potraficie.

c6626c313fca768adc2103bffd288ab3.jpg

Opublikowano

Czy tylko ja na hasło "open world" i "jak to wygląda" pomyślałem o wizualiach ostatniego GTA na ps4? ;>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Bardzo, bardzo ładne. Jedynka była spoko grą. W to też bym pograł.

Gry do ogrania na PS4 za 2-3 lata:

-Infamous: SS

Czekam dalej.

Opublikowano

ij0n5YfNkMfX6.jpg

Kevin-Butler-Mind-Blown.gif

node-mind-blown.gif

1e2f7_ORIG-bowdown_gif.gif

Opublikowano

Spokojnie, to pierwsze gry, robione jeszcze na starych devkitach, bez optymalizacji sytemu zwiększającej RAM na gry i wydajność CPU i bez chmury, którą Sony też pewnie ma.

NADKONSOLA

Opublikowano

Spokojnie, to pierwsze gry, robione jeszcze na starych devkitach, bez optymalizacji sytemu zwiększającej RAM na gry i wydajność CPU i bez chmury, którą Sony też pewnie ma.

NADKONSOLA

Dobra, nie przeginaj.

Opublikowano

Może Yeti dał się nieco ponieść optymizmowi, ale zdecydowanie Infamous to znakomity prognostyk na przyszłość. Żywy dowód że stworzenie dużej, dopracowanej graficznie gry nie będącej GTA jest możliwe i najwidoczniej opłacalne. W 4 miesiące od premiery. Kwestia czy i jak bardzo da się podnieść poprzeczkę na PS4 pozostaje otwarta - ja jestem optymistą i założyłem się z pajgim, że jest to możliwe. Jak będzie zobaczymy. Nic tylko czekać na nowe RDR, Batmana, Wiedźmina, Obliviona, nie wspominając o nowym Uncharted, Gow i ( mam nadzieję :D ) TLoU.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Oczywiście, że żartowałem, z tym, że w przyszłości Sony dokona jakieś optymalizacji aby wycisnąć z PS4 jeszcze więcej, to jest pewne. Cieszy, że w pierwszych miesiącach życia konsoli, dostajemy grę z otwartym światem z taką grafiką.

PS. Jak ten WD wypada marnie przy grze Sucker Punch.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ij0n5YfNkMfX6.jpg

Ciekawe tylko czy będzie to dobrze wyglądać w 2018 roku, kiedy w końcu zagrasz.

Opublikowano

W Second Son akurat zagram w tym miesiącu, ale staraj się, bo coś ci dziś nie wychodzi ;-)

Opublikowano

SS wygląda świetnie, wreszcie czuć powoli nową generację. Tymczasem na xbonie:

Titanfall_03_XboxOne.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.