Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ubisoft ceni sobie fanów

Na pewno nie pozwolimy cierpieć setkom fanów, bo nie mogą zagrać w AC na starszych konsolach

hihihi

ubi to sobie ceni jedynie

$$$

zaloze sie , ze nie tylko najblizszy AC wyjdzie na ps360 ale i kolejny xD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak czy siak różnice między past-genami a current-genami będą kolosalne. Nawet w IV są już spore (Youtube tego nie pokaże), a w kolejnych częściach do PS3 i X360 już nie będą przywiązywać takiej uwagi jak kiedyś.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

fajnie by bylo jakby kiedys odbyly sie mistrzostwa w grach na konsole 

Były próby zrobienia cokolwiek w sprawie esportu na konsole ale realnie patrząc nie ma na to szans. Sam się tym po części zajmowałem przy tworzeniu CSL który miał być odpowiednikiem PCtowego ESL.

Po pierwsze konsolowe gry online są zbyt randomowe, zbyt dużo zależy od pingu (online), rzadko spotyka się dedykowane serwery a niektóre gry nie mają nawet opcji LAN (offline). Po drugie sama społeczność jest znacznie mniejsza niż na PC. Za najlepszych czasów grało co najwyżej kilkanaście klanów z czego conajmniej kilka to były drużyny jednosezonowe które rozpadały się po pierwszej znaczącej porażce.

Niestety duża część konsolowej społeczności która chce bawić się klanowe granie to gimbaza, zarówno wiekowo jak i umysłowo. Ile razy zdarzało się dostawać PW od starszych gości którzy na przykład wyzywali mi matke  :)

Mogę tu wyliczać jeszcze dużo powodów przez które takie coś się nie uda ale to chyba nie ma sensu.

Ja bardziej tęsknie za dużymi turniejami w PESy i bijatyki bo to na konsolach ma sens. Turnieje w FPSy z autoaimem, lagami, niedopracowanymi hitboxami, serwerami z tickrate 32 i taką społecznością są skazane na porażke.

Opublikowano

Co Ty tu Figaro jakie spreparowane obrazki wrzucasz? Przecież ja sobie "wymyślałem tłumaczenia bo to gra na PS4", jak pisałem, że nie ma downgrade'u. Downgrade musi być i już!

Opublikowano

z tego co słyszałem to w LoL-a gra trochę fajnych lasek, to znaczy streamuje to i sporo ludzi to ogląda

LoL,ta pierwsza gra w titanfall,nowa milosc Stunika gra w minecraft.

Moze to zdjecie jakies niefortunne ale ogolnie nie zrozumielismy sie.

Opublikowano

MLG(cod)przeciez masz,jeszcze jest EVO(Ultra Street Fighter IV, Ultimate Marvel vs. Capcom 3, Killer Instinct, Injustice: Gods Among Us, King of Fighters XIII and BlazBlue: Chrono Phantasma.)

Opublikowano

7 sezonów opery mydlanej w której i tak wiadomo kto jest brzydki i biedny a kto piękny i bogaty.

Dajmy już spokój xboxowi

Opublikowano

Ale oni wciąż myślą że są tymi drugimi ;/

Opublikowano

Ciekawie to brzmi na forum ludzi przekonanych, że to na konsolach gra się na poważnie.

Opublikowano

Nie zapominajmy o Virgin Gaming, który jest serwisem dla konsol organizującym ligi i turnieje, gdzie nagrody sięgają dziesiętki tysięcy dolarów. A także o MLG czy EVO. I paru innych (zwłaszcza w kwestii bijatyk, scena jest dość rozwinięta). Było jeszcze kiedyś Gameland Championship, ale nie wiem jak teraz. 

Bo Adi się tak tu znowu naprodukował, i próbował wmawiać (całkiem zwinnie, jak to PC master liars) że na konsolach same nooby i gry dla noobów, że komputry takie pro i w ogóle. Pomyślałeś człowieku co by było, jakby ktoś pod wpływem tych słów nabrał się na komputra i musiałby oglądać Rodzinę Zastępczą Plus podczas "grania" w Banished (by się nie zanudzić), zamiast EFEKTOWNIE rozwalać zakapiorów w Infamous: SS (only on console, sausage is not for dog)?! Opanuj się...

Opublikowano

Ciekawie to brzmi na forum ludzi przekonanych, że to na konsolach gra się na poważnie.

W Halo gra się na takich turniejach, w bijatyki też.

Opublikowano

W Polszy z taką widownią?

Opublikowano

Uwielbiam patrzeć jak ktoś kto ma pojęcie gra w wielkich turniejach i wygrywa 

Opublikowano

chodzi

W Polszy z taką widownią?

dokladnie o to mi chodzilo - by do polskiprzy takiej widowni zawitaly tez mistrzostwa swiata w gierki na konsole

Opublikowano

Jak cokolwiek ma sie w tej serii zmieniac jak wychodzi na te starte trupy xD

Zmiany w AC ? :teehee: Jedyne co się zmienia w tej serii to to że w każdej kolejnej odsłonie jest coraz mniej assasyna w assasynie :whistling:

Opublikowano

Na konsolach to tyljo bijatyki sie nadaja na turnieje. Ogladanie turnieju konsolowego w jakas strzelanke na padzie mozna do paraolimpiady porownac.

Opublikowano

Jak zwykle wygadujesz brednie, takie Halo na MLG oglądało się wy(pipi)iście Halo 2/3 mam tu na myśli. 

Opublikowano

Dlaczego dobry mod usunął mojego posta, który był tylko cytatem innego o dziwo nie usuniętego?

Opublikowano

Jak zwykle wygadujesz brednie, takie Halo na MLG oglądało się wy(pipi)iście Halo 2/3 mam tu na myśli.

Jak może się fajnie oglądać jak ktoś gra w fps multi?

Zapłaciliby mi to bym i tak na to nie paczał. No chyba że bym miał dużo czasu po rozwodzie, zero kasy na koncie + dwie ręce w gipsie, czyli nie miałbym praktycznie żadnej opcji na swój wolny czas.

W sumie to bym już wolał chyba Knacka przejść 6 razy :) niż oglądać jak banda osób strzela do siebie aby udowodnić kto ma większe e-proncie.

Opublikowano

Jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, jak ktoś ma skilla i za(pipi)iscie w coś gra to z przyjemnością się to ogląda. IMO

Opublikowano

Ciekawe co będziecie pisać, jak się w końcu cały esport na tablety przerzuci.

Opublikowano

Virgin Gaming, który jest serwisem dla konsol

Trafna nazwa.

Opublikowano

efekty swietlne sa mega 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.